עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חרא של חומר. עדיף לא לגעת הכלל.תעשי עוד קצת אירובי תגיעי לאותה תוצאה.לא שווה את זה .מסוכן ללב.תשמע זה משפיע עלי ממש רע, אני עייפה ברמה מפחידה, אני יושבת במשרד ונרדמת! כאבי ראש איומים! רעבה ברמה פסיכית,מעשנת כמו משוגעת,דפיקות לב מהירות וכאבי בטן זוועה.. לא קיבלתי את זה טוב בכלל
קלן הוא חומר מטונף. הרווח ממהו זניח כשמשקללים את מחיר תופעות הלוואי.תשמע זה משפיע עלי ממש רע, אני עייפה ברמה מפחידה, אני יושבת במשרד ונרדמת! כאבי ראש איומים! רעבה ברמה פסיכית,מעשנת כמו משוגעת,דפיקות לב מהירות וכאבי בטן זוועה.. לא קיבלתי את זה טוב בכלל
ממש לא מבין למה אתם אומרים את זה. עם עושים הכל "לפי הספר", החומר כמעט לא מורגש.קלן הוא חומר מטונף. הרווח ממהו זניח כשמשקללים את מחיר תופעות הלוואי.
כי התוצאות שלו זניחות,ממש לא מבין למה אתם אומרים את זה. עם עושים הכל "לפי הספר", החומר כמעט לא מורגש.
@ריידר
אני בטוח שאפשר לייעל את הסייקל ולמעזר את תופעות הלוואי. עם איזה מינון התחלת? כמה זמן הסייקל? יש קטוטיפן? מתספת בנתרן, טאורין, מגנזיום? שותה הרבה יותר מים מהרגיל?