הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מישהו מכיר רפיד קוטס rapidcuts?

• פותח/ת השרשור e-y
  • פורסם בתאריך

e-y

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
4
שמעתי על הדבר הזה לאחרונה קצת קראתי ומעניין אותי להבין:
1. מה זה ? כי הבנתי שיש לזה 3 שלבים
2. על מה זה עובד והאים זה חוקי בארץ?
3. איך לוקחים את זה?
כמה פעמים ביום, על בטן מלאה ריקה?
מתי לקחת, בוקר צהריים ערב לפני אימון/אחרי?
לאיזו תקופה?
מה התפריט שצריך לקחת את זה איתו דל פחמימה או שזה לא משנה? האם חייבים אירובי ביחד?
והאם כדאי לקחת את זה במסה כי הבנתי שזה לא שורף שריר תודה.

ממה שאני רואה פה : http://www.supplementsource.ca/v/vspfiles/assets/images/rapidcuts-crystals-sfp.png
זה אמור להיות פרא אורקאוט.. לא הייתי מנסה להזמין עד שזה מגיע לארץ. אתה יכול לדבר עם אמינושוף בפורום ולשאול אותו אם אפשרי להביא את זה לארץ.
לוקחים רק לפני האימון, לא מזהה את כל הרכיבים שם אבל אני משאר שזה תרם הוצא מהחוק,עדיף לקחת יחד עם פחמימה פשוטה ולא על בטן ריקה.
לתקופה שאתה חלש מנטלית,רוצה לשרוף קצת יותר שומן(קפאין) ולתקופה שהארנק שלך התחיל להיות כבד מדי..
באירובי אתה תשרוף יותר שומן אם אתה לוקח פראורקאוט ובאימוני כח זה נותן פוקוס אם אתה עייף.
חכה לתגובות נוספות של חברי הפורום לפני שאתה רץ לקנות עוד הייפ..

לפני אימון.... סה''כ בא לעורר אותך קצת. שמים שם בטא אלנין שאני באופן אישי אוהב. לא משהו מיוחד....
אין כמו ה JACK 3D המקורי.... מאז הכל חארטא.

לך על אפדרין עם קפאין. אפשר לקנות בטא אלנין בנפרד.... זה מה שאני עושה.

• פותח/ת השרשור
יש לך המלצה על מוצר מסויים שאפשר להזמין מחו״ל?
והבנתי שהג׳ק כבר לא קיים (הישן) אני טועה?

יש לך המלצה על מוצר מסויים שאפשר להזמין מחו״ל?
והבנתי שהג׳ק כבר לא קיים (הישן) אני טועה?
נדיר למצוא.. רוב הגק שתמצא מהנוחסא הישנה כבר התקלקל..(לא שזה נורא לא מזמן לקחתי אחד מקולקל והיה בסדר)
רוב האנשים ימליצו לך על קפאין פשוט לפני האימון בלי כל השילובים של בטה אלנין ,ארגנין וקריאטין..
אפדרין כמו שסימון כתב מביא אחלה "פוקוס"..

נדיר למצוא.. רוב הגק שתמצא מהנוחסא הישנה כבר התקלקל..(לא שזה נורא לא מזמן לקחתי אחד מקולקל והיה בסדר)
רוב האנשים ימליצו לך על קפאין פשוט לפני האימון בלי כל השילובים של בטה אלנין ,ארגנין וקריאטין..
אפדרין כמו שסימון כתב מביא אחלה "פוקוס"..
מה קרה לגק? למה יצאו עם נוסחה חדשה?

אם אני לא טועה,
כי איזה חמור אחד לקח אוברדוז ומת
ומאז הם שינו את הנוסחא
מה גם שבדקתי עם מכרים מקנדה וארה"ב ולא ניתן למצוא את זה יותר :(

קנאים בני זונות הפעילו לחץ על הFDA ואחרי כמה שנים הוא נכנע והוציא את הגרניום מחוץ לחוק בטענה שזה תוסף "מסוכן"..
הצמח נחשב למעורר ברמה של קפאין ומתו ממנו רק במקרים חריגים(מעל 4 סקופים) או אנשים עם בעיות לב וכו..
סתם ראו שיש משהו שמביא תוצאות והם לא קיבלו כסף מהצד וסגרו את העסק... הנוסחא של גק מיקרו עכשיו די מעפנה אחרי שאתה מנסה את הראשונה..
http://www.bestworkoutsupplementsblog.com/usp-labs-jack3d-original-vs-advanced-vs-micro/
1,3 Dimethylamylamine - הפך ללא חוקי ושינו את הנוסחא..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית