הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכתבה שהייתה על הפורום בערוץ 10

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
מי שזוכר, לפני כחצי שנה שודרה בערוץ 10 כתבה על שימוש בסטרואידים ושורפי שומן בקרב בני נוער, בה הציגו גם תגובות מהפורום.
הלינק של התכנית המלאה בה הוצגה הכתבה הוסר מאתר נענע10, משום מה.
מישהו יודע אם יש מקום אחר שניתן לצפות בכתבה המלאה?
זה האשכול שדיבר על הכתבה בעוד שהיא שודרה: https://www.lbs.co.il/threads/54673/.

הבנתי שהיא הוסרה בגלל תביעה
קשה לי להאמין שתמצא עוד מקור לראות את הבזיון הזה

אכן, יצא מכתב מעו"ד להוריד את הכתבה תוך 48 שעות מהרשת בשל ראיון שבוצע עם קטין ללא אישור הורים (דבר אלמנטרי שכל גוף תקשורת אמור לדעת). אני לא יודע איך זה נסגר מבחינת הערוץ עצמו וההורים של אותו הילד, מניח שלא קרה כלום כי אני לא יכול למצוא תביעה בנושא (כנראה קיבלו כסף כפיצוי או שויתרו).

לא אשכח שצפיתי בכתבה עם הוריי ופתאום השם שלי עלה בכתבה. 😅
אמא של אייל: "איילי, תראה את הדבילים האלו מה הם עושים לגוף שלהם"
אייל: "האהא, חולי נפש אמא אני אומר לך, מה הקטע פשוט לאכול טוב ולהתאמן כמו שצריך"
אמא של אייל: "איילי שלא תגיע למצב הזה, כבר ראיתי אצלך בחדר כל מיני נוזלים ואבקות מוזרות"
אייל: "אל תדאגי אמא, אני בחיים לא אגע בחרא שמופיע בכתבה" <אם היית יודעת מה עשיתי כבר, היית מקבלת התקף לב>
אמא של אייל: <איזה ילד טוב יש לי, חינכתי אותו כראוי מקשיב לכל מילה!>
אייל: <ואללה עדיין לא מבין איך לא עלו עלי עם כל האמפולות במקרר, ממש "סירופ לשיעול">
אמא של אייל: <אבל מעניין למה הוא שותה סירופ לשיעול כבר חודשיים... מממממ...>
אייל: <סעמק, איפה אני אחביא עכשיו את הכוריגון שאמא לא תחשוד>

אמא של אייל: "איילי, תראה את הדבילים האלו מה הם עושים לגוף שלהם"
אייל: "האהא, חולי נפש אמא אני אומר לך, מה הקטע פשוט לאכול טוב ולהתאמן כמו שצריך"
אמא של אייל: "איילי שלא תגיע למצב הזה, כבר ראיתי אצלך בחדר כל מיני נוזלים ואבקות מוזרות"
אייל: "אל תדאגי אמא, אני בחיים לא אגע בחרא שמופיע בכתבה" <אם היית יודעת מה עשיתי כבר, היית מקבלת התקף לב>
אמא של אייל: <איזה ילד טוב יש לי, חינכתי אותו כראוי מקשיב לכל מילה!>
אייל: <ואללה עדיין לא מבין איך לא עלו עלי עם כל האמפולות במקרר, ממש "סירופ לשיעול">
אמא של אייל: <אבל מעניין למה הוא שותה סירופ לשיעול כבר חודשיים... מממממ...>
אייל: <סעמק, איפה אני אחביא עכשיו את הכוריגון שאמא לא תחשוד>

חנקת אותי ברמה אחרת, מסיק מכך שיש משהו טוב לעשן.

אני רק אוסיף:

ערוץ 10: ואז כותב לנו אייל, הרגשתי כאבים איומים - שאלוהים יעזור.

אמא של אייל: אייל זה אתה היית עכשיו בכתבה?

אייל: ......

אמא של אייל: אייל?!?!?!

אייל:... (ועוזב את הסלון).

נ.ב

היום היא עשתה קצת סדר בארון מכיוון שאני טס בשבוע הבא, והיא זרקה את כל המחטים מזרקים פדים.. מזרקי אינסולין וכדומי. לא שאלה בכדי לא לשמוע שקרים.

#חינוךהוריםמתחילכאן

אני שומר את הדברים האלה במקרר של העבודה. שזה קצת אירוני לנוכח המקום שבו אני עובד(משרד המשפטים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית