הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ סייקל ראשון

Dudi2020

מושעה
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולם , מתחיל סייקל ראשון אני בן 24 מתאמן מגיל 15 גובה 1.70 17 אחוז שומן .

הבחור שלי הציע לי לסייקל ראשון
טסט פרוביונט+ טרן וטמוקסיפן לאורך הסייקל
Pct. דקה פפטיל. כלומיד
לא זוכר כרגע את הכמויות שהוא הציע אבל הכל זאת אשמח להמלצה מכם, תודה...

נערך לאחרונה:
ממש לא טרן בסייקל ראשון וגם לא טמוקסי בזמן הסייקל ללא סיבה.
הpct חשוב יותר מהסייקל עצמו זה לא משחק אם לא תעשה את זה כמו שצריך תאבד את כל מה שהרווחת בסייקל אם לא יותר

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על העזרה!

למה לא טרן בסייקל ראשון? וטמוקסיפן זה נורא אם אני אקח בסייקל ראשון רק ליתר בטחון?
מה שהביאו לי זה טסט פרוביונט זה בסדר?
זה ה Pct-דקה פפטיל. כלומיד

אגב אשמח אם תציע כמויות מומלצות?

• פותח/ת השרשור
אין צורך שאני אקח טמוקסיפן כי כלומיד עושה את אותו הדבר בזמן הpct? הבנתי נכון?

ורק מה ההבדל בין טסט אננטט והטסט פרוביונט שיש לי?
איזה עדיף?

לפרופיונט (לא פרוביונט) יש זמן מחצית חיים קצר יותר (יומיים), לכן זריקות דו-שבועיות לא יתאימו.
לאנתת עשרה וחצי ימים.
המשקל המולקולרי של פרופ הוא נמוך יותר משל רוב האסתרים, אז ממנו מקבלים יותר טסטוסטרון פר זריקה, אבל זה לא בהכרח שווה תדירות זריקות גדולה יותר, בטח שלא בסייקל ראשון שאתה לא בדיוק יודע איך להזריק ובכלל איך תתמודד עם הזריקות.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני מעריך מאוד את העצות שלכם זה מאוד חשוב לי.

עכשיו לגבי הטסט אני מבין שאם אני לוקח אנטט אצטרך לעשות זריקה אחת לשבוע 500 mg ואם אני לוקח פרופ אצטרך לקחת 500mg לחלק לשלושה זריקות (יום כן יום לא) וברמת העקרון פרופ יתן לי יותר טסטוסטרון אבל זה לא קריטי בסייקל ראשון?
הבנתי נכון?☺️

ומה לגבי טמוקסיפן קצת בלבלתם אותי האם כדאי לקחת במשך הסייקל חצי כדור ליום?

ומה אתם חושבים על הpct שיש לי זה בסדר?

כשיו לגבי הטסט אני מבין שאם אני לוקח אנטט אצטרך לעשות זריקה אחת לשבוע 500 mg ואם אני לוקח פרופ אצטרך לקחת 500mg לחלק לשלושה זריקות (יום כן יום לא)
זריקה באנטט מתבצעת פעמיים בשבוע. בפרופ אחת ליומיים..
ומה לגבי טמוקסיפן קצת בלבלתם אותי האם כדאי לקחת במשך הסייקל חצי כדור ליום?
טמוקסיפן הוא חלק מהPCT שמתבצע 20 יום אחרי הזריקה האחרונה..
מה אתם חושבים על הpct שיש לי זה בסדר?
PCT שכולל רק כלומיד הוא לא מספיק..חובה שימוש גם בטמוקסיפן(מונע ג'ינו).

אין לך טעם להתחיל סייקל כל עוד הידע שלך דיי שואף לאפס(ברוח טובה). ממליץ לקרוא וללמוד הרבה לפני שאתה מתחיל.

• פותח/ת השרשור
(; אני משתדל ללמוד כמה שיותר בעזרה שלכם גם בשיחה הזאת הבנתי הרבה יותר ממה שהבנתי מהמאמר...

אגב הpct שהרכיבו לי זה כלומיד ודקה פפטיל מה דעתך? והבנתי שטמוקסיפן עדיף לקחת במהלך הסייקל כדי למנוע ג׳ינו ולא בסוף טעות? אם כן תוכל להסביר בבקשה שאבין למה?

ושאלה אחרונה שמעניינת אותי מאוד, כמה שריר אני אמור לעלות בסייקל טסט אנטט בלבד 8 שבועות ? (כמובן בהנחה שאני אוכל ומתאמן כמו שצריך) האם לצפות ל8-10 קילו שריר זה מופרך?

שוב תודה על העזרה!

נערך לאחרונה:
הPCT שהרכיבו לך לא טוב מהסיבה הפשוטה שאין לך צורך בדקה פפטיל ואין טמוקסיפן. הדקה פפטיל(טריפטורלין) מומלץ לאחר שימוש בטרן כי הוא משבית חזק. בסייקל ראשון אין שום טעם לשלב טרן. 500 מ"ג טסט לסייקל ראשון בהחלט מספיק.
אין צורך להשתמש בטמוקסיפן במהלך הסייקל ללא הופעת ג'ינו. טמוקסיפן בעצם גורם במניעת ג'ינו כתוצאה מפעילות אסטרוגניות מוגברות בסופו של סייקל.
PCT צריך לכלול כלומיד וטמוקסיפן למשך 4 שבועות לפחות.
טמוקסיפן - 40-40-20-20mg\ed ל4 שבועות(שבועות 1-2 40 מ"ג, שבועות 3-4 20 מ"ג).
כלומיד - 100-100-50-50mg\ed(שבוועת 1-2 100 מ"ג, שבועות 3-4 50 מ"ג).
וHCG מתחילת שבוע 3 במינון של 500iu כל שבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית