הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחזירים משקולות למקום?

Giladbody

משתמש מתחיל
267
86
נק' מוניטין:
123
267
86
שיש בו כלוב
בסוף האימון או כל תרגיל אתם מחזירים משקולות למקום? המדריך מתעצבן אם לא?

המכון שלי זה המקום הכי מסכן ומעצבן למדריכי חדר כושר כי אף אחד לא מחזיר והכל זרוק שם על הרצפה באמצע המכון.

אני כמובן לא עושה את זה כי אני מודע לעניין ומבין את המדריכים וגם מודע לבלאגן שזה יוצר.... מה גם שאני מכיר את רוב המדריכים במקום ככה שאני לא אעשה להם את זה....

אני זורם עם המקום.
במכון הקודם כולם היו מחזירים, אז החזרתי.
בנוכחי, אף אחד לא מחזיר. לא מוצא טעם להחזיר לבד.
הכל תלוי בבעלים/מדריכים. לא במתאמנים.

אצלי אפשר לדעת מה תמצא. אתה נכנס ולא יכול לזוז. הרצפה מפוצצת בפלטות דאמבלים וילדים בני 16 שמחפשים את ההורים שלהם אחרי שדרכתי עליהם בטעות.
בדרך כלל אני הולך לבעל המקום ומתלונן ואז הוא מנער את העובדים שלו שילכו ויסדרו את המקום. משם אני דואג להחזיר למקום. ומי שלא מחזיר כמוני יש לו בעיה איתי.
אני שונא את זה. חוסר כבוד למקום ולספורט ופשוט לא מקצועי להתאמן בבלאגן. פשוט מתכון לפציעה.

דאמבלים תמיד מחזיר למקום, תמיד.
פלטות אם סיימתי ומישהו בא אחריי אני שואל מה להשאיר לו ולוקח מה שהוא לא צריך בחזרה למקום.

הדבר היחידי שלא תמיד אני מחזיר זה פלטות על מוט קצר..בד"כ משאיר את זה בצד על הרצפה כי תמיד מחפשים את המוט הקצר
ותמיד משתמשים בו עם פלטות קטנות של 10 ו 5 פאונדס.

לא רק שאני מחזירה, אני מהפראיירים שמחזירים במקום אחרים מהשיעמום בזמן המנוחות:lol: , או מהמלשינות למדריך:fuck: (וזה הזמן להתוודות-אני חולת סדר כפייתית )

ממש נכס למכון 😉

אתה טועה ידידי..
מאמן לא אמור לרדוף אחרי אף אחד
סיימת להתאמן?תחזיר

התכוונתי למדיניות של המקום להפגין סובלנות כלפי לא מחזירים.
עובדה שהאנשים אותם אנשים, ובמכון מסויים כולם מחזירים ובמכון אחר אף אחד לא מחזיר.
מכיר את הניסוי עם הקופים? (רץ ברשת)
הפרט יתנהג כמו שהכלל מתנהג במקום מסויים בתגובת שרשרת.
תחילת השרשרת היא בהחלט מדיניות הבעלים.

מחזיר תמיד...ואפילו לפי הסדר!
כי מעצבן לחפש את המשקולות כשאתה צריך....

לא ראיתי עד עכשיו מכון כושר אחד בארה"ב שלא החזירו בו משקולות למקום והייתי במגוון רחב של מכוני כושר פרטיים ורשתות
מתי כבר תבין שלהשוות את ישראל לארה"ב בכל תחום זה כמו להשוות את עזה לתל אביב 🤣

• פותח/ת השרשור
לא רק שאני מחזירה, אני מהפראיירים שמחזירים במקום אחרים מהשיעמום בזמן המנוחות:lol: , או מהמלשינות למדריך:fuck: (וזה הזמן להתוודות-אני חולת סדר כפייתית )

רוצה לבוא להיתאמן איתי סוגד לך

המנטליות הישראלית כול כך משפיעה עלינו.
באיזו מדינה נורמטיבית בכלל נושא כזה היה עולה לדיון !!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית