הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ M-sten RX

• פותח/ת השרשור manii
  • פורסם בתאריך

manii

משתמש פעיל
356
43
נק' מוניטין:
217
356
43
רץ על 30 מ''ג (3 כדורים ביום), האם יש צורך לפצל את זמני הלקיחה? אם כן איך? ובכללי מה זמן מחצית החיים של החומר?

רץ על 30 מ''ג (3 כדורים ביום), האם יש צורך לפצל את זמני הלקיחה? אם כן איך? ובכללי מה זמן מחצית החיים של החומר?
טיפ קטן לחיפוש , תרשום בגוגל את שם החומר ולידו האלף לייף , לצורך העניין : m-sten half life פשוט

אני כרגע על ארבע ביום .... שבוע רביעי.
בוקר - צהריים - לפני אימון - אחרי אימון.

* אגב - מה מרגיש ? איך משפיע ?

• פותח/ת השרשור
כן פצל כל 4-6 שעות

תודה

טיפ קטן לחיפוש , תרשום בגוגל את שם החומר ולידו האלף לייף , לצורך העניין : m-sten half life פשוט

ניסיתי, לא קיבלתי תשובה חד משמעית. וזה "האף לייף" אם להיות קטנוני;)

אני כרגע על ארבע ביום .... שבוע רביעי.
בוקר - צהריים - לפני אימון - אחרי אימון.

* אגב - מה מרגיש ? איך משפיע ?

רק אתמול התחלתי בינתיים כלום, ואתה?

נערך לאחרונה:
אתה לא רציני נכון ?
אני לא מאמין שאני עושה את זה

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 15.8 · צפיות: 166
  • פותח/ת השרשור
אני מאוד רציני.. כותבים את זה עם L, אבל מבטאים בלי.. מבטאים את זה כהאף לייף ולא האלף לייף.. האף - חצי באנגלית

תודה

ניסיתי, לא קיבלתי תשובה חד משמעית. וזה "האף לייף" אם להיות קטנוני;)

רק אתמול התחלתי בינתיים כלום, ואתה?

קצת קשה להצביע מה עובד .... אני על פרופ 1.2 גרם ו 800 NPP .... אבל בגדול תחושה של כוח וחוזק של הגוף. לא קריזות ועצבים. פשוט חוזק וכוח. אני עדיין יבש מאוד, אפילו שיש NPP בתפריט.

קצת קשה להצביע מה עובד .... אני על פרופ 1.2 גרם ו 800 NPP .... אבל בגדול תחושה של כוח וחוזק של הגוף. לא קריזות ועצבים. פשוט חוזק וכוח. אני עדיין יבש מאוד, אפילו שיש NPP בתפריט.
יש עוד משהו בתפריט?
אותי פניל "מנזיל"

יש עוד משהו בתפריט?
אותי פניל "מנזיל"
וואלה דווקא אני יבש לגמרי להפתעתי...
אני לוקח גם GH .... נורדיטרופין 8-10 איו ליום (תלוי כמה אני רוצה להיות ישנוני באותו יום 😃 )
והתזונה שלי די נקייה , למרות שהרבה פחמימות - 500-600 גרם ליום.

* אגב יש NPP שיכול לגרום לך לנוזליות .... אם החומר לא מקורי. יש יצרנים שמערבבים אותו עם עוד חומר.
יש פה מי שיעזור בעניין :

@LiorKim
@Tom

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית