הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן ומשכך כאבים

אין אינטראקציה בעייתית במיוחד בין משככי הכאבים שהוזכרו לבין קלן. במידה ומדובר בכאבי ראש כתוצאה מהשימוש בקלן אין טעם להשתמש במשככי כאבים וסביר שהם יחלפו מעצמם לאחר שהייה מספקת במינון מקסימלי.

• פותח/ת השרשור
תשמע זה משפיע עלי ממש רע, אני עייפה ברמה מפחידה, אני יושבת במשרד ונרדמת! כאבי ראש איומים! רעבה ברמה פסיכית,מעשנת כמו משוגעת,דפיקות לב מהירות וכאבי בטן זוועה.. לא קיבלתי את זה טוב בכלל

תשמע זה משפיע עלי ממש רע, אני עייפה ברמה מפחידה, אני יושבת במשרד ונרדמת! כאבי ראש איומים! רעבה ברמה פסיכית,מעשנת כמו משוגעת,דפיקות לב מהירות וכאבי בטן זוועה.. לא קיבלתי את זה טוב בכלל
חרא של חומר. עדיף לא לגעת הכלל.תעשי עוד קצת אירובי תגיעי לאותה תוצאה.לא שווה את זה .מסוכן ללב.
ותפסיקי לעשן כי טוב לא יצא לך מיזה.תיקראי את הספר של אלן קארט

קלן הוא חומר מטונף. הרווח ממהו זניח כשמשקללים את מחיר תופעות הלוואי.

קלן הוא חומר מטונף. הרווח ממהו זניח כשמשקללים את מחיר תופעות הלוואי.
ממש לא מבין למה אתם אומרים את זה. עם עושים הכל "לפי הספר", החומר כמעט לא מורגש.

@ריידר
אני בטוח שאפשר לייעל את הסייקל ולמעזר את תופעות הלוואי. עם איזה מינון התחלת? כמה זמן הסייקל? יש קטוטיפן? מתספת בנתרן, טאורין, מגנזיום? שותה הרבה יותר מים מהרגיל?

ממש לא מבין למה אתם אומרים את זה. עם עושים הכל "לפי הספר", החומר כמעט לא מורגש.

@ריידר
אני בטוח שאפשר לייעל את הסייקל ולמעזר את תופעות הלוואי. עם איזה מינון התחלת? כמה זמן הסייקל? יש קטוטיפן? מתספת בנתרן, טאורין, מגנזיום? שותה הרבה יותר מים מהרגיל?
כי התוצאות שלו זניחות,
כמו שתום אמר - עשיתי כמה פעמים נסיון של קלן עם קטוטיפן לחודש וחצי.
וואללה יותר נהנתי מהתוצאות בלעדיו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית