עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באתר של הווארד למשל מדברים על מחקר שנעשה על בני אדם ורק קשר בין ריכוז בדם לתמותה ממחלות לב Red meat, TMAO, and your heart - Harvard Healthלא.
TMAO לא הוכח כגורם למחלות לב בבני אדם, רק בעכברים.
בגדול טבעונים אוכלים תזונה מגוונת יותר בירקות ופחות בשומן רווי, ולרוב הם גם לא בעודך משקל, וזה למה אפשר לצפות לפחות מחלות לב אצליהם, ולא בגלל מולקולה אחת ויחידה
נראה שמדובר במחקר ממש גרוע כדי לומר ש-TMAO הוא גורם תמותה.באתר של הווארד למשל מדברים על מחקר שנעשה על בני אדם ורק קשר בין ריכוז בדם לתמותה ממחלות לב Red meat, TMAO, and your heart - Harvard Health
זה המאמר
![]()
Association of Trimethylamine N-Oxide and Metabolites With Mortality in Older Adults
This cohort study examines the associations of serial measures of plasma trimethylamine N-oxide and related metabolites with the risk of total and cause-specific death, including cardiovascular and noncardiovascular–related death, among older adults enrolled in the Cardiovascular Health Study.jamanetwork.com
אתה ממש בטוח שהאומגה 3 זה מה שסידר לך את כל הבעיות בחיים אה?טבעונים סובלים ממחלות כתוצאה ממחסורים תזונתיים כולל מחלות לב כתוצאה ממחסור באומגה 3 ימית.
Ex Vegans' Truth - טבעונים לשעבר מספרים את האמת
אומגה 3 סידרה לי 40% מבעיות הבריאות שהיו לי, תזונה קטוגנית (קטוגנית שפויה ולא קיצונית) סידרה לי 40% נוספים. דדליפט וסקוואט סידרו לי את ה-20% הנותרים.אתה ממש בטוח שהאומגה 3 זה מה שסידר לך את כל הבעיות בחיים אה?
עכשיו רק חסר ביסוס לדברים שלך.אומגה 3 סידרה לי 40% מבעיות הבריאות שהיו לי, תזונה קטוגנית (קטוגנית שפויה ולא קיצונית) סידרה לי 40% נוספים. דדליפט וסקוואט סידרו לי את ה-20% הנותרים.
יש עוד מאות אלפים(מטבעונים עד קטוגנים) כמוך שטוענים תזונה או/ו אימון xyz שיפר להם את הבריאות.אומגה 3 סידרה לי 40% מבעיות הבריאות שהיו לי, תזונה קטוגנית (קטוגנית שפויה ולא קיצונית) סידרה לי 40% נוספים. דדליפט וסקוואט סידרו לי את ה-20% הנותרים.