הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי ראש שנובעים מהצוואר

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
בימים האחרונים אני סובל מכאבי ראש נוראיים בעיקר בבוקר, עכשיו אני חושב שאולי זה מגיע מאיזה עצב בצוואר או עמוד שרה צווארי שמקרין את הכאב לראש. אני לא בטוח בזה אבל זה כיוון. מישהו מכיר איזה תרגילים או משהו שאפשר לעשות לצוואר שעלול לעזור?

למה אתה מנסה לאבחן את עצמך? אם הם נוראיים, כמו שאתה מתאר, למה אתה לא הולך לנוירולוג?

• פותח/ת השרשור
למה אתה מנסה לאבחן את עצמך? אם הם נוראיים, כמו שאתה מתאר, למה אתה לא הולך לנוירולוג?
הם נהיו נוראיים מאתמול בבוקר, לפני זה היו כאבי ראש לא ממש נוראיים וחום גבוה, אז הייתי אצל רופאת משפחה, שתיתי אקמול כמה ימים והחום עבר, אבל הכאבי ראש לא. אני הולך אליה שוב מחר, רוצה באמת לבקש הפניה לנוירולוג או צילום או גם וגם, פשוט בינתיים יש לי חשד שזה קשור לצוואר אז חשבתי לנסות משהו, לא יזיק

יש מצב שזה פשוט סינוזיטיס. לא שאני נהייתי עכשיו רופא... 😃

נו, ולה אתה מקשיב ולא לי??

סתם, סתם. סינוזיטיס לא קל לגלות בלי צילום פנים (רנטגן), מה שאני מנחש שלא עשית (אני צודק?).
כמה סתימות קלות במערות הפנים יכולות לגרום כאבי ראש רציניים.
בכל מקרה גש לרופא.

• פותח/ת השרשור
נו, ולה אתה מקשיב ולא לי??

סתם, סתם. סינוזיטיס לא קל לגלות בלי צילום פנים (רנטגן), מה שאני מנחש שלא עשית (אני צודק?).
כמה סתימות קלות במערות הפנים יכולות לגרום כאבי ראש רציניים.
בכל מקרה גש לרופא.
עם הרופאה זה בטיפול, הייתי רוצה לקבל מישהו תשובה לשאלה ששאלתי, בינתיים למקרה שאולי זה כן מהצוואר.

הזכרת לי שהיה מישהו בהולמס פלייס שהיה מחבר ריתמה לראש ועושה תרגילים מבודדים לצוואר, משהו כזה:

Free-Shipping-Weight-Lifting-Gym-Head-Harness-Neck-Shoulders-Exercise-Chains-Strap-Strength-Training-Belt-Fitness.jpg

אני מהמר שזו המחלה, לצערי גם אני מרגיש קצת iffy (אני יושב כאן בקיוביק ומרגיש שאני בוער), נראה מה יהיה היום באימון.

• פותח/ת השרשור
אני מהמר שזו המחלה
אני לא חושב, פשוט הייתי כמובן חולה בעבר, אבל זה משהו שאני מרגיש לראשונה. יכול להיות שזה איזה סיבוך שהתחיל בגלל אותו וירוס/מחלה.

זה כאבים שמקרינים מהצאוור כלפי החלק האחורי של הראש באחד הצדדים?

• פותח/ת השרשור
זהו, הכאבים עברו כבר, כנראה שממש נלחצתי בלי סיבה, זה פשוט איכשהו עבר תוך יום מכאבים חזקים לבכלל לא כואב 😃 אבל כשהיה זה לא היה ככה, הרגשתי שזה כאילו מקרין מהצוואר לחלק הקדמי של הראש (יכול מאוד להיות שטעיתי והם לא קשורים לצוואר)
היום זה שוב חזר, יותר חלש ממה שהיה, וזה בערך כמו שאתה מתאר

זהו, הכאבים עברו כבר, כנראה שממש נלחצתי בלי סיבה, זה פשוט איכשהו עבר תוך יום מכאבים חזקים לבכלל לא כואב 😃 אבל כשהיה זה לא היה ככה, הרגשתי שזה כאילו מקרין מהצוואר לחלק הקדמי של הראש (יכול מאוד להיות שטעיתי והם לא קשורים לצוואר)

היום זה שוב חזר, יותר חלש ממה שהיה, וזה בערך כמו שאתה מתאר
זה היה קורה לי בקיץ כשהייתי הולך לישון ממש מאוחר וקם ממש מאוחר וכנראה גם בעיה בגמישות הצאוור כי אחרי שבוע של הרבה מאוד מתיחות לצאוור זה התחיל לעבור.

קרה לי גם כאבי ראש שהגיעו מהצוואר. אני חושב שמה שגרם לזה זה שישנתי די הרבה מחוץ לבית למשך כמה שבועות. בגדול אני חושב שזה קשור לזה שנתפס הצוואר בגלל ההפרשי טמפרטורה ותנוחה לא טובה בשינה. תנסה אולי כרית חימום ולהחליף את הכרית במיטה, לי זה עזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית