בימים האחרונים אני סובל מכאבי ראש נוראיים בעיקר בבוקר, עכשיו אני חושב שאולי זה מגיע מאיזה עצב בצוואר או עמוד שרה צווארי שמקרין את הכאב לראש. אני לא בטוח בזה אבל זה כיוון. מישהו מכיר איזה תרגילים או משהו שאפשר לעשות לצוואר שעלול לעזור?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם נהיו נוראיים מאתמול בבוקר, לפני זה היו כאבי ראש לא ממש נוראיים וחום גבוה, אז הייתי אצל רופאת משפחה, שתיתי אקמול כמה ימים והחום עבר, אבל הכאבי ראש לא. אני הולך אליה שוב מחר, רוצה באמת לבקש הפניה לנוירולוג או צילום או גם וגם, פשוט בינתיים יש לי חשד שזה קשור לצוואר אז חשבתי לנסות משהו, לא יזיקלמה אתה מנסה לאבחן את עצמך? אם הם נוראיים, כמו שאתה מתאר, למה אתה לא הולך לנוירולוג?
הרופאת משפחה בדקה ואמרה שזה לא...יש מצב שזה פשוט סינוזיטיס. לא שאני נהייתי עכשיו רופא... 😃
עם הרופאה זה בטיפול, הייתי רוצה לקבל מישהו תשובה לשאלה ששאלתי, בינתיים למקרה שאולי זה כן מהצוואר.נו, ולה אתה מקשיב ולא לי??
סתם, סתם. סינוזיטיס לא קל לגלות בלי צילום פנים (רנטגן), מה שאני מנחש שלא עשית (אני צודק?).
כמה סתימות קלות במערות הפנים יכולות לגרום כאבי ראש רציניים.
בכל מקרה גש לרופא.
אני לא חושב, פשוט הייתי כמובן חולה בעבר, אבל זה משהו שאני מרגיש לראשונה. יכול להיות שזה איזה סיבוך שהתחיל בגלל אותו וירוס/מחלה.אני מהמר שזו המחלה
זהו, הכאבים עברו כבר, כנראה שממש נלחצתי בלי סיבה, זה פשוט איכשהו עבר תוך יום מכאבים חזקים לבכלל לא כואב 😃 אבל כשהיה זה לא היה ככה, הרגשתי שזה כאילו מקרין מהצוואר לחלק הקדמי של הראש (יכול מאוד להיות שטעיתי והם לא קשורים לצוואר)זה כאבים שמקרינים מהצאוור כלפי החלק האחורי של הראש באחד הצדדים?
היום זה שוב חזר, יותר חלש ממה שהיה, וזה בערך כמו שאתה מתארזה כאבים שמקרינים מהצאוור כלפי החלק האחורי של הראש באחד הצדדים?
זה היה קורה לי בקיץ כשהייתי הולך לישון ממש מאוחר וקם ממש מאוחר וכנראה גם בעיה בגמישות הצאוור כי אחרי שבוע של הרבה מאוד מתיחות לצאוור זה התחיל לעבור.זהו, הכאבים עברו כבר, כנראה שממש נלחצתי בלי סיבה, זה פשוט איכשהו עבר תוך יום מכאבים חזקים לבכלל לא כואב 😃 אבל כשהיה זה לא היה ככה, הרגשתי שזה כאילו מקרין מהצוואר לחלק הקדמי של הראש (יכול מאוד להיות שטעיתי והם לא קשורים לצוואר)
היום זה שוב חזר, יותר חלש ממה שהיה, וזה בערך כמו שאתה מתאר