תשתית אינטרנט מומלצת?

מבחינת המחיר הוט ובזק פחות או יותר אותו הדבר.
אני מקבל 100 יציב יחסית בהוט.
מבחינת השירות אני מניח ששמעת או התנסית, לא לחינם הוט הם החברה הכי שנואה בישראל, שירות גרוע ברמות שאי אפשר להאמין.
בשתי התשתיות המיקום שלך יהיה קשור לכמה איכותי יהי החיבור שלך, למרות שלי היה די הרבה בעיות עם הוט במיקום יחסית טוב.

אנלימיטד זו תשתית של חברת חשמל, היא פועלת כרגע בשכונה וחצי בערך בכל הארץ, אתה משלם לספקית את התשלום גם לאנלימיטד וגם לספקית ויכול להתנתק דרך האתר שלהם בלי זיוני שכל.
דרכם גם תקבל 100 אפלואוד ביחד עם ה100 דאונלאוד, ביחס ל2 מגה אפלואוד על 100 של הוט או בזק.
הם צריכים להיות עדיפים בהרבה על הוט או בזק אם אתה רוצה 100 מגה, אבל יש זמן עד שיכנסו.

• פותח/ת השרשור
מבחינת המחיר הוט ובזק פחות או יותר אותו הדבר.
אני מקבל 100 יציב יחסית בהוט.
מבחינת השירות אני מניח ששמעת או התנסית, לא לחינם הוט הם החברה הכי שנואה בישראל, שירות גרוע ברמות שאי אפשר להאמין.
בשתי התשתיות המיקום שלך יהיה קשור לכמה איכותי יהי החיבור שלך, למרות שלי היה די הרבה בעיות עם הוט במיקום יחסית טוב.

אנלימיטד זו תשתית של חברת חשמל, היא פועלת כרגע בשכונה וחצי בערך בכל הארץ, אתה משלם לספקית את התשלום גם לאנלימיטד וגם לספקית ויכול להתנתק דרך האתר שלהם בלי זיוני שכל.
דרכם גם תקבל 100 אפלואוד ביחד עם ה100 דאונלאוד, ביחס ל2 מגה אפלואוד על 100 של הוט או בזק.
הם צריכים להיות עדיפים בהרבה על הוט או בזק אם אתה רוצה 100 מגה, אבל יש זמן עד שיכנסו.
לא ממהר בסה"כ, כרגע 12 מגה עושה את העבודה יופי, ובשבוע הבא שדרוג קל ל-15 אמור לסדר אותי.

בקשר לציטוט, חברת החשמל תהיה ספק חיצוני ויהיו ספקים פנימיים שמקבלים את המידע מחברת החשמל.
את הגלישה אתה לא קונה מחברת החשמל ישירות אלא מספק.
מזאת אומרת סימטרי?
באופן ישיר סימטרי זה קבוע ואותו דבר בשום חברה בינתיים אין מהירות סימטרית.
כחברת החשמל תפוס את הקווים אז יהיה לך 100 מגה סימטרי הורדה העלאה אם תנסה להשים בבזק מאה מגה אתה תראה שקובץ ירד לך בחמישים מגה לשנייה.מסקנה? לא סימטרי.
באנלימיטד יהיה לך מאה העלאה מאה הורדה ומה קווי שתחלוף רק ע עצמך.
מה שכן יהיו ירידות מחירים כי יש קצת חברות רובם טובות רובם לא.
השוק יפתח לתחרות וכל ספק פנימי יוריד מחיר כדי שיבואו אליו.
100 שקל לחודשיים?
איזו מהירות, ולמה לא צריך תשתית, אפשר הסבר מפורט יותר?

אתה יודע שאתה לא אמור להוריד 100 מגה בייט, כן? אתה יודע שזה 100 מגה ביט, נכון?

בקשר לציטוט, חברת החשמל תהיה ספק חיצוני ויהיו ספקים פנימיים שמקבלים את המידע מחברת החשמל.
את הגלישה אתה לא קונה מחברת החשמל ישירות אלא מספק.
מזאת אומרת סימטרי?
באופן ישיר סימטרי זה קבוע ואותו דבר בשום חברה בינתיים אין מהירות סימטרית.
כחברת החשמל תפוס את הקווים אז יהיה לך 100 מגה סימטרי הורדה העלאה אם תנסה להשים בבזק מאה מגה אתה תראה שקובץ ירד לך בחמישים מגה לשנייה.מסקנה? לא סימטרי.
באנלימיטד יהיה לך מאה העלאה מאה הורדה ומה קווי שתחלוף רק ע עצמך.
מה שכן יהיו ירידות מחירים כי יש קצת חברות רובם טובות רובם לא.
השוק יפתח לתחרות וכל ספק פנימי יוריד מחיר כדי שיבואו אליו.
אח שלי נראה לי שהתבלבל לך קצת כל המושגים...
כשאומרים סימטרי מדברים על העלאה והורדה שוות, לדוגמה 100/100 שיהיה באנלימיטד, בניגוד ל100/2 שיש כרגע בהוט ובזק.
כשהאינטרנט שלך הוא במהירות הורדה 100 מגה אתה אמור להוריד על 12~, לא 50 ולא 100.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית