הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון סקוואט לביקורת

Nadav Mary

משתמש פעיל
504
468
נק' מוניטין:
1,647
504
468
היי,
התחלתי להתאמן לפני מספר חודשים, הגעתי בSS ל100X3X5, בשלב מסוים התחילו לי כאבים במרפק\בייספס שהשביתו אותי לתקופה קצרה..
עכשיו חוזר לזה לאט לאט ועל הדרך גם משפר טכניקה, הגעתי ל75 קילו בסקוואט ואשמח לקבל ביקורת על הטכניקה.
אני אפתח לוג ברגע שאחזור לתת משקלים בבנצ' ובפרס (כרגע מרים עם מוט ריק)

הנה הסקוואטים:

תודה מראש 😃

כמעט חודש אחרי.. הגעתי ל97.5, איך הטכניקה?

אשמח לתגובות גם מעוד אנשים..
תודה מראש!

אתה מנסה לרדת עם פלג גוף עליון אנכי מידי. תהיה יותר אופקי.

אני אומנם רק מתחיל בזה (60 ק"ג 😭) אבל נראה לי בסדר..
טיפ שנתנו לי זה להסתכל למעלה.
אולי יעזור 😃

אני אומנם רק מתחיל בזה (60 ק"ג 😭) אבל נראה לי בסדר..
טיפ שנתנו לי זה להסתכל למעלה.
אולי יעזור 😃
מי שנתן לך את הטיפ הזה טעה חמורות. צריך להסתכל לרצפה, מרחק של כמה מטרים, כך שהצוואר יהיה ישר עם הגב.

מי שנתן לך את הטיפ הזה טעה חמורות. צריך להסתכל לרצפה, מרחק של כמה מטרים, כך שהצוואר יהיה ישר עם הגב.

שתיהיו לי בריאים.. כל אחד שולל את השני.
@אניארשאלה אמר לי להסתכל למעלה.

תקן אותי אם אני טועה..?

נ.ב

יש לי מראה מולי 😵

שתיהיו לי בריאים.. כל אחד שולל את השני.
@אניארשאלה אמר לי להסתכל למעלה.

תקן אותי אם אני טועה..?

נ.ב

יש לי מראה מולי 😵

גם ריפטו אומר לא להסתכל למעלה, אז מאוד קשה לעשות היפ דרייב. כמו שאמרו תסתכל כ 2 מטר קדימה.

לא נורא, אל תרד על עצמך, יש דברים יותר גרועים לראות!
fab3.JPG

• פותח/ת השרשור
אתה מנסה לרדת עם פלג גוף עליון אנכי מידי. תהיה יותר אופקי.
תודה רבה

גם ריפטו אומר לא להסתכל למעלה, אז מאוד קשה לעשות היפ דרייב. כמו שאמרו תסתכל כ 2 מטר קדימה.
לא רק שהוא אומר, הוא גם הוכיח את זה באחד הסרטונים שלו, נתן למתאמנים שלו לבצע סקוואט כאשר היד שלו מפעילה לחץ נגדי קצת מעל האגן, פעם כשהם מסתכלים למעלה ופעם לא, ואפשר לראות בבירור שהיה להם יותר קל לבצע היפ דרייב כאשר המבט הוא לא למעלה.

נערך לאחרונה:
תודה רבה

לא רק שהוא אומר, הוא גם הוכיח את זה באחד הסרטונים שלו, נתן למתאמנים שלו לבצע סקוואט כאשר היד שלו מפעילה לחץ נגדי קצת מעל האגן, פעם כשהם מסתכלים למעלה ופעם לא, ואפשר לראות בבירור שהיה להם יותר קל לבצע היפ דרייב כאשר המבט הוא לא למעלה.

לסרטון הזה בדיוק התכוונתי. אם אני זוכר נכון ההדגמה נעשת על בחורה.

כן אבל יש אנשים שלא מצליחים להבין את הקטע של להרים את הגב והחזה יחד עם תנועת האגן ויוצא להם גוד מורנינג, אז להם רצוי לתת טיפ
של להעיף את הראש אחורה, זה מיד מתקן את זה והגב עולה עם האגן מהתחתית,

סימנים שונים לאנשים עם בעיות שונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית