הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירת גיינר חדש

• פותח/ת השרשור Nopid
  • פורסם בתאריך

Nopid

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אהלן,
אני מתאמן כחודשיים ומתקשה להעלות במשקל (מבחינה גנטית ככל הנראה..) אז יחד עם האימונים השתמשתי בגיינר של צ'מפיון מאס (שהומלץ לי ע"י מוכר באחת החנויות) .. עכשיו הוא נגמר ואני צריך אחד חדש ויותר זול (שילמתי 550 ש"ח ל5 קילו).
ההבנה שלי בגיינרים שואפת לאפס אז אם מישהו יכול להסביר קצת איך לדעת איזה גיינר מתאים לי וכמה אני צריך לצרוך (גובה 1.71, משקל 58).

קודם כל מחיר הגיינר הוא מאוד מאוד יקר
מה שלדעתי את צריכה לעשות זה באמת לבנות תפריט מסודר, את יודעת כיצד?

יש לך באתר תת פורום של אמינו שופ מחירים מאוד אטרקטיביים,בנוסף לזה מישהו עם נתונים כמו שלך פשוט תדחוף אוכל כי אתה מאוד רזה,בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני יודע שהמשקל שלי נמוך בנאדם אבל אני בחור לא בחורה :/ חח
ואני משתדל לאכול יותר, ובכל זאת מעוניין בגיינר.. מבין שזה יקר אבל אין משהו בסביבות ה300 ש"ח?

---

ואני לא מוצא את האמינו שופ.. ישמצב ללינק?

יש לי חבר שקנה גיינר של סופר אפקט 6 ומשהו קילו ב 300 שקל. הוא קנה את זה במכון שלו, ראיתי מוצרים אחרים שם והמחירים די יקרים יחסית למקומות אחרים, ככה שאולי אפשר להשיג יותר בזול. ונראה לי באמינו שופ יש גיינרים במחירים טובים, יש אותם כאן בתת פורום או בפייסבוק: https://www.facebook.com/AminoShopIL/timeline

• פותח/ת השרשור
יש לי חבר שקנה גיינר של סופר אפקט 6 ומשהו קילו ב 300 שקל. הוא קנה את זה במכון שלו, ראיתי מוצרים אחרים שם והמחירים די יקרים יחסית למקומות אחרים, ככה שאולי אפשר להשיג יותר בזול. ונראה לי באמינו שופ יש גיינרים במחירים טובים, יש אותם כאן בתת פורום או בפייסבוק: https://www.facebook.com/AminoShopIL/timeline
ומה ההבדל מגיינר לגיינר? אני יודע שבצמפיון מאס היחס היה 1:4

במשקל כמו שלך אם אתה לא בסוג של דיאטה קיצונית, אתה צריך 120 גרם חלבון גג, בערך 80 גרם שומן והשאר מפחמימה. ללכת על גיינר כאשר אתה לא שוחה בכסף או שבאמת פשוט אין לך זמן בכל היום לאכול לפי דעתי מיותר לגמרי.
אפילו אבקת חלבון לא הייתי לוקח במצב שלך, אני מגיעה ל 150+ גרם חלבון ללא אבקה, ושותה אותה 3 פעמים בשבוע ביום רק כי האימון הוא אצלי מוקדם בבוקר ואין לי זמן להכין אוכל.
פשוט תתחיל לאכול תעשה לך תפריט בסיס כזה ופה ושם תשחק לדוגמא במקום לאכול 3 ביצים יום אחד תאכל קוטג.
תתחיל להתאמן ולאט לאט עם העליה במשקלים יבוא התאבון.

• פותח/ת השרשור
אני כן משתדל לאכול, לא תמיד מתאפשר בגלל עבודה או חוסר רעב, ולא תמיד יש לי את הזמן אז כן מעוניין בגיינר/אבקת חלבון
והמספרים לא אומרים לי כלום.. איך אני מחשב כמה אני צורך? והאם אני באמת צריך להתעסק במספרים?

מי צריך גיינר כשאתה יכול להתפרע עם חלב ואגוזים, שיבולת שועל, חמאת בוטנים, גלידה, אבקת חלבון.
השייקים הפסיכים שהייתי מכין במאסה, הייתי שותה ולועס ויחד עם זה גם מחסל אוריאו, וגם נראיתי אחרכך "מאסיבי".
עזוב גיינר זה סיפור יקר וממש לא משתלם.

אתה מאד מאד צריך להתעסק עם מספרים, אם לא תעקוב אחרי מה שאתה אוכל ואיך אתה מושפע מזה, לא תדע איך אתה מגיב.
אני כל יום סופר לעצמי כמה חלבון ופחמימות ושומנים אני מכניס לגוף שלי, כל יום!

• פותח/ת השרשור
מי צריך גיינר כשאתה יכול להתפרע עם חלב ואגוזים, שיבולת שועל, חמאת בוטנים, גלידה, אבקת חלבון.
השייקים הפסיכים שהייתי מכין במאסה, הייתי שותה ולועס ויחד עם זה גם מחסל אוריאו, וגם נראיתי אחרכך "מאסיבי".
עזוב גיינר זה סיפור יקר וממש לא משתלם.

אתה מאד מאד צריך להתעסק עם מספרים, אם לא תעקוב אחרי מה שאתה אוכל ואיך אתה מושפע מזה, לא תדע איך אתה מגיב.
אני כל יום סופר לעצמי כמה חלבון ופחמימות ושומנים אני מכניס לגוף שלי, כל יום!
נראה לי שאלך לדיאטנית עם העניין הזה.. קצת לא יודע איך לעשות את זה לבד..
ואבקת חלבון לוקחים רק אחרי אימון? ואיזו מומלצת?

מה אתה ילד בן 5 שאתה לא יודע לספור מספרים, עכשיו יש חוק במדינה שעל כל דבר צריך להיות רשום ערך תזונתי, אז פשוט תספור זה לא כזה קשה, מקסימום לדברים כמו אגוזים ושיבולת שועל יש ערכים באינטרנט.

אם אתה רוצה להתאמן ולראות תוצאות אין מה לעשות צריך לספור, אם אתה סתם עושה וי אז בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית