הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון pre-workout

CM punk

מושעה
207
53
נק' מוניטין:
-109
207
53
כבר 3 שנים שאני מכור לחרא הזה .. כל פעם שאני מנסה לא לקחת לפני אימון אני בא כבוי לאימון.
די בטוח שזה רעל ומזיק
אני היחידי ?
יש לכם רעיון לתחליף פחות מזיק ?

אני עברתי לכדורי קפאין.
בהתחלה נתן לי קיק עצבני.. עכשיו בגלל שאני לא מסוגל לעשות סייקל ולרדת לגמרי מקפה - זה משפיע ממש ממש מעט.
חשבתי לא לקחת בכל אימון ואתמול כשלא לקחתי הגעתי לאימון אשכרה כבוי.

המעט שזה נותן לי למרות ההתרגלות של הגוף זה מספיק ריכוז ואנרגיה לחצי הראשון של האימון.. ותכלס זה המון.

אחי,
תעבור לקפאין וזהו, לפחות יהיה יותר בריא מהפרה וורקאאוט הזה שדוחפים לשם כל מיני צבעי מאכל וכאלה

קח הפסקה ארוכה מכל הזבל הזה הייתי אומר לפחות חודש וחצי. בלוטת האדרנל שלך בטח גמורה מכל הזבל שאתה לוקח.

כבר 3 שנים שאני מכור לחרא הזה .. כל פעם שאני מנסה לא לקחת לפני אימון אני בא כבוי לאימון.
די בטוח שזה רעל ומזיק
אני היחידי ?
יש לכם רעיון לתחליף פחות מזיק ?
איזה אתה לוקח?
אולי יש םחות מזיקים...

או שפשוט תצמצם את השימוש
אני למשל,לוקח פרה (ובסה"כ כף אחת,אולי כף וחצי) לפני אימון כבד/אימון תאקלים/משחק
ו"משלים" עם כדורי קפאין

• פותח/ת השרשור
אז מצבי טוב חח
אני לוקח כף אחת, ורק אם אני נטול אנרגיה לגמרי לוקח כף וחצי אבל זה לא לעיתים נדירות.

דרך אגב - קניתי 3 קופסאות בבודיבילינג.קום של דא קארס (הצעקה) ב 270 ש"ח מספיק לכמה חודשים טובים

אז לפני שאתם קונים בארץ או באי ביי, תבדקו באתר הזה

אין שום דבר המשתווה לאפדרין עם קפאין ( אפשר גם אספרין ) . כל ה PW היום מנסים להשתמש בנגזרות שלהם בכדי להיות חוקיים בצורה כזאת או אחרת. מה שכן התוספת של ה N2 ו בטא אלנין נותנת תחושה של מוכנות לאימון, מבחינת זרימת דם בגוף ובמפרקים.
ה PW היחיד שאי פעם היה שווה לקחת היה ה JACK 3D המקורי הראשון. הפעם הראשונה שנגעתי בו אמרתי לעצמי שאין מצב שזה ישאר חוקי להרבה זמן למה זה היה מעיף יותר חזק מהחומרים הלא חוקיים הקיימים. לא טעיתי בעיניין הזה... הגרסאות החדשות לא שוות כלום.

כיום אני לא נוגע בקפה כמעט ובכלל במהלם היום ולוקח כדור קפאין לפני האימון כך שהרגישות יותר גבוהה.
האמת שבחודשים האחרונים אני משתדל להגיע "כבוי" לאימון, למה גם ככה אני משתולל יותר מדי גם שאני כבוי 😃
לא מתאושש ואז נפצע.

• פותח/ת השרשור
אני זוכר את הג'ק המקורי, באמת היה טוב

מה מצאו בו שהורידו אותו מהמדפים והוציאו גרסא חדשה לא יעילה ?

אני זוכר את הג'ק המקורי, באמת היה טוב

מה מצאו בו שהורידו אותו מהמדפים והוציאו גרסא חדשה לא יעילה ?
DMAA.

פשוט תפסיק עם הכל לכמה שבועות\חודשים. בהתחלה האימונים ירגישו חלשים, עם הזמן הגוף יתרגל.
אחרי הפסקה כזו, תעבור לכדורי קפאין או תחזור לפרי וורקאאוט.

• פותח/ת השרשור
מה- FDA נמסר כי הסוכנות מבקשת להבטיח כי תוספים המכילים את החומר המעורר dimethylamylamine (DMAA) אינם משווקים או נמכרים ברחבי ארה"ב.
הסוכנות נוקטת פעולה בעקבות דיווחים שהתקבלו על היארעות תחלואה ותמותה הקשורה בשימוש בתוספים המכילים DMAA.
הסוכנות הזהירה את החברות כי הוספה של DMAA לתוספי דיאטה אינה חוקית. אחת החברות – USPLabs – הגנה על השימוש בחומר, החברה המייצרת את "Jack3d", המכיל DMAA תיארה את החומר כ- "pre-exercise CNS-carnosine-ATP augmentor".
החומר נמכר בצורה מקוונת ברשת האינטרנט. ה- FDA מצא את טיעוני החברה "לא מספקים".
DMAA נפוץ ביותר בתוספים המבטיחים ירידה במשקל, פיתוח גוף ושיפור ביצועים. החומר עשוי לגרום לעלייה בלחץ הדם ולבעיות קרדיווסקולאריות, כולל התקפי לב, קוצר נשימה ולחצים בחזה. בהינתן הפעילות הביולוגית של DMAA, החומר עשוי להוות סכנה במיוחד כאשר הוא נצרך יחד עם קפאין.
פאק - חיסלתי 2 קופסאות כאלה

מה- FDA נמסר כי הסוכנות מבקשת להבטיח כי תוספים המכילים את החומר המעורר dimethylamylamine (DMAA) אינם משווקים או נמכרים ברחבי ארה"ב.
הסוכנות נוקטת פעולה בעקבות דיווחים שהתקבלו על היארעות תחלואה ותמותה הקשורה בשימוש בתוספים המכילים DMAA.
הסוכנות הזהירה את החברות כי הוספה של DMAA לתוספי דיאטה אינה חוקית. אחת החברות – USPLabs – הגנה על השימוש בחומר, החברה המייצרת את "Jack3d", המכיל DMAA תיארה את החומר כ- "pre-exercise CNS-carnosine-ATP augmentor".
החומר נמכר בצורה מקוונת ברשת האינטרנט. ה- FDA מצא את טיעוני החברה "לא מספקים".
DMAA נפוץ ביותר בתוספים המבטיחים ירידה במשקל, פיתוח גוף ושיפור ביצועים. החומר עשוי לגרום לעלייה בלחץ הדם ולבעיות קרדיווסקולאריות, כולל התקפי לב, קוצר נשימה ולחצים בחזה. בהינתן הפעילות הביולוגית של DMAA, החומר עשוי להוות סכנה במיוחד כאשר הוא נצרך יחד עם קפאין.
פאק - חיסלתי 2 קופסאות כאלה

וואלה אחי כל מה שציינת שם - הכל נשמע ממש טוב 😃 אני לא מבין את כל השליליות הזאת של ה FDA.

* אגב נראה לי שרוב התופעות שציינת תופסות גם על אפדרין

אני מכין באופן עצמאי שווה לך לנסות...200 מ״ג קפאין כדור פלוס 5 גרם קריאטין פלוס 2 גרם בטה אלנין חצי שעה לפני אימון..בזמן אימון כמובן אני במסה אז 20 גרם סוכר ענבים 5 גרם ארגנין 5 גרם לאוצין 3 גרם בטה אלנין 5 גרם bcaa 5 גרם גלוטמין שווה לך לנסות יעיף אותך וכמובן סוף אימון 5 גרם אמינו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית