H Hasoi משתמש מתחיל 80 10 נק' מוניטין: 45 0 80 10 15/12/14 #1 היי, אני סובל מכאב ממש חזק ביד ימין לא בשריר אלה בתוך היד ולא בעצם כשאני מבצע סקוואט וזה משפיע גם אחריו וליום למחרת אני מבצע HB סקוואט עם אחיזה רחבה אם זה רלוונטי. מישהו יודע מה זה יכול להיות?
היי, אני סובל מכאב ממש חזק ביד ימין לא בשריר אלה בתוך היד ולא בעצם כשאני מבצע סקוואט וזה משפיע גם אחריו וליום למחרת אני מבצע HB סקוואט עם אחיזה רחבה אם זה רלוונטי. מישהו יודע מה זה יכול להיות?
Rami R משתמש משקיע 2,329 1,135 נק' מוניטין: 3,319 0 2,329 1,135 15/12/14 #2 במפרק כף היד? תצלם את עצמך מבצע סקוואט ותראה אם היד שלך נמצאת במהלך התנועה במנח חריג. Upvote 0 Downvote
H Hasoi משתמש מתחיל 80 10 נק' מוניטין: 45 0 80 10 16/12/14 פותח/ת השרשור #3 נכתב ע"י Rami R: במפרק כף היד? תצלם את עצמך מבצע סקוואט ותראה אם היד שלך נמצאת במהלך התנועה במנח חריג. לחצו כדי להרחיב... לא, ממש בזרוע. בכל אופן אתמול עשיתי אימון ושניתי את האחיזה של המוט, כנראה היה לחץ על היד. Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י Rami R: במפרק כף היד? תצלם את עצמך מבצע סקוואט ותראה אם היד שלך נמצאת במהלך התנועה במנח חריג. לחצו כדי להרחיב... לא, ממש בזרוע. בכל אופן אתמול עשיתי אימון ושניתי את האחיזה של המוט, כנראה היה לחץ על היד.