הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיבוש טייס

• פותח/ת השרשור Phoenix
  • פורסם בתאריך

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
עברתי ירפ"א ב' ועכשיו הגיבוש טייס מגיע ורציתי לדעת אם יש פה מישו שעבר או היה בגיבוש ויודע מה יש שם וכל מיני טיפים ומידע פנימי וכאלה :]
כבר שאלתי אנשים וזה והבנתי שמאז שמישו מת להם בגיבוש הגיבוש הרבה יותר פסיכולוגי מפיזי, אבל מה זה אומר אינלי מושג, מישו יכול להסביר?
כל מידע יהיה מועיל, תודה 😉

עברתי ירפ"א ב' ועכשיו הגיבוש טייס מגיע ורציתי לדעת אם יש פה מישו שעבר או היה בגיבוש ויודע מה יש שם וכל מיני טיפים ומידע פנימי וכאלה :]
כבר שאלתי אנשים וזה והבנתי שמאז שמישו מת להם בגיבוש הגיבוש הרבה יותר פסיכולוגי מפיזי, אבל מה זה אומר אינלי מושג, מישו יכול להסביר?
כל מידע יהיה מועיל, תודה 😉

אתה מלש"ב לא יכולים לעשות לך כלום .
יצעקו עלייך קצת יפחידו אותך , יריצו אותך ועדיין תקבל כל יום שניצל ותשתה מיץ פטל .
אפילו לישון יתנו לך , גם לפני שמתו אנשים, הגיבושים לפני הצבא היו בדיחה יחסית .
לך לשם במטרה לעשות הכי טוב שאתה יכול וזהו , אל תפרוש ואל תוותר לעצמך .

אה ושכחתי גיבושי טיס הם תמיד בדיחה ביחס לסיירות .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה מלש"ב לא יכולים לעשות לך כלום .
יצעקו עלייך קצת יפחידו אותך , יריצו אותך ועדיין תקבל כל יום שניצל ותשתה מיץ פטל .
אפילו לישון יתנו לך , גם לפני שמתו אנשים, הגיבושים לפני הצבא היו בדיחה יחסית .
לך לשם במטרה לעשות הכי טוב שאתה יכול וזהו , אל תפרוש ואל תוותר לעצמך .

אה ושכחתי גיבושי טיס הם תמיד בדיחה ביחס לסיירות .

מלש"ב? 🤫
וכן אני יודע 😃 אבל אני עדיין רוצה לעבור 😃
תודה D:

אל תגיד להם איזה מוזיקה אתה שומע, הם ידעו שאתה תפיל להם את המטוס בכוונה.

• פותח/ת השרשור
תשקול ללכת לסיירת קוביות אחי
כל יום יש שם חזה עוף וטונה במים!!

מה אתה דפוק? זה משמין!!!! חסה כל היום וכל הלילה!

קורן הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני צוחק פה 5 דקות... הייתי צריך להירגע בשביל לכתוב את התגובה

מה אתה דפוק? זה משמין!!!! חסה כל היום וכל הלילה!

קורן הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני צוחק פה 5 דקות... הייתי צריך להירגע בשביל לכתוב את התגובה
😃 !

כל גיבוש משתנה, ועל טייס בכלל קשה לברר כי זה חסוי מה שהולך שם, יש רק מאמרים ישנים ולא מעודכנים.
ממליץ לך להצטרף לקבוצת כושר קרבי. מאיפה אתה ?

עריכה : אה ראיתי ר"ג, אז אני ממליץ לך יש באיזור שלך את יובל עילם. תצטרף זה ההכנה הכי טובה שתוכל לעשות!

אז גם אני מכיר כאלה שהיו וכאלה שעדיין שם, וזה לאו דווקא נכון.

לרוב זה ככה ביחידות עילית וטייס, מעטים הם אלו שלא קשורים שמתקבלים.
יש לי המון חברים שהגיעו ראשונים בגיבושים ובמיונים לסיירת מטכ"ל/669/שייטת הקב"א שלהם היה גבוה הכל היה טוב והם לא התקבלו, כמובן שבודקים גם אישיות ועוד פרמטרים רבים אבל כמעט אף אחד מהם לא התקבל רק לכאלו שאמא או אבא עובדים במודיעין בצבא ועוד תפקידים ועבר של אחים/אבא באחת מהיחידות הללו.

כמובן שעם פרוטקציות תגיע יותר רחוק, במיוחד בצבא. אבל זה לא אומר שבלי פרוטקציות לא תצליח.

לרוב זה ככה ביחידות עילית וטייס, מעטים הם אלו שלא קשורים שמתקבלים.
יש לי המון חברים שהגיעו ראשונים בגיבושים ובמיונים לסיירת מטכ"ל/669/שייטת הקב"א שלהם היה גבוה הכל היה טוב והם לא התקבלו, כמובן שבודקים גם אישיות ועוד פרמטרים רבים אבל כמעט אף אחד מהם לא התקבל רק לכאלו שאמא או אבא עובדים במודיעין בצבא ועוד תפקידים ועבר של אחים/אבא באחת מהיחידות הללו.

משה כולם מגיעים ראשונים , כולם פייטרים .
אני מכיר תסיפורים , מי שתותח עובר תגיבושים האלה כמו גדול .
קשרים לא מזיקים בחיים , אבל בגיבושים האלה לא מתקבלים מי שהכי מהיר או הכי חזק אלא מי שלדעת אלה שמעבירים את הגיבוש יהיה לוחם טוב (כלומר הם היו רוצים להיות איתו ביחד בצוות ) .

משה כולם מגיעים ראשונים , כולם פייטרים .
אני מכיר תסיפורים , מי שתותח עובר תגיבושים האלה כמו גדול .
קשרים לא מזיקים בחיים , אבל בגיבושים האלה לא מתקבלים מי שהכי מהיר או הכי חזק אלא מי שלדעת אלה שמעבירים את הגיבוש יהיה לוחם טוב (כלומר הם היו רוצים להיות איתו ביחד בצוות ) .

זה נכון לגבי יחידות בהן עובדים בצוותים (המטכליות, המיוחדות, היחס"רים וכו'), אבל אני לא בטוח שזה נכון לגבי טיס...להיות טייס זה בעיקר להיות סוליסט.
שני חברים מהצוות שלי היו לוחמים מצויינים למרות שהיו פליטי טיס...פשוט התאימה להם יותר עבודה צוותית, מבחינת אישיות ועוד המון פרמטרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית