הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סוכר בדם קצת גבוה

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
קיבלתי תוצאות של בדיקות דם והסוכר (glucose) הוא 106 כאשר הגבול העליון שכתוב שם זה 100. ממה שנראה לי זה לא חריגה ממש גדולה אבל בכל זאת הייתי מעדיף להיות מתחת לגבול העליון. השאלה מה יכול לעזור להוריד את זה? לאכול פחות פחמימות? לאכול פחות פחמימות פשוטות (מתוקים וכו')? לאירובי יש השפעה על זה?

פעם ראשונה שאתה מגיע ל106?אני הייתי חוזר על הבדיקה עוד חודשיים.
ותמיד טוב להימנע מסוכר זול.בלי קשר לתוצאה שיצאה לך
הרבה בריאות

כנראה הרגישות לאינסולין שלך ברצפה.
משקל גובה וגיל?
הדרך להוריד סוכר בדם היא תזונה מסודרת בלי יותר מידי פחמימות מכל סוג ובעיקר פחמימות זבל.
תנסה carb backloading שם ארוך שבסך הכל אומר לאכול את הפחמימות שלך בסוף היום אחרי האימון במקום לפזר אותם על כל היום. זה אמור לעשות שיפור ניכר ברגישות לאינסולין ובעקבות כך להוריד את רמות הסוכר בדם.

• פותח/ת השרשור
פעם ראשונה שאתה מגיע ל106?אני הייתי חוזר על הבדיקה עוד חודשיים.
ותמיד טוב להימנע מסוכר זול.בלי קשר לתוצאה שיצאה לך
הרבה בריאות
לפני שנה כשעשיתי בדיקת דם היה 99. מה הכוונה סוכר זול? סוכר לבן, עוגיות וכאלה?
כנראה הרגישות לאינסולין שלך ברצפה.
משקל גובה וגיל?
הדרך להוריד סוכר בדם היא תזונה מסודרת בלי יותר מידי פחמימות מכל סוג ובעיקר פחמימות זבל.
תנסה carb backloading שם ארוך שבסך הכל אומר לאכול את הפחמימות שלך בסוף היום אחרי האימון במקום לפזר אותם על כל היום. זה אמור לעשות שיפור ניכר ברגישות לאינסולין ובעקבות כך להוריד את רמות הסוכר בדם.
גיל 31 גובה 1.83 משקל 110. אני אקרא עוד על CARB BACKLOADING, נראה (ממה ששמתי עד כשיו עושים את זה בחיטוב)

גם 99 זה לא מספר טוב. אתה אמור להיות על 70-80 בצום, וזה שקיבלת 106 מראה שיש החמרה במצב. CBL לא יעזור לך כאן, אתה צריך לרדת באחוז שומן ולהעלות את הרגישות לאינסולין. אתה יכול לעשות זאת באמצעות כמה שיטות:
*לרדת בא"ש
*להפחית בפחמימות
*לעשות אירובי
*להוסיף נפח לאימונים (תורם לריקון גליקוגן מה שמביא לעליה ברגישות לאינסולין)

• פותח/ת השרשור
היית בצום לפני הבדיקה?
חשוב שוב אם היית בצום של לפחות 8 שעות.
כן, הייתי, היה כתוב בהפניה לפחות 8 שעות, הייתי יותר.
גם 99 זה לא מספר טוב. אתה אמור להיות על 70-80 בצום, וזה שקיבלת 106 מראה שיש החמרה במצב. CBL לא יעזור לך כאן, אתה צריך לרדת באחוז שומן ולהעלות את הרגישות לאינסולין. אתה יכול לעשות זאת באמצעות כמה שיטות:
*לרדת בא"ש
*להפחית בפחמימות
*לעשות אירובי
*להוסיף נפח לאימונים (תורם לריקון גליקוגן מה שמביא לעליה ברגישות לאינסולין)
כן הא"ש שלי הוא די גבוה (20+)... אירובי מזמן לא עשיתי, חשבתי עוד לפני הבדיקות דם להתחיל משבוע הבא לשלב אירובי עם האימוני כוח. ונראה לגבי הפחמימות, כנראה שאוריד במידה מסויימת...

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה, אם אני נשאר על כמות קלוריות גבוהה אבל מוריד מהפחמימות ומוסיף שומן בהתאם, זה יכול לעזור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית