הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 2 באדיבילדרים מתווכחים מי יותר חזק

• פותח/ת השרשור Idan-
  • פורסם בתאריך

Idan-

משתמש פעיל
784
118
נק' מוניטין:
7,950
784
118

בן וויט וג'וני ג'קסון
😘

סרטון של ג'וני עושה דדליפט של 350 קילו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא מבין מה הכבוד בלהיות הבאדיבילדר הכי חזק, הרי התחרות היא עם תחתונים על במה לא עם משקולות ושופטים.

אני לא מבין מה הכבוד בלהיות הבאדיבילדר הכי חזק, הרי התחרות היא עם תחתונים על במה לא עם משקולות ושופטים.

כח הוא תמיד גורם שרוצים לבדוק, לא משנה מי אתה ומה אתה לובש (או לא לובש, חח).

"Bodybuilders these days," he says, "think there's a way around hard work for getting big. They think that with just a few more reps and isolation exercises, everything will be fine. But nothing can replace heavy lifts.

"Deadlifts do that," he says. "I've only been doing them routinely for the last couple of years, but, for high-school football, we always did power movements, such as power cleans and deep squats. The moment I started deadlifting, it was natural, automatic, weird. It just clicked. I guess it was the fact that something is sitting on the floor, it's heavy, and you want to see how strong you are, so you grab it and pull it up. What a feeling.

אני חושב ששני המשפטים בפסקה האחרונה מסכמים את הגישה הרווחת של רוב האנושות כלפי כח ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית