הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות אינטרנט רציניות

• פותח/ת השרשור
תוריד דרייברים ללוח אם שלך ותכנס לPOWER MANAGEMENT בלחצן ימני>מאפיינים על הNETWORK ADAPTER שלך ותבטל ALLOW THIS COMPUTER TO TURN OFF THIS DEVICE
שחכתי לענות לזה 🤦‍♂️
בדקתי עכשיו, והלוח אם שלי (P5KPL-CM) כל כך ישן, שאין לו גרסה ל WIN 8, ככה שאני לא יכול להוריד.

שחכתי לענות לזה 🤦‍♂️
בדקתי עכשיו, והלוח אם שלי (P5KPL-CM) כל כך ישן, שאין לו גרסה ל WIN 8, ככה שאני לא יכול להוריד.
אתה לא צריך דרייבר בשביל זה. אתה לוחץ מקש ימני על המחשב שלי בשולחן העבודה, מאפיינים ואז יש לך מנהל התקנים. שם תראה את כרטיס הרשת שלך. תלחץ עליו ותלך לחוצץ הגדרות חשמל ותראה את האופציה שם.
נשמע אבל שהמחשב שלך ישן/מת/משהו דפוק בכרטיס רשת אם פירמוט לא עזר. הייתי מנסה להחליף כבל רשת (נסה להחליף פורט גם בראוטר. יש 1-4, תחבר למספר אחר). אם זה לא עוזר, הייתי מנסה לרכוש כרטיס רשת חדש (זה עולה 40-50 ש"ח). אם זה לא עוזר אז קאפוט, נסה אולי לרכוש כרטיס רשת שמתחבר ב Wi-Fi אם אתה לא רחוק מהראוטר.

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך דרייבר בשביל זה. אתה לוחץ מקש ימני על המחשב שלי בשולחן העבודה, מאפיינים ואז יש לך מנהל התקנים. שם תראה את כרטיס הרשת שלך. תלחץ עליו ותלך לחוצץ הגדרות חשמל ותראה את האופציה שם.
נשמע אבל שהמחשב שלך ישן/מת/משהו דפוק בכרטיס רשת אם פירמוט לא עזר. הייתי מנסה להחליף כבל רשת (נסה להחליף פורט גם בראוטר. יש 1-4, תחבר למספר אחר). אם זה לא עוזר, הייתי מנסה לרכוש כרטיס רשת חדש (זה עולה 40-50 ש"ח). אם זה לא עוזר אז קאפוט, נסה אולי לרכוש כרטיס רשת שמתחבר ב Wi-Fi אם אתה לא רחוק מהראוטר.
עשיתי את הקטע עכשיו עם המנהל התקנים, זה היה מסומן אז יש סיכוי שזאת הייתה הבעיה, מקווה.
המחשב באמת ישן, איך אני מחליף את הפורט בראוטר?

עשיתי את הקטע עכשיו עם המנהל התקנים, זה היה מסומן אז יש סיכוי שזאת הייתה הבעיה, מקווה.
המחשב באמת ישן, איך אני מחליף את הפורט בראוטר?
הולך לראוטר, מוציא את הכבל שהמחשב שלך מחובר אליו ומכניס למספר אחר/חיבור אחר (מהחיבורים שכתוב עליהם 1-4)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית