הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מכון כושר גיל 13

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
שלום לכולם,
הצטרפתי לחדר כושר ועשיתי מנוי משפחתי שעלה 6000 שקל(רק אני ואח שלי הולכים לחדר כושר)
הבעיה היא שאני בן 13 ולמי שלא בן 14 יש קבוצה עם ילדים מגיל 8-13(אצלי זה רק ילדים בני 10)
שיש להם אימונים פעמיים בשבוע(שני וחמישי) עם מאמן של 45 דקות.
הבעיה היא שיש לי תוכנית FBW שאני צריך לעשות אותה 3 פעמים בשבוע וגם יש לי תפריט שבניתי לעצמי
והשקעתי,קראתי המון מאמרים,התעסקתי בתחום הזה וקיבלתי המון ידע ואני מאוד רוצה לפתח את הגוף ולהגיע לתוצאות(למטרה שלי)
והמנהל לא נותן לי.
לפני שבוע אפילו בגלל שלא היה לי הסעה הלכתי מהבית שלי ברגל במשך שעה ורבע ושהגעתי הוא לא הכניס אותי ואז גם עד שחזרתי ברגל
לקח המון זמן.
דיברתי עם אמא שלי וכל יום אני חופר לה על זה והיא אמרה שהיא תנסה לדבר עם המנהל וגם עוד פחות מחודש נגמר לי המנוי
אז אני יוכל לעשות מנוי לחדר כושר אחר.
חשבתי על הולמס פלייס בנתניה ושדיברתי עם אמא שלי היא אמרה שאין בעיה שהיא תיקח אותי אבל היא אמרה לשכוח מזה עכשיו
בגלל שיש מלא פקקים ואין חנייה שם.
משהו מכיר אולי מכון כושר בנתניה שמקבל גם ילד בן 13?
כלכך השקעתי בנושא הזה והסתכלתי גם על סרטונים ואפילו במכון שלי עכשיו אחרי חודש שיננתי את הטכניקה(עבדתי עם מוט ריק)
ורק אחרי ששיננתי את הטכניקה התחלתי לעלות משקלים ואני יכול להגיד לכם שבהתחלה היה לי מאוד קשה
ואז אחרי כמעט חודש של תזונה נכונה,שינה ואימונים נכונים כבר יכולתי לעלות משקלים ממש מהר וראיתי את השיפור במשקלים
וגם עליתי 2 קילו בחודש.
עכשיו לגבי טטוסטרון זה לא הבעיה אני מתבגר מאוד מהר אני בן 13.1 ואני מטר 1.70 ושוקל 57
ואני מאוד מפותח לגיל שלי.
משהו מתאמן או מכיר איזה מכון כושר בנתניה שירשה לי להיכנס בגיל שלי?(13)
כבר יש לי תפריט ואני במסה ועליתי יפה מאוד ואני ממש לא מוכן להפסיק עכשיו.
ואני עובד ומתרגל תמיד טכניקה וכבר חלק אמרו לי ששיננתי את הטכניקה וגם אני חושב ושאני עובד טוב מאוד.
אני חייב את העזרה שלכם אני לא רוצה להפסיק להתאמן ואני מאוד רוצה להגיע למה שאני רוצה(למטרה שלי)
אז אם משהו יכול לתת לי עצות או להציע לי מכון שיאפשר לי להתאמן בלי הגבלה זה מאוד ישמח אותי 😃
תודה רבה !

שמע אני מאמין שכל חדר כושר נורמלי אם תגיע עם אחד ההורים שלך והם יהיו מוכנים לחתום על זה שאם אתה נפצע או ואטאבר לא תוכל לתבוע את אותו מכון הם יאשרו לך לעשות מה שאתה רוצה , אבל אתה חייב שההורים שלך יתמכו בך בקטע הזה תעשה להם ריגשי שיבואו איתך לחתום

• פותח/ת השרשור
שמע אני מאמין שכל חדר כושר נורמלי אם תגיע עם אחד ההורים שלך והם יהיו מוכנים לחתום על זה שאם אתה נפצע או ואטאבר לא תוכל לתבוע את אותו מכון הם יאשרו לך לעשות מה שאתה רוצה , אבל אתה חייב שההורים שלך יתמכו בך בקטע הזה תעשה להם ריגשי שיבואו איתך לחתום
חצי שעה לפני שהלכתי למכון לפני יומיים אמא שלי התקשרה אליהם ודיברה איתם על זה והסבירה להם שפעמיים בשבוע זה קצת זמן והאיש שאחראי על המנוי של המכון ענה לנו ואמר שזה חוק ספורט במדינה שילד שעוד לא בן 14 יכול להתאמן רק עם מדריך כושר פעמיים בשבוע.
היא אמרה שזה קצת זמן והוא אמר לה
שתדבר עם המנהל לגבי זה.
כבר דיברתי איתו והוא לא מסכים אולי אם אמא שלי תדבר איתו זה יעזור...
הוא פשוט לא מוכן להביא עוד מדריך לעוד פעם בשבוע אחת בשבוע ככה שאני יוכל ללכת 3 פעמים בשבוע.
וגם דיברתי עם אחד המדריכים שהיה במכון שעזר לי מדי פעם והוא אמר לי שזה המכון היחיד שהוא היה בו שמאפשרים רק מגיל 14 להתאמן ולבוא מתי שבאלך ובכל המכונים שהוא היה אפשרו מגיל 12.
גם הם מאוד חוצפנים אם אני רוצה לפחות להתאמן פעמיים בשבוע עם מדריך אני חייב לעשות מנוי משפחתי שעולה 6000 שקל.
ורצינו לעשות מנוי זוגי הפעם והם אומרים שמנוי זוגי עולה 5000 ואם אני רוצה לבוא גם למכון פעמיים בשבוע עם המדריך והילדים הקטנים אני חייב לעשות מנוי משפחתי.
ניסיתי לשכנע תהורים שלי לעבור מכון אבל אח שלי עוד חודש בן 14 והוא גם מתאמן ואני רק עוד שנה ככה שהוא לא רוצה שנעבור.
יש לך עצות לתת לי אחי מה לעשות?
אני חייב עזרה אין דבר שאני רוצה יותר מזה.

גברבר אתה מפספס, דברים כאלה לא עושים בטלפון אתה רוצה להיות בילדר תעשה להורים טרור תגיד לאמא שלך תקשיבי טוב אמא עד שאת לא נוסעת איתי למכון לדבר פנים מול פנים עם המנהל אני שובת רעב וזה על מצפונך, תפגש עם המנהל של המכון פנים מול פנים תגיד לאמא שלך להגיד לו שהיא מוכנה לחתום על זה ששאתם לא יכולים לתבוע תכון במקרה שקורה לך, כל החוקים האלה זה רק כדי לכסות תתחת של עצמם ובצדק גם אני לא הייתי מאשר לך להתאמן בגיל הזה אם אני הייתי בעל המכון אבל אם אתה מוכן לחתום שאתה באחריותך מצידי תתאמן 3 פעמיים ביום זה לא באמת מעניין את המנהלים הם רוצים שהתחת שלהם יהיה מכוסה תעשה את זה תחזור אלי אם לא עבד לך

• פותח/ת השרשור
גברבר אתה מפספס, דברים כאלה לא עושים בטלפון אתה רוצה להיות בילדר תעשה להורים טרור תגיד לאמא שלך תקשיבי טוב אמא עד שאת לא נוסעת איתי למכון לדבר פנים מול פנים עם המנהל אני שובת רעב וזה על מצפונך, תפגש עם המנהל של המכון פנים מול פנים תגיד לאמא שלך להגיד לו שהיא מוכנה לחתום על זה ששאתם לא יכולים לתבוע תכון במקרה שקורה לך, כל החוקים האלה זה רק כדי לכסות תתחת של עצמם ובצדק גם אני לא הייתי מאשר לך להתאמן בגיל הזה אם אני הייתי בעל המכון אבל אם אתה מוכן לחתום שאתה באחריותך מצידי תתאמן 3 פעמיים ביום זה לא באמת מעניין את המנהלים הם רוצים שהתחת שלהם יהיה מכוסה תעשה את זה תחזור אלי אם לא עבד לך
אמא שלי תגיד בעיה שלך אז אל תאכל.
ואין לה בעיה לבוא ולהגיד לו את זה פנים מול פנים ולדבר איתו והכל פשוט עם המזל הנאחס שלי בדיוק אתמול נתפס לה ממש חזק הגב והיא לא יכןלה לקום מהמיטה ואם כמה שהיא מנסה והכל.
ככה שאני מכין לי תאוכל ומוצא הסעות למקומות או שוב הולך שעה וחצי ברגל למכון.
אבא שלי זאת לא אפשרות כי הוא לא בבית הוא עובד עד מאוחר וחוזר בערך ב20:00.
ואתה צודק תמיד הם אומרים שאין ביטוח עד גיל 14.
וגם מבלבלים תמוח שאם מכון אחר מאשר לי להתאמן הם עוברים על החוק ואסור להם.
אני מקווה שמחר ישתפר לה הגב ואני ינסה לשכנע אותה הרבה שתלך לדבר איתו וזה.
בכל זאת אנחנו גם משלמים המון כסף(6000 ופעמיים בשבוע זה ממש קצת)
תודה על העזרה אחי באמת אם בסוף יתנו לי לא היה בן אדם יותר שמח ממני.
תודה רבה אחי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית