הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות mri

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
סובל כבר שנה וחצי מכאבים בכתיים בכל מדי תזוזות ובתרגובתרגום bench press עשיתי mri והינא התוצאות. לפי ה שהבנתי אין שום דבר אז מה הסיבה לכאבים?
"
מפרק ה- A/C מודגם תקין.
הבורסה הסוב-אקרומיאלית הודגמה שמורה.
הגידים המסובבים הודגמו תקינים.
גיד הביצפס הודגם שמור.
ללא עדות לנזק SLAP. מודגם אות חריג ליניארי בבסיס הלברום הקדמי אמצעי (חתך 8 סדרה 5), ללא עדות
למעבר של חומר ניגוד, ספק אם הממצא בעל משמעות קלינית. הלברום הקדמי תחתון מודגם תקין.
הקפסולה הודגמה שמורה.
הודגמו אותות תקינים ממח העצם ללא עדות לשברים או בצקות. ללא עדות לנזק היל-זקס."
דרך אגב מפרסם פה כי יש אורטופד עוד שבועיים

לפי הפענוח שנתנו לך כנראה שאין נזק שיכול להסביר את הכאבים (למרות שלפעמים כדאי לקבל חוות דעת נוספת לגביי הפיענוח מגורם מומחה). לגביי מה הסיבה - אי אפשר לתת חוות דעת רצינית בלי לבדוק אותך, אבל יכול להיות שזה קשור לטכניקה לקויה, אימונים צפופים שלא מאפשרים התאוששות מספקת, חוסר איזון שרירי מסביב לשכמה/כתף וכיוצ"ב.
אני מניח שהסיפור הזה רציני אם אישרו לך MRI, אז במקום לעשות ניסויים על הכתף, גש לבדיקה מסודרת אצל פיזיותרפיסט מקצועי שיוכל לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
לפי הפענוח שנתנו לך כנראה שאין נזק שיכול להסביר את הכאבים (למרות שלפעמים כדאי לקבל חוות דעת נוספת לגביי הפיענוח מגורם מומחה). לגביי מה הסיבה - אי אפשר לתת חוות דעת רצינית בלי לבדוק אותך, אבל יכול להיות שזה קשור לטכניקה לקויה, אימונים צפופים שלא מאפשרים התאוששות מספקת, חוסר איזון שרירי מסביב לשכמה/כתף וכיוצ"ב.
אני מניח שהסיפור הזה רציני אם אישרו לך MRI, אז במקום לעשות ניסויים על הכתף, גש לבדיקה מסודרת אצל פיזיותרפיסט מקצועי שיוכל לעזור לך.
קודם כל אמרת את הכל נכון.. היו אימונים צפופים מאוד טכניקה עלובה למדיי וזה כנראה מה שגרם לפציעה, אם יש חוסר איזון מה עושים? ואני מטפל אצל פיזיוטרפיסטים פעם בשבוע כבר יותר משנה עם חיזוקים וכריות חימום. חשבו גם שזה בגלל הצוואר. בכל מקרה יש לי תור ביום ראשון מה אתה מציע לי לעשות מפה? אני כבר יותר משנה תקוע על המצב המעצבן הזה

שנה של פיזיותרפיה?? נשמע לי לא רציני בכלל. איש מקצוע שלא מצליח להביא תוצאות תוך מספר טיפולים צריך להפנות אותך הלאה במקום לבזבז לך את הזמן ואת הכסף. שלח לי בפרטי לאיזו קופ"ח אתה שייך ובאיזו עיר ונראה אם אוכל לעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית