עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר לדעת למה? בעיקרון לא התכוונתי להשתמש בזה פשוט זה דיי מעניין אותי...אורלי.לא בישבילך
אההה סבבה לא התכוונתי להשתמש אחי פשוט עניין אותי...יש את זה באבקת חלבון וכדור אומגה שלוש.
דוד, רד מהעניין - זה לא בשבילך בשלב כזה של החיים.
הי דוד
ברוך הבא לפורום.
ראיתי שהצטרפת אלינו לפני שבוע.
אשמח לתת לך תשובות אבל לפני תן קצת רקע :
משקל
אחוז שומן
כמה זמן מתאמן ברצינות על תוכניות מתקדמות?
האם קראת את הנעוצים בראש הפורום?
בקצרה על אוראלים…
רוב האוראלים לא מתאימים לסייקל ראשון , לא תוכל לשמר השיגיך וחבל על הכבד…
אנבר הוא אחד היחידים שיכול לבוא בחשבון אבל אין כמעט להשיג אנבר אמיתי ואם תוכל להשיג אתה קודם צריך לשדוד בנק.
נתחיל צעד צעד , כתוב פה על נתוני הפתיחה כפי שציינתי בהתחלה.
אז כל מה שכתבתי לא ממש רלוונטי .
בהצלחה
יש גם קריאטין!יש את זה באבקת חלבון וכדור אומגה שלוש.
דוד, רד מהעניין - זה לא בשבילך בשלב כזה של החיים.
19הי דוד
ברוך הבא לפורום.
ראיתי שהצטרפת אלינו לפני שבוע.
אשמח לתת לך תשובות אבל לפני תן קצת רקע :
משקל
אחוז שומן
כמה זמן מתאמן ברצינות על תוכניות מתקדמות?
האם קראת את הנעוצים בראש הפורום?
בקצרה על אוראלים…
רוב האוראלים לא מתאימים לסייקל ראשון , לא תוכל לשמר השיגיך וחבל על הכבד…
אנבר הוא אחד היחידים שיכול לבוא בחשבון אבל אין כמעט להשיג אנבר אמיתי ואם תוכל להשיג אתה קודם צריך לשדוד בנק.
נתחיל צעד צעד , כתוב פה על נתוני הפתיחה כפי שציינתי בהתחלה.
אז כל מה שכתבתי לא ממש רלוונטי .
בהצלחה
אני משתמש בקריאטין ואבקת חלבוןיש גם קריאטין!
חחחחחחחחחחחח מה הוא קשור לשוד בנק הזה...בגללך ילדים בני 12 ו-13 כמעט שדדו בנק היום בשביל אנבאר. מספיק עם זה.
את כל מה שכתבת אני יודע... פסדר לא משנה אזוב.... סתם התענייתי לעתיד הרחוק...כי אתה לא יודע לאן אתה נכנס. שימוש בחומרים אנבולים זה לא "אה, הזרקתי, עכשיו יהיו לי שרירים! ממש לא. המציאות הרבה יותר מעורפלת משאתה חושב - זה בין היתר לשחק עם הורמונים בגוף.
על פי עצם אשכול הזה ונתוניו, אין לך מה לחשוב על שימוש בחומרים..לא בשבילך.
את כל מה שכתבת אני יודע... פסדר לא משנה אזוב.... סתם התענייתי לעתיד הרחוק...
כל החומרים האלה לא חוקיים? חשבתי שיש חלק שהם כן חחחח טעות על השאלה איפה אפשר לקנות כאלה חחחחחשוב לי רק לחדד שאנחנו לא מכווינים היכן ניתן לרכוש חומרים אסורים.
מצרכים:יש לי שאלה עם אני מתחיל להשתמש בסטרואידים יש בלי זריקות? כי אני מעדיף את זה בתור כדור/אבקה/סירופ או לא יודע משהו כזה רק לא זריקה...
לא הבנתי שמן אטיל-אלואט זה סטרואיד? ואני מוסיף אותו לסלט באוכל?מצרכים:
אופן ההכנה:
- עגבניה
- 2 מלפוננים
- בצל
- לימון
- שמן אטיל-אלואט ב-10cc טסט אננטט
קיבלת סלט טסט אנבולי!!!
- קוצץ העגבניות, המלפפונים והבצל 😭 עד דק (השיטה הערבית- ביג רמי סטייל)
- חותך הלימון וסוחט כחצי.
- לוקח מחט 23g (מחט ירוקה) ושואב מזרק מלא 2.5-5cc (תלוי בוותק) ומוסיף לסלט.
חזור על התהליך e3d למשך 10-12 שבועות.
אל תשכח pct!!
כן היית לי תחושה שהוא מסתלבט עלי לא הייתי בטוח כי הוא מנהל ראשי....חחחחחח
קח את זה ברוח טובה הוא לא מסטלבט עליך אחי אלא איתך ... תאמין לי כשהתחלתי להשתמש בסטרואידים לא היה לי מושג בכלום באמת , מציע לך לקרא ולחקור הרבה זה יכול רק לעזור לךכן היית לי תחושה שהוא מסתלבט עלי לא הייתי בטוח כי הוא מנהל ראשי....
כע אחי לוקח ברוח טובה אבל מקריאה באינטרנט באמת יש חומר כזה שמן אטיל-אלואט באמת אני מערבב אותו עם סלט ככה ואוכל אותו? עם כן אפשר לדעת מה הוא עושה מה האפקט שלו? מה התופעות לוואי?קח את זה ברוח טובה הוא לא מסטלבט עליך אחי אלא איתך ... תאמין לי כשהתחלתי להשתמש בסטרואידים לא היה לי מושג בכלום באמת , מציע לך לקרא ולחקור הרבה זה יכול רק לעזור לך
אם תזריק את הסלט יכול להיות שתסבול מרגישות עזה...כע אחי לוקח ברוח טובה אבל מקריאה באינטרנט באמת יש חומר כזה שמן אטיל-אלואט באמת אני מערבב אותו עם סלט ככה ואוכל אותו? עם כן אפשר לדעת מה הוא עושה מה האפקט שלו? מה התופעות לוואי?