הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Q & A - שימוש בחומרים אנבוליים

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך

Tom

משתמש משקיע
7,980
6,250
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,204
7,980
6,250
Home sweet home ;)
בתחילת שבוע הבא יועלה נעוץ שאלות/תשובות בנוגע לשימוש בחומרים.
טרם עליית הנעוץ אתם מוזמנים לשאול כל שאלה הקשורה בשימוש בחומרים אנבוליים.
הנעוץ מכוון להיות קצר וקולע כשבהמשך יעלה מדריך מפורט ומרחיב, לכן התאימו את שאלותיכם.

הפוסט הזה מיועד רק לשאלות קצרות. כל תגובה אחרת תימחק.

Shoot...
😃

נערך לאחרונה:
שמע אני כנראה אחריי המילואים מתחיל ובאמת רועדות לי הביצים. לא שאני לא סגור על העניין זה כל הקטע של המחט. אני ממש מפחד מהפרוצדורה עצמה, לא התנסיתי בזה בחיים ואני מפחד לפשל.
קראתי שאם מזריקים לכלי דם יש סכנה לתסחיף נוזלים בריאות או משהו מהסגנון, סכנה לאבצס, אני יכול לפגוע בעצב וכד'..

יש לך אולי טיפים להזרקה בטוחה?כבר קראתי את הדיון של אביעד ברק על סטריליות והחשיבות של זה למניעת אבצסים..אבל מה שאר אני ממש חושש.

• פותח/ת השרשור
שמע אני כנראה אחריי המילואים מתחיל ובאמת רועדות לי הביצים. לא שאני לא סגור על העניין זה כל הקטע של המחט. אני ממש מפחד מהפרוצדורה עצמה, לא התנסיתי בזה בחיים ואני מפחד לפשל.
קראתי שאם מזריקים לכלי דם יש סכנה לתסחיף נוזלים בריאות או משהו מהסגנון, סכנה לאבצס, אני יכול לפגוע בעצב וכד'..

יש לך אולי טיפים להזרקה בטוחה?כבר קראתי את הדיון של אביעד ברק על סטריליות והחשיבות של זה למניעת אבצסים..אבל מה שאר אני ממש חושש.
תהיה התייחסות קצרה וקולעת בנעוץ . שוב, מטרת הפוסט הזה הוא איסוף שאלות עבור הנעוץ ללא דיון ארוך בהן כעת. כמובן שללא קשר כל אחד יכול לפתוח דיון בכל נושא בפוסט נפרד .

האם ניתן להתקדם בתחום הפיטנס (גוף שדומה לאלון גבאי לדוגמא מבחינת מסה ) רק בשימוש בטסט בלבד ?

האם טסט בהיותו סטרואיד מאוזן אנבולי / אנדרוגני מקיים פחות תופעות לוואי מחומרים עם השפעה אנדרוגנית גבוהה ואו אנבולית גבוהה?
התאוששות מסייקל:
להשוואת שני סייקלים עם אותם חומרים ,
1. מינון נמוך משך זמן ארוך .
2. מינון גבוה משך זמן קצר

מי מתאושש מהר יותר.

כוכבי הפיטנס למינהם, שמצליחים לשמור על בטן שטוחה ולא נפוחה.
מה הסוד שלהם ?

השאלה שלי כח ומסה שנצבר מאנאבולים האם יש הבדל בינו לבין כח ומסה שנצבר טבעית האם בלי חומרים זה נשמר יותר או שזה לא קשור כי אני רואה חברה שצברו כח ומסה מטורפת מפסיקים וממשיכים להתאמן רגיל רוב הכח שנצבר בסייקל יורד אז אם רוצים לשמר תוצאה זה מעגל בלתי פוסק של שימוש באנאבולים או לאו דווקא

השאלה שלי כח ומסה שנצבר מאנאבולים האם יש הבדל בינו לבין כח ומסה שנצבר טבעית האם בלי חומרים זה נשמר יותר או שזה לא קשור כי אני רואה חברה שצברו כח ומסה מטורפת מפסיקים וממשיכים להתאמן רגיל רוב הכח שנצבר בסייקל יורד אז אם רוצים לשמר תוצאה זה מעגל בלתי פוסק של שימוש באנאבולים או לאו דווקא
שמרתי הרבה מהכח אולי בגלל שלא עברתי את המיגבלה הגנטית או לא יודע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית