ייעוץ אפקת בנפייבר

tomtomtom

משתמש מתחיל
218
20
נק' מוניטין:
20
218
20
קניתי אותה היום וזה עולה 70 שקל!!! עכשיו אמרתי אם זה 70 שקל כנראה זה יספיק למלא זמן ומכיל כמויות עצומות של סיבים. מסתבר שצריך לאכול ביום משהו כמו 30 גרם סיבים תזונתאיים, ובאבקה יש בערך 100 גרם, שזה מספיק ל3 ימים. אני יודע שלא צריך להסתמך עלייה ב100%, אבל זה לא מעט?

ניסית לחסוך ושילמת ביוקר....

חפש אבקת חלבון ממותג נורמלי שתספיק לך להרבה זמן ושלא תסבול כשתצרוך אותה.

• פותח/ת השרשור
אבל זה לא קצת מוזר? למשל אם אני לא טועה למשל אני ירצה לתסף במגנזיום אני יוכל לקחת כדור של איזה 400% מהצריכה היומית לא?

אבל זה לא קצת מוזר? למשל אם אני לא טועה למשל אני ירצה לתסף במגנזיום אני יוכל לקחת כדור של איזה 400% מהצריכה היומית לא?
זה כמו שתתבסס את המנות חלבון שלך רק על אבקת חלבון זה גם יצא שתוך שבוע/שבועיים יגמר.

• פותח/ת השרשור
זה כמו שתתבסס את המנות חלבון שלך רק על אבקת חלבון זה גם יצא שתוך שבוע/שבועיים יגמר.
זה משהו אחר לגמרי...ככל שמגיעים לכמויות קטנות יותר כך האבקה צריכה לספק % גבוה יותר מהצריכה יומית.

קודם כל, דרך קופת חולים זה עולה נדמה לי 100 שקל לזוג, שכל אחד הוא בערך 160 גרם, לא 100.
שנית, לאלטמן יש אבקה זולה יותר, נדמה לי 35 שקל, ליותר מוצר (איזה 200 גרם).
שלישית - והכי חשוב - אתה אמור לתסף! ל-ת-ס-ף! חמישה גרם סיבים ליום אמורים להגיע מאבקה, השאר ממזון! שמת לב שהסיבים האלה מסיסים, ואתה בכלל לא מקבל פה סיבים לא מסיסים?

בקיצור, תתחיל לאכול ירקות, והרבה.

• פותח/ת השרשור
עזוב ת'חרא הזה, קנה FIBER 1 תאכל כל בוקר.
זה לא קשור אחד לשני. FIBER 1 זה קורנפלקס שממש צריך לאכול ויש בו הרבה יותר קלוריות והרבה יותר קשה לאכול והבנפייבר אתה מוסיף למים שאתה שותה בלי להרגיש בכלל. קיצור אין שום קשר.

תקשיב, גם אני חיפשתי דרך לצרוך מספיק סיבים, קניתי את הבנפייבר, ראיתי ש:
א) החרא הזה יקר
ב) בחרא הזה אין כל כך הרבה סיבים
ג) זה סיוט לשתות את זה ובכמויות כל כך גדולות להגיע ל30 גרם.

ואז קניתי פייבר 1
מנה פיצית של 50 גרם עם קצת חלב מסדרת לך את הסבים וזה גם די טעים ולא כזה מפוצץ כמו שעושים מזה,
אם אתה לא מסוגל להוסיף לתפריט שלך טיפה דגנים ואתה מעדיף לשתות אבקה חסרת טעם בכמויות, משהו בך פגום.

מי שאוכל מנות כל כך גדולות של סיבים בבת אחת, שלא יתפלא אם יגיע לבית חולים עם פקק בתחת!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית