הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיבוש טייס

• פותח/ת השרשור Phoenix
  • פורסם בתאריך
זה מועמד, אבל אם אתה מרגיש טוב "לתקן" אנשים, אז סבבה.

http://he.wiktionary.org/wiki/מלש"ב

התשובה שלו ושל דיאוס היתה בדיוק באותה דקה ולכן אפשר להניח שהוא פשוט "טעה" ולא ניסה "לתקן" אף אחד. כמה קל לשפוט. הדנים צריכים להתבייש בגללך! 😆

• פותח/ת השרשור
זה מועמד, אבל אם אתה מרגיש טוב "לתקן" אנשים, אז סבבה.

http://he.wiktionary.org/wiki/מלש"ב

דיי לחפש ריבים =\
הם הגיבו שותה דקה אם תסתכל...
ותודה לכולם :]
בן דוד שלי יצא מהקורס או משו כזה אחרי שאמרו לו שהוא נווט
אבא של חבר טוב שלי בטייס והבן שלו לא בפנים רק שתדעו שפרוטקציות זה לא תמיד עוזר אז כן רוב הצבא זה פרוטקציות כמו כל דבר אחר כמעט בימינו :(

דיי לחפש ריבים =\
הם הגיבו שותה דקה אם תסתכל...
ותודה לכולם :]
בן דוד שלי יצא מהקורס או משו כזה אחרי שאמרו לו שהוא נווט
אבא של חבר טוב שלי בטייס והבן שלו לא בפנים רק שתדעו שפרוטקציות זה לא תמיד עוזר אז כן רוב הצבא זה פרוטקציות כמו כל דבר אחר כמעט בימינו :(

לא רבים, סתם מדברים/צוחקים

לרוב זה ככה ביחידות עילית וטייס, מעטים הם אלו שלא קשורים שמתקבלים.
יש לי המון חברים שהגיעו ראשונים בגיבושים ובמיונים לסיירת מטכ"ל/669/שייטת הקב"א שלהם היה גבוה הכל היה טוב והם לא התקבלו, כמובן שבודקים גם אישיות ועוד פרמטרים רבים אבל כמעט אף אחד מהם לא התקבל רק לכאלו שאמא או אבא עובדים במודיעין בצבא ועוד תפקידים ועבר של אחים/אבא באחת מהיחידות הללו.

האמת שמה שאמרת פה זה הנפצות של ממורמרים שחשבו שהם שפיצי עולם ולא עברו אז הם המציאו את כל הקטע של הפרוטקציות והמכסות. פרוטקציה פותחת דלתות אבל לא מחזיקה אותך בתוכו [עומרי שרון הועף בשלב הניווטים ממטכ"ל].
בכל מקרה אני מאמין שצה"ל לא יורה לעצמו ברגל והוא לוקח בדיוק את הלוחמים שהוא צריך, ויש תוצאות בשטח [מבצעיות הכוונה].
אני מכיר מספיק אנשים מהכושר קרבי שלי אנשים צנועים בלי שושלת, לא אתלטי על, אבל מה שכן אנשים משכמם ומעלה שמתגייסים עכשיו לסיירות השונות:)

בכל מקרה בהצלחה לפותח האשכול, ולכל מי שעושה גיבושים ומתגייס אוטוטו 😉

האמת שמה שאמרת פה זה הנפצות של ממורמרים שחשבו שהם שפיצי עולם ולא עברו אז הם המציאו את כל הקטע של הפרוטקציות והמכסות. פרוטקציה פותחת דלתות אבל לא מחזיקה אותך בתוכו [עומרי שרון הועף בשלב הניווטים ממטכ"ל].
בכל מקרה אני מאמין שצה"ל לא יורה לעצמו ברגל והוא לוקח בדיוק את הלוחמים שהוא צריך, ויש תוצאות בשטח [מבצעיות הכוונה].
אני מכיר מספיק אנשים מהכושר קרבי שלי אנשים צנועים בלי שושלת, לא אתלטי על, אבל מה שכן אנשים משכמם ומעלה שמתגייסים עכשיו לסיירות השונות:)

בתאחלס, בלב שלם וללא כל ספק - זה לא מעניין אותי 😃
(לא ההודעה שלך, אלא כל הנושא)

צעיר פעור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית