ייעוץ ג'ינו בסייקל ראשון

hamzasaka

משתמש מתחיל
47
6
נק' מוניטין:
27
47
6
טוב, אחרי חוסר צומת לב , ופשוט אי נקיטת בטיחות , נוצר ג'ינו בשבוע ה 3 של הסייקל , אחרי כמה ימים ששמתי לב, לקחתי טמוקפין במינון של 20 מג שעלה אחק כך ל 40 למשך שבוע, גדילת הג'ינו נעצרה .
כעת נשארו 4 שבועות לסייקל, בתחילתו לא הייתה אפשרות לקחת ארמידיקס מכיוון שהסייקל כלל אפיסטן.
הסייל הוא 500 טסט + אפיסטן 60 מג, כרגע כבר לא על אפיסטן.

האם יש סיכוי כלשהוא להעלים את הג'ינו אחרי הסייקל? האם ב pct אפשרי לשלב ארמידיקס יחד עם הטמוקפסין כדי לנסות ולהשבית את יצוק האסטרוגן בתקווה שהג'ינו מעט יעלם?
האם בכל מקרה להוסיף ארמידיקס לךא קשר ? ואם כן באיזה מינון?

תודה ..

ג'ינו בסייקל ראשון על טסט..?
מה הסיכוי שזה יקרה ואחרי 3 שבועות?
@Tom , מה דעתך על זה?
רגע , הוא לא כתב סייקל ראשון…
האם זה סייקל ראשון?
אם לא , מה היה קודם?
בן 17?

ג'ינו בסייקל ראשון על טסט..?
מה הסיכוי שזה יקרה ואחרי 3 שבועות?
@Tom , מה דעתך על זה?
סבירות נמוכה מאוד שמדובר בג'ינו. ייתכן שפעילות אסטרוגנית שמעט התגברה גורמת מעט אי-נוחות.
בארץ יש הרבה מאוד ג'ינופובים. אנחנו מספר אחד בזה...

סבירות נמוכה מאוד שמדובר בג'ינו. ייתכן שפעילות אסטרוגנית שמעט התגברה גורמת מעט אי-נוחות.
בארץ יש הרבה מאוד ג'ינופובים. אנחנו מספר אחד בזה...

אני נוטה לחשוב על הצטברות נוזלים. זוהי הערכתי.

אני נוטה לחשוב על הצטברות נוזלים. זוהי הערכתי.
בטוח עליית נוזלים. צרף לזה את ההמרה שקיימת כבר באופן די משמעותי בשבוע הרביעי ותקבל אי-נוחות באזור הפטמות.
אין אחד שעשה מספר סביר של סייקלים ולא הרגיש אי-נוחות, אפילו די עזה בפטמות ...
אני לא מכיר את הבחור. ייתכן שהתחיל את הסייקל בא"ש גבוה וג'ינו שהיה בעבר ולא טופל. אלא שממה שכן נחשף, קשה לי מאוד להאמין שזה ג'ינו או שזה אפילו יתפתח לאחד.

• פותח/ת השרשור
בטוח עליית נוזלים. צרף לזה את ההמרה שקיימת כבר באופן די משמעותי בשבוע הרביעי ותקבל אי-נוחות באזור הפטמות.
אני לא מכיר את הבחור. ייתכן שהתחיל את הסייקל בא"ש גבוה וג'ינו שהיה בעבר ולא טופל. אלא שממה שכן נחשף, קשה לי מאוד להאמין שזה ג'ינו או שזה אפילו יתפתח לאחד.

הורדתם לי אבן מהלב.
לא היה ג'ינו בעבר, סייקל שני , פעם ראשונה טסט .
התחלתי על אחוז סביר מאוד .
אני מקווה מאוד שזה לא ג'ינו, למרות ההרגשה הגושית סביב הפיטמה .
האם מומלץ בכל מקרה לנוסיף ארמידיקס בpct כדי שאם ובאמת יש ג'ינו שלפחות לא יתפתח אם לא יעלם?

מצטרף לשאלה .
אני כרגע שבוע שני .
שמתי לב לנפיחות קלה בפיטמה ומתחת לפיטמה יש גוש כזה . טיפה עיקצוצים .
מה כדי לעשות טמוקסיפן 20 מ״ג ?

מצטרף לשאלה .
אני כרגע שבוע שני .

שבוע שני זה קצת מוקדם. נשמע שזה סה''כ תגובה ראשונית של הגוף לעליית הטסט. חכה עוד קצת. אם הכאב ממשיך והאזור נשאר מגורה תתחיל טמוקסי. גירוי קל ועקצוץ זה סביר. אם נגיעה גורמת לכאב צריך כבר לטפל.
הייתי במצב כזה בעבר ומשכתי כל הסייקל. סיימתי עם ג'ינו קל... אחרי חודש וקצת הורדה של שומן ונוזלים נעלם לגמרי. אבל לפחות למדתי איך מרגישים כשמתחיל ג'ינו. קשה מאוד לקבל ייעוץ... כל אחד נותן עצה אחרת, כי כנראה זה אינדיווידואלי. היום אני על 1200 מג פרופ ולא מרגיש כלום. סייקל שעבר מ 1000 מג אנטט כבר ההייתי צריך לקחת ארמידקס. אבל אז שילבתי עם טרן. לסטאק עצמו יש אפקט כללי. אץה לא מציין בדיוק מה אתה עושה.... אבל אם אתה על טסט וטרן התשובה שלי הייתה קצת שונה.

אני נותן אנטט 500 לשבוע סייקל ראשון .
הקטע שאני בחיים לא שמתי לב לגוש מתחת לפיטמה , אף פעם לא בדקתי ... אבל לא חושב שהיה אותו בכלל .

אני נותן אנטט 500 לשבוע סייקל ראשון .
הקטע שאני בחיים לא שמתי לב לגוש מתחת לפיטמה , אף פעם לא בדקתי ... אבל לא חושב שהיה אותו בכלל .
שוב, בשבוע שני לא ייתכן שאתה תפתח ג'ינו. אם אתה באמת חושש מאוד צלם והעלה.

קשה להאמין שתפתח גינקומסטיה בשלושה שבועות, במיוחד אם לא סבלת מזה לפני הסייקל.
ראשית, יש לבדוק רמת אסטרוגן ולטפל בארימידקס\ארומסין במידת הצורך. שימוש בSERM יטפל בגינקומסטיה אך לא ברמות האסטרוגן הגבוהות.
במידה ואכן מדובר ברקמה גלנדולרית, ניתן לצמצם במידה משמעותית (70-80%) ע"י רלוקסיפן (אוויסטה) או טמוקסיפן (נולבדקס).

ראשית, יש לבדוק רמת אסטרוגן ולטפל בארימידקס\ארומסין במידת הצורך. שימוש בSERM יטפל בגינקומסטיה אך לא ברמות האסטרוגן הגבוהות.
במידה ואכן מדובר ברקמה גלנדולרית, ניתן לצמצם במידה משמעותית (70-80%) ע"י רלוקסיפן (אוויסטה) או טמוקסיפן (נולבדקס).

אוקיי הבנתי . אני חושב עכשיו שכן היה לי גינו קל מאוד כנראה לפני הסייקל ושלא ידעתי על זה ולא שמתי לב אף פעם עליו .
החזה שמאל שלי קצת יותר גדול מהחזה ימין . ואחרי קריאה בגוגל החלק בתחתית שריר החזה טיפה יותר עגול מאשר חזה ימין שחטוב בקו ישר .
אני יעלה תמונות בהמשך ... בכל מקרה אם באמת היה לי גינו קל מאוד לפני הסייקל מה ההמלצות לגבי לקיחת SERM או AI ?

אני מתחיל עכשיו שבוע 3 אנטט 500 לשבוע .
ישלי טמוקסיפן בצד .
ארימידקס יקח טיפה זמן להשיג במקרה ויש צורך .
שבוע שני זה קצת מוקדם. נשמע שזה סה''כ תגובה ראשונית של הגוף לעליית הטסט. חכה עוד קצת. אם הכאב ממשיך והאזור נשאר מגורה תתחיל טמוקסי. גירוי קל ועקצוץ זה סביר. אם נגיעה גורמת לכאב צריך כבר לטפל.
הייתי במצב כזה בעבר ומשכתי כל הסייקל. סיימתי עם ג'ינו קל... אחרי חודש וקצת הורדה של שומן ונוזלים נעלם לגמרי. אבל לפחות למדתי איך מרגישים כשמתחיל ג'ינו. קשה מאוד לקבל ייעוץ... כל אחד נותן עצה אחרת, כי כנראה זה אינדיווידואלי. היום אני על 1200 מג פרופ ולא מרגיש כלום. סייקל שעבר מ 1000 מג אנטט כבר ההייתי צריך לקחת ארמידקס. אבל אז שילבתי עם טרן. לסטאק עצמו יש אפקט כללי. אץה לא מציין בדיוק מה אתה עושה.... אבל אם אתה על טסט וטרן התשובה שלי הייתה קצת שונה.
^^^
למעלה

• פותח/ת השרשור
אוקי, ג'ינו יש . נכון, משהו ממש קטן ומאמין שב pct ייעם עם ארמידיקס , רק מוזר שזה התחיל לי בשבוע שני-שלישי , בכל מקרה תודה על העזרה .

הסטאק כמו שאמרתי, טסט 500 מג(באייר מבית מרקחת) למשך 10 שבועות, 1-5 היה אפיסטן (שהוא העצמו אמור לחסום אסטרוגן מעט ... מוזר )

אוקי, ג'ינו יש . נכון, משהו ממש קטן ומאמין שב pct ייעם עם ארמידיקס , רק מוזר שזה התחיל לי בשבוע שני-שלישי , בכל מקרה תודה על העזרה .

הסטאק כמו שאמרתי, טסט 500 מג(באייר מבית מרקחת) למשך 10 שבועות, 1-5 היה אפיסטן (שהוא העצמו אמור לחסום אסטרוגן מעט ... מוזר )
ארימדקס לא יכול להיות חלק מ-PCT. אפיסטן לא עובר המרה כלשהי לאסטרוגן כך שלפחות לא השפיע לרעה.
כפי שציינתי, אם הרגשת אי-הנוחות היא כזאת שכ"כ מציקה לך אתה יכול להוסיף ארימידקס במינון של 0.5mg/e3d.

יש אחד - מעולם לא חשתי באי נוחות בפטמה והשתמשתי גם בטרן לבד, זה עניין של רגישות

מלבד-זאת, נוזלים לא גורמים לתחושות לא נעימות. צריך לשים דברים במקום נכון, אתם מתבלבלים בין מצב ויזואלי של גינקומסטיה שבו ישנה רקמה משמעותית שכבר נראית בעין לבין גינקומסטיה שעדיין לא ויזואלית.

זה לא בין לילה שפתאום יש לך גוש שנראה בעין - זה לוקח זמן. לא לשלול שום גינקומסטיה, זה שאולי זה לא ויזואלי לא אומר שהמשך באותה דרך לא תביא אותו למצב שבו הרקמה נראית בבירור.

אני לא מבין איזה חוסר אחריות יש לכם להגיד שאין מצב לג'ינו בשבוע שני או שלישי!!!! אתם רציניים?
כל עקצוץ בפטמה מעיד ב90% על תגובה תאית לאסטרוגן באזור!! אתם מחכים שיראו את הגוש?

או שאתם מתבלבלים בין ג'ינו שרואים לבין העובדה שהתהליך מתרחש!!

הורדתם לי אבן מהלב.
לא היה ג'ינו בעבר, סייקל שני , פעם ראשונה טסט .
התחלתי על אחוז סביר מאוד .
אני מקווה מאוד שזה לא ג'ינו, למרות ההרגשה הגושית סביב הפיטמה .
האם מומלץ בכל מקרה לנוסיף ארמידיקס בpct כדי שאם ובאמת יש ג'ינו שלפחות לא יתפתח אם לא יעלם?

מצטרף לשאלה .
אני כרגע שבוע שני .

א. אי אפשר להסיק לגבי גינקומסטיה באחוזי שומן גבוהים, רק בנמוכים אפשר ממש להסיק.
ב. אם יש תחושת אי נעימות במגע או עקצוצים - לא לקחת שום ריזיקה ולצרוך טמוקסיפן.
ג. אתה לא עושה ארימדקס בPCT כי אתה זקוק לאסטרוגן שנוצר לגרור את ההיפותלמוס במשוב חיובי לטסט! הורדת ייצור האסטרוגן תקשה מאוד על ההתאוששות.
ד. אין שום מניעה להתחלת ג'ינו כבר בשבוע שני או שלישי - ברגע שמרגישים פעילות כזו באזור החזה יש למנוע התקדמות ויצירת רקמה.

א. אי אפשר להסיק לגבי גינקומסטיה באחוזי שומן גבוהים, רק בנמוכים אפשר ממש להסיק.
ב. אם יש תחושת אי נעימות במגע או עקצוצים - לא לקחת שום ריזיקה ולצרוך טמוקסיפן.
ג. אתה לא עושה ארימדקס בPCT כי אתה זקוק לאסטרוגן שנוצר לגרור את ההיפותלמוס במשוב חיובי לטסט! הורדת ייצור האסטרוגן תקשה מאוד על ההתאוששות.
ד. אין שום מניעה להתחלת ג'ינו כבר בשבוע שני או שלישי - ברגע שמרגישים פעילות כזו באזור החזה יש למנוע התקדמות ויצירת רקמה.
אז אני לא מסכים. סיכונים קיימים ופעילות אסטרוגנית תתרחש. אפשר לקרא גם לשימוש בסטרואידים חוסר אחריות.
לא כל פעילות אסטרוגנית מוגברת מובילה לג'ינו וטמוקסיפן לא תרופה שכדאי לצרוך באופן אוטמטי בכל סייקל כמו טיפול מונע.
אני באופן כללי רואה לא מעט שטחיות בפחד הבלתי נלאה מג'ינו והדחקה של נזקי סטרואידים אחרים. זה המצב לרוב.
פרוטוקול ה-"הוסף טמוקסיפן לכל סייקל" נהיה נפוץ בקרב "יועצי הסייקלים" שבינתיים דפקו לא מעט מתאמנים.

אז אני לא מסכים. סיכונים קיימים ופעילות אסטרוגנית תתרחש. אפשר לקרא גם לשימוש בסטרואידים חוסר אחריות.
לא כל פעילות אסטרוגנית מוגברת מובילה לג'ינו וטמוקסיפן לא תרופה שכדאי לצרוך באופן אוטמטי בכל סייקל כמו טיפול מונע.
אני באופן כללי רואה לא מעט שטחיות בפחד הבלתי נלאה מג'ינו והדחקה של נזקי סטרואידים אחרים. זה המצב לרוב.
פרוטוקול ה-"הוסף טמוקסיפן לכל סייקל" נהיה נפוץ בקרב "יועצי הסייקלים" שבינתיים דפקו לא מעט מתאמנים.

כן. בגלל גישות כמו שלך אנשים סיימו עם ג'ינו - מה זה הקשקשת הזאת תום? לא מתאים לך.

מה סיכונים שמיכונים!! שום עקצוצים בפטמה ושום כאבים לא יצביעו על סתם פרנויה - מה זה העצות חסרות האחריות של אל תקחו כלום ופשוט תמתינו עד שזה יגיע למצב בלתי הפיך!!

שהרי הוא מרגיש אי נעימות - אז אתה אומר מה? בוא נמתין?? אני לא נתתי שום עצת תיסוף בכל סייקל טמוקסיפן, זה אכן מפגר.
אבל ההגיון שלך בנושא והנסיון הדלוח להסביר את הלוגיקה שלך הוא גרוע יותר.

איפה רשמתי לצרוך באופן אוטומטי! אתה שולל להם ג'ינו כשהם מתארים לך תופעות לוואי שיש להם?? אתה באמת מוכן לקחת על עצמך את האחריות שאין להם?? אתה שמעת אותי אומר למישהו תצרוך מתחילת הסייקל ג'ינו?? תתייחס לעובדות כמו שצריך מבלי לעוות.

א. בא אדם טוען שהוא משתמש בX חומר שלושה שבועות ויש לו עקצוצים, כאבים ונראה ג'ינו.
ב. אתם שוללים ואומרים זה לא יכול להיות (לא ברור לי איך?)
ג. אני אומר לכם שג'ינו ועוד איך יכול להתחיל להתפתח כבר בשלב מוקדם מי אמר שצריך לראות אותו? זה תהליך ואני חושב שבכל פעם שאתה מרגישים עקצוצים, רגישות בפטמה קחו - אם לקחת טמוקסיפן ואתה לא מרגיש שיפור זה גם יכול להיות דלקת באזור ועוד דברים, גש לבדוק.

אבל השיטה שלכם מפגרת וחסרת אחריות תום!! הסיכון מלקיחת כדור כמו טמוקסיפן קטן עשרות מונים מהסיכון לג'ינו שהוא בלתי הפיך רק באמצעות ניתוח - מה זו הלוגיקה הזו?

ואיך בדיוק טמוקסיפן דפק לאנשים את הבריאות בסייקלים? למרות שזו שטות לצרף טמוקסיפן לכל סייקל כי זה פשוט לא סוכריות, אבל עדיפה העצה שלהם ולא העצה שלכם במקרה הזה.

השיטה הנכונה ביותר היא לא לקחת כלום - אם מרגישים משהו שלא עובר אחרי יום מצרפים טמוקסיפן ונותנים לזה שלושה ימים - אם זה משתפר ונעלם ממשיכים כך, אם לא צריך להמשיך לברר!

שום שיטה אחרת לא יותר נכונה במקרה הזה - מי שממש רוצה גם יכול להריץ בדיקת דם לערכי אסטרוגן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית