הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ג'ינו בסייקל ראשון

hamzasaka

משתמש מתחיל
47
6
נק' מוניטין:
27
47
6
טוב, אחרי חוסר צומת לב , ופשוט אי נקיטת בטיחות , נוצר ג'ינו בשבוע ה 3 של הסייקל , אחרי כמה ימים ששמתי לב, לקחתי טמוקפין במינון של 20 מג שעלה אחק כך ל 40 למשך שבוע, גדילת הג'ינו נעצרה .
כעת נשארו 4 שבועות לסייקל, בתחילתו לא הייתה אפשרות לקחת ארמידיקס מכיוון שהסייקל כלל אפיסטן.
הסייל הוא 500 טסט + אפיסטן 60 מג, כרגע כבר לא על אפיסטן.

האם יש סיכוי כלשהוא להעלים את הג'ינו אחרי הסייקל? האם ב pct אפשרי לשלב ארמידיקס יחד עם הטמוקפסין כדי לנסות ולהשבית את יצוק האסטרוגן בתקווה שהג'ינו מעט יעלם?
האם בכל מקרה להוסיף ארמידיקס לךא קשר ? ואם כן באיזה מינון?

תודה ..

אני בשבוע 7 של טסט ואתמול הרגשתי אי נוחות (סוג של שריפה) באזור הפיטמה. נגעתי והרגשתי גוש מעל הפיטמה.
לא משהו שנראה לעין.

מה אומרים? לקחת טמוקסיפן?
אם כן, כמה? למשך כמה זמן? מתי? ובאיזו תדירות

כן. בגלל גישות כמו שלך אנשים סיימו עם ג'ינו - מה זה הקשקשת הזאת תום? לא מתאים לך.

מה סיכונים שמיכונים!! שום עקצוצים בפטמה ושום כאבים לא יצביעו על סתם פרנויה - מה זה העצות חסרות האחריות של אל תקחו כלום ופשוט תמתינו עד שזה יגיע למצב בלתי הפיך!!

שהרי הוא מרגיש אי נעימות - אז אתה אומר מה? בוא נמתין?? אני לא נתתי שום עצת תיסוף בכל סייקל טמוקסיפן, זה אכן מפגר.
אבל ההגיון שלך בנושא והנסיון הדלוח להסביר את הלוגיקה שלך הוא גרוע יותר.

איפה רשמתי לצרוך באופן אוטומטי! אתה שולל להם ג'ינו כשהם מתארים לך תופעות לוואי שיש להם?? אתה באמת מוכן לקחת על עצמך את האחריות שאין להם?? אתה שמעת אותי אומר למישהו תצרוך מתחילת הסייקל ג'ינו?? תתייחס לעובדות כמו שצריך מבלי לעוות.

א. בא אדם טוען שהוא משתמש בX חומר שלושה שבועות ויש לו עקצוצים, כאבים ונראה ג'ינו.
ב. אתם שוללים ואומרים זה לא יכול להיות (לא ברור לי איך?)
ג. אני אומר לכם שג'ינו ועוד איך יכול להתחיל להתפתח כבר בשלב מוקדם מי אמר שצריך לראות אותו? זה תהליך ואני חושב שבכל פעם שאתה מרגישים עקצוצים, רגישות בפטמה קחו - אם לקחת טמוקסיפן ואתה לא מרגיש שיפור זה גם יכול להיות דלקת באזור ועוד דברים, גש לבדוק.

אבל השיטה שלכם מפגרת וחסרת אחריות תום!! הסיכון מלקיחת כדור כמו טמוקסיפן קטן עשרות מונים מהסיכון לג'ינו שהוא בלתי הפיך רק באמצעות ניתוח - מה זו הלוגיקה הזו?

ואיך בדיוק טמוקסיפן דפק לאנשים את הבריאות בסייקלים? למרות שזו שטות לצרף טמוקסיפן לכל סייקל כי זה פשוט לא סוכריות, אבל עדיפה העצה שלהם ולא העצה שלכם במקרה הזה.

השיטה הנכונה ביותר היא לא לקחת כלום - אם מרגישים משהו שלא עובר אחרי יום מצרפים טמוקסיפן ונותנים לזה שלושה ימים - אם זה משתפר ונעלם ממשיכים כך, אם לא צריך להמשיך לברר!

שום שיטה אחרת לא יותר נכונה במקרה הזה - מי שממש רוצה גם יכול להריץ בדיקת דם לערכי אסטרוגן.
ראשית, שים לב שהמלצתי לבחור להעלות תמונה. כך נשלול מיד קיום ג'ינו.
לגבי פעילות אסטרוגנית מוגברת, היא קיימת, גם טענה זו נוספת לכל תגובה שלי.
אם אתה מתכוון להוסיף המלצה של "שימוש בטמוקסיפן כטיפול מונע בכל סייקל", אז אני לא מסכים שזו המלצה טובה אלא רעה מאוד ושימוש בטיעון כמו "חוסר אחריות" וחיזוק ב"גישה מפגרת" לא הופכים אותה להמלצה טובה.
יש הבדל בין "שלילה" לבין "סבירות נמוכה". זה פורום ולכן לרוב המענה שלי תואם את זה שאני חושב שנכון בסבירות הגבוהה ביותר. במקרה הזה הסבירות שמשתמש לראשונה בחומרים ירגיש פעילות אסטרוגנית כה מוגברת ממינון שרק זה עתה נבנה וגם שהדבר יוביל לג'ינו היא סבירות נמוכה וההמלצה שלי להתחיל להשתמש בטמוקסיפן תתקבל כהמלצה גורפת לטיפול מונע בכל סייקל.

אני בשבוע 7 של טסט ואתמול הרגשתי אי נוחות (סוג של שריפה) באזור הפיטמה. נגעתי והרגשתי גוש מעל הפיטמה.
לא משהו שנראה לעין.

מה אומרים? לקחת טמוקסיפן?
אם כן, כמה? למשך כמה זמן? מתי? ובאיזו תדירות
רגישות אינה לסירוגין. היא מופיעה, נשארת ומתגברת. היא קשורה בפעילות אסטרוגנית מוגברת. מוחדרת כמות טסט גבוהה מאוד לגוף, צפיפות האנזים האחראי להמרה קבועה ולכן אין מנוס מהגברת הפעילות האסטרוגנית ברקמות השונות (בינהן השד).
מכל ה-SERM הנפוצים, היעיל ביותר לצמצום וטיפול הוא טמוקסיפן.
במידה וזו תופעה חוזרת בסייקלים והמינון הרי לרוב עולה, תוספת של AI כמו ארימידקס במהלך הסייקל במינון מתאים תמנע לרוב את הרגישות לכל אורך הסייקל.

ראשית, שים לב שהמלצתי לבחור להעלות תמונה. כך נשלול מיד קיום ג'ינו.
לגבי פעילות אסטרוגנית מוגברת, היא קיימת, גם טענה זו נוספת לכל תגובה שלי.
אם אתה מתכוון להוסיף המלצה של "שימוש בטמוקסיפן כטיפול מונע בכל סייקל", אז אני לא מסכים שזו המלצה טובה אלא רעה מאוד ושימוש בטיעון כמו "חוסר אחריות" וחיזוק ב"גישה מפגרת" לא הופכים אותה להמלצה טובה.
יש הבדל בין "שלילה" לבין "סבירות נמוכה". זה פורום ולכן לרוב המענה שלי תואם את זה שאני חושב שנכון בסבירות הגבוהה ביותר. במקרה הזה הסבירות שמשתמש לראשונה בחומרים ירגיש פעילות אסטרוגנית כה מוגברת ממינון שרק זה עתה נבנה וגם שהדבר יוביל לג'ינו היא סבירות נמוכה וההמלצה שלי להתחיל להשתמש בטמוקסיפן תתקבל כהמלצה גורפת לטיפול מונע בכל סייקל.

אתה משהו - תגיד, אתה חושב שג'ינו זה דבר שרואים מיד?? אתה עדיין לא מבין שאתה מתבלבל בין ההתחלה לבין משהו בלתי הפיך כבר?
אתה יודע, סרטן למשל מתחיל במספר תאים שלא רואים ולא מרגישים, כשכבר מרגישים זו בעיה. אתה חייב להתחיל לשנות את החשיבה שלך בנושא ג'ינו.
שום תמונות ושום נעליים - מציק? שורף? עוקץ? לא נעים? קח!

אתה שוב בוחר לקרוא סלקטיבית? אני טענתי שלהוסיף לכל סייקל זה מפגר -אבל זה עדיף על ההצעה שלך תהיה בטוח.

מאיפה הבאת את ההסתברויות האלה בבקשה? חשבתי שאתה אדם אנליטי, אתה עכשיו נשמע קצת קשקש - מה זה סבירות שמירות, מה זה קשור למספר הסייקל, זה קשור למדדים פיזיים ולסוג החומרים בשימוש.

תום, מה הולך?

אתה משהו - תגיד, אתה חושב שג'ינו זה דבר שרואים מיד?? אתה עדיין לא מבין שאתה מתבלבל בין ההתחלה לבין משהו בלתי הפיך כבר?
אתה יודע, סרטן למשל מתחיל במספר תאים שלא רואים ולא מרגישים, כשכבר מרגישים זו בעיה. אתה חייב להתחיל לשנות את החשיבה שלך בנושא ג'ינו.
שום תמונות ושום נעליים - מציק? שורף? עוקץ? לא נעים? קח!

אתה שוב בוחר לקרוא סלקטיבית? אני טענתי שלהוסיף לכל סייקל זה מפגר -אבל זה עדיף על ההצעה שלך תהיה בטוח.

מאיפה הבאת את ההסתברויות האלה בבקשה? חשבתי שאתה אדם אנליטי, אתה עכשיו נשמע קצת קשקש - מה זה סבירות שמירות, מה זה קשור למספר הסייקל, זה קשור למדדים פיזיים ולסוג החומרים בשימוש.

תום, מה הולך?
אתה לא קורא... תחזור ותקרא את התגובה הקודמת. רשמתי: ג'ינו קיים/תהליך התפתחות.
אין קשר בין העובדה שאני אנליטי לבין גישה הסתברותית, להיפך. מה שרשמת זה שטות גמורה. התחומים האנליטיים ביותר במדע כיום (בין השאר תחום ההתמחות שלי) הם בעלי נדבך הסתברותי. זה לא הופך אותם לפחות אנליטיים... ☝️
מה הקשר לסרטן?!... אתה ממליץ להתחיל עם טיפולים כימותרפיים לכולם? הרי ברור שלא...
לא כל פעילות אסטרוגנית מורגשת או לא, תוביל לג'ינו והסבירות שאדם לאחר שלושה שבועות פוחד שיגיע לג'ינו זהה לזו של אדם שאינו חושש מכך. רוצה לאמר שהמלצה בזכות שימוש בטמוקסיפן במקרה הזה שקולה להמלצה בזכות שימוש בטמוקסיפן כטיפול מונע בכל סייקל.
טמוקסיפן אינו כדור נוגד חרדה ואדם שחרד מג'ינו טרם סייקל רצוי שלא יפתח בסייקל או שייקח על עצמו שהשימוש שייעשה ב-AI או ב-SERM הוא חריג.

נשים שורה תחתונה:
שאלה: התחלתי סייקל ואני מפחד מג'ינו, האם זה סיכון גבוה והאם כדאי להשתמש בטמוקסיפן?
תשובה: הסיכון זהה במידה שווה בין אם אתה מפחד אולא. לא להשתמש בטמוקסיפן בסייקל כטיפול מונע
עקב פחד.

נערך לאחרונה:
אני יכול לומר שלמרות כל הסייקלים המפגרים שעשיתי בעבר וללא PCT ראויים, לא התפתח אצלי גינו (אף על פי שחשבתי שכן. הייתי אצל שלושה מנתחים ושלושתם שללו גינו). יתכן וזה בזכות העובדה שבכל סייקל ללא יוצא מן הכלל לקחתי 10 מג נולבה מהתחלה עד הסוף.

אתה לא קורא... תחזור ותקרא את התגובה הקודמת. רשמתי: ג'ינו קיים/תהליך התפתחות.
אין קשר בין העובדה שאני אנליטי לבין גישה הסתברותית, להיפך. מה שרשמת זה שטות גמורה. התחומים האנליטיים ביותר במדע כיום (בין השאר תחום ההתמחות שלי) הם בעלי נדבך הסתברותי. זה לא הופך אותם לפחות אנליטיים... ☝️
מה הקשר לסרטן?!... אתה ממליץ להתחיל עם טיפולים כימותרפיים לכולם? הרי ברור שלא...
לא כל פעילות אסטרוגנית מורגשת או לא, תוביל לג'ינו והסבירות שאדם לאחר שלושה שבועות פוחד שיגיע לג'ינו זהה לזו של אדם שאינו חושש מכך. רוצה לאמר שהמלצה בזכות שימוש בטמוקסיפן במקרה הזה שקולה להמלצה בזכות שימוש בטמוקסיפן כטיפול מונע בכל סייקל.
טמוקסיפן אינו כדור נוגד חרדה ואדם שחרד מג'ינו טרם סייקל רצוי שלא יפתח בסייקל או שייקח על עצמו שהשימוש שייעשה ב-AI או ב-SERM הוא חריג.

נשים שורה תחתונה:
שאלה: התחלתי סייקל ואני מפחד מג'ינו, האם זה סיכון גבוה והאם כדאי להשתמש בטמוקסיפן?
תשובה: הסיכון זהה במידה שווה בין אם אתה מפחד אולא. לא להשתמש בטמוקסיפן בסייקל כטיפול מונע
עקב פחד.

תאמין לי שקראתי מעולה - נראה לי שאתה קצת פחות.

אמרתי שאתה אדם אנליטי ולכן כשאתה מדבר על הסתברות היא באה עם מקור גיבוי!!! וההסתברות שלך מתבססת על תחושת בטן מה שלא מתאים לאדם אנליטי!! אני תמכתי בחשיבה האנליטית שמגובה בהתסברות עם הגיון מה שאין פה.

סלח לי כן, אבל כל פעילות אסטרוגנית בחזה מצריכה התערבות - אתה מציע מה? להמתין שאותה פעילות תביא לגוש תאים ויזואלי??

אתה גם משווה דברים לא ברי השוואה?? האם בכל סרטן מטפלים בכימו?? אם זה סרטן שמגיב לכימו בהחלט כן, אתה יודע כימו זו מילה כוללת להמון תרופות זה תלוי פשוט בגודל, בסוג הגידול והמיקום. אבל כן, התשובה היא בהחלט בהחלט כן.
רוב הגושים מטופלים לאחר שנמצאו וכבר הגיעו לגודל משמעותי! לרוב לא מאבחנים כלל תאים סרטניים שלא יצרו גוש מעל גודל מסוים. מה אתה חושב שאפשר לראות סרטן מהשניה שהוא נוצר? פה אין ברירה. אבל לדוגמא סרטן צוואר הרחם יש חיסון, אז מה? נחכה שיחלו קודם? לא!! יש פתרון מונע, עושים אותו.

עכשיו שוב, תום, טמוקסיפן משלבים ברגע שיש פעילות אסטרוגנית בחזה!! נקודה! שום נעליים ושום שיטות המתנה. אם יש פעילות, משלבים. אם אין שום עקצוצים, רגישות וכד' לא משלים - פשוט ולא מסובך.

לגבי עניין החרדה מג'ינו - אתה יכול להמשיך לחנך את הציבור שמי שיש לו חרדה מג'ינו שלא יעשה סייקלים - אבל מה שאתה עושה זה לא הארם רדוקשיין, כי תרצה או לא אנשים ישתמשו. אם אני מעדיף שיקחו טמוקסיפן מאשר שאחרי זה ישלמו 30K לניתוח ג'ינו. כן! בהחלט!
אז יש לו חרדת ג'ינו והוא לקחת 30 כדורי טמוקסיפן. בטיפול התרופתי המיועד לוקחים הרבה יותר, הוא יחיה.

אוקי אז לקחת 20 מג לפני השינה?

בהתנצחות שלנו יש שתי דעות שונות. תבחר אתה מה בא לך.

עצתי היא שאם יש לך אי נעימות במגע בחזה או עקצוצים, גש תיטול 20 מ"ג לפני השינה - אם אחרי שלושה ימים יש שיפור, ברכותיי אתה במקום הנכון.

בהתנצחות שלנו יש שתי דעות שונות. תבחר אתה מה בא לך.

עצתי היא שאם יש לך אי נעימות במגע בחזה או עקצוצים, גש תיטול 20 מ"ג לפני השינה - אם אחרי שלושה ימים יש שיפור, ברכותיי אתה במקום הנכון.
אני לא מתנצח. חלק מהמשתמשים לא יודעים לתאר אפילו את ההרגשה. אגב, למניעת פעילות אסטרוגנית מוגברת מבחינת תחושה עדיף להשתמש בארימידקס לכל אורך הסייקל. שימוש בארימידקס ימנע לחלוטין רגישות בפטמות.
אני בדיעה שבסייקל ראשון זה מעט שונה ואתה חושב שבמידה ומתגנב חשש למשתמש במינון נמוך מאוד שבוע לאחר תחילת השימוש שיתחיל לבלוע טמוקסיפן. עבורי אתה מציע ביטוח עם פרמיה יקרה מדי.

אני לא מתנצח. חלק מהמשתמשים לא יודעים לתאר אפילו את ההרגשה. אגב, למניעת פעילות אסטרוגנית מוגברת מבחינת תחושה עדיף להשתמש בארימידקס לכל אורך הסייקל. שימוש בארימידקס ימנע לחלוטין רגישות בפטמות.
אני בדיעה שבסייקל ראשון זה מעט שונה ואתה חושב שבמידה ומתגנב חשש למשתמש במינון נמוך מאוד שבוע לאחר תחילת השימוש שיתחיל לבלוע טמוקסיפן. עבורי אתה מציע ביטוח עם פרמיה יקרה מדי.

חח תום, אני אוהב אותך יש לך הרבה ידע אבל אתה גם מצחיק אותי לפעמים.
אל תקחו טמוקסי אבל ארימדקס אין בעיה. אבל מי שלא סובל מתופעות אסטרוגניות כדאי לו להשאיר אסטרוגן מרחף באוויר זה מאוד תורם לסייקל. לקחת ארימדקס זה יותר גרוע לדעתי.

חח תום, אני אוהב אותך יש לך הרבה ידע אבל אתה גם מצחיק אותי לפעמים.
אל תקחו טמוקסי אבל ארימדקס אין בעיה. אבל מי שלא סובל מתופעות אסטרוגניות כדאי לו להשאיר אסטרוגן מרחף באוויר זה מאוד תורם לסייקל. לקחת ארימדקס זה יותר גרוע לדעתי.
אני בהחלט לא ממליץ להוסיף AI בסייקל ראשון כנוגד חרדה. אלא ש-AI הוא טיפול מונע לפעילות אסטרוגנית וטמוקסיפן לא.
אני גם לא חושב שאנחנו חושבים שונה בנוגע לשימוש או אי-שימוש ב-SERMs או AI, לא במינון, לא בתיזמון ולא בהתוויה הרפואית או במכאניזם הפעולה. אני כן חושב שניסית לעקם את המרחב ובחרת בגישה שלא מתאימה לי, הרבה מזה מתוך היכרות עם אופי השואלים (משתמשים מפוחדים בתחילת סייקל ראשון). אם כבר התנהגות מתחושה היא המלצה על פרוטוקול לא נפוץ במקרה שבו מתרחש אירוע בסבירות נמוכה.

אני בהחלט לא ממליץ להוסיף AI בסייקל ראשון כנוגד חרדה. אלא ש-AI הוא טיפול מונע לפעילות אסטרוגנית וטמוקסיפן לא.
אני גם לא חושב שאנחנו חושבים שונה בנוגע לשימוש או אי-שימוש ב-SERMs או AI, לא במינון, לא בתיזמון ולא בהתוויה הרפואית או במכאניזם הפעולה. אני כן חושב שניסית לעקם את המרחב ובחרת בגישה שלא מתאימה לי, הרבה מזה מתוך היכרות עם אופי השואלים (משתמשים מפוחדים בתחילת סייקל ראשון). אם כבר התנהגות מתחושה היא המלצה על פרוטוקול לא נפוץ במקרה שבו מתרחש אירוע בסבירות נמוכה.

א. למי אכפת שAI מטפל באסטרוגן - מי אמר שאנחנו לא רוצים אותו? בשביל לתלות תמונה נשתמש בפטיש למסמר ולא מקדחה. אני יודע טוב מאוד מה זה AI והוא בעדיפות אחרונה לטיפול בגינקומסטיה - יש לו שימושים נדרשים יותר שבשבילם כדאי לשלב אותו.

ב. לא עיקמתי שום מרחב, תאמין לי שאני חושב שאני קורא אלף אלף ומבין אלף אלף. להכיר את אופי השואלים... אתה שוכח שהייתי מנהל פה ואתה שוכח שאני מכיר טוב מאוד את אופי השואלים ומעניין שאני לא הגעתי לאותה מסקנה כמוך. חרדה או לא, אני לא מכיר את הבחור ואני לא לוקח שום ריזיקה עליו.

ג. אתה מעוות את המרחב כאשר אתה אומר התנהגות מתחושה - יש סימפטומים לג'ינו וטיפול. כאשר יש סימפטומים והטיפול הוא סביר עם תופעות לוואי מינוריות - השיקול עניין של רווח והפסד - ולכן, זה לא מתחושה זו הסתברות פשוטה.

ד. אתה שוב מדבר על סבירויות והסתברויות מהבטן? מאיפה לך מה הסבירות לקבל ג'ינו? יש לך מחקרים תומכים? גינקומסטיה בקרב משתמשי סטרואידים שלא מטפלים בעצמם זו דווקא תופעה יחסית נפוצה - לא המונית אבל בהחלט לא בסבירות נמוכה. כל אחד מכיר לידו כמה אנשים שקיבלו ג'ינו משימוש בסטרואידים - זה נותן סבירות על קצת על ההיקף ביחס לאוכלוסיה "בריאה"

נפלאות הטמוקיספן - לקחתי כולה יומיים כדור 20 מג

וקמתי היום וכמעט לא מרגישים את הגוש

נעלם כמעט לגמרי

יום שישי הלכתי לישון שנצ קמתי והרגשתי עקצוצים בפטמה נגעתי והרגשתי גוש קטן שלא נראה לעין. רק כשנוגעים.
לקחתי טמוקסיפן ישר וגם אתמול לפני השינה ובינתים זה רק יורד. אעדכן עוד כמה ימים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית