הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחזירים משקולות למקום?

היית פעם בWS או בELITEFTS או בSUPER TRAINING GYM ?
לא, אני בעיקר ברשתות כי אני נמצא בערים שונות כל פעם ומתאמן במקומות שונים.

מתי כבר תבין שלהשוות את ישראל לארה"ב בכל תחום זה כמו להשוות את עזה לתל אביב 🤣
לא יודע, חשבתי שישראל זו המדינה ה-51 של ארה״ב 😃

לא יודע, חשבתי שישראל זו המדינה ה-51 של ארה״ב 😃
זה מה שאנחנו חושבים. בארה"ב חושבים על ישראל בתור "הקרציה הקטנה עם המדבר והגמלים שעושה רעש כמו שלוש מעצמות".

אם היית יודע מה אנשים מין המניין באמת חושבים מה שכתבת למעלה זו הייתה עוד מחמאה לישראל.

זה מצחיק מה שהולך במכונים פה. אני היחיד במכון שמחזיר את המשקולות, ולפעמים יוצא לי לדבר עם מתאמנים אחרים וכבר לא פעם שאלו אותי משהו בסגנון של "מה אחי למה אתה מחזיר את המשקולות??". וכשאני בא להתחלף עם מישהו במכשיר ומבקש מהבחור שהתאמן שם להוריד צד אחד של הפלטות (יענו אני הנחמד, כל אחד מוריד צד) אני תמיד מקבל מבטים של "בואנה הבנאדם משוגע, מה זה הבקשות האלה?"

תמיד מחזיר אלא אם מישהו ביקש להשאיר לו.. לא אוהב לראות את המדריכים מתעצבנים כל פעם שמישהו לא מחזיר משהו כי הם צודקים.. אפילו יצא לי כמה פעמים לפרוק פלטות ביחד עם מדריך במכון ממוט .. אנשים לא מתחשבים

אני זורם עם המקום.
במכון הקודם כולם היו מחזירים, אז החזרתי.
בנוכחי, אף אחד לא מחזיר. לא מוצא טעם להחזיר לבד.
הכל תלוי בבעלים/מדריכים. לא במתאמנים.
בדיוק המקרה אצלי.
כבר שנתיים לא החזרתי משקולות למקום.

במכון הראשון שלי שהתחלתי בן 15~ לא הייתי מחזיר - כי לאף אחד לא היה אכפת.
מאז כמובן גדלתי והתבגרתי, ובארץ הייתי גם מעיר לאנשים שלא מחזירים ואומר למדריכים מי לא החזיר, יצא לי גם לריב עם מישהו על זה.

כאן במכון באוסטרליה, לא רק שמחזירים, אם תופסים מישהו משאיר בלאגן לכלוך או פלטות אחריו- הוא מגיע במיוחד לנקות את המכון (כל המכון, עם שואב אבק).

ככה זה שהלקוחות רוצים את המכון יותר משהמכון רוצה את הלקוחות.

לא אשאיר כלום על הרצפה אבל לרוב לא מפרקת פלטות מהמוט אלא אם כן זקוקה להם (בכל חדר הכושר יש רק 4 פלטות של 5 קג).
אבל הכי מעצבן אותי שהמדריכים אצלנו לא עושים כלום!! יושבים ליד השולחן כמו פקידים! חוץ מלרדוף אחרי אנשים באמצע האימון כדי שיסדרו.
🤬

נערך לאחרונה:
אני שונא אנשים שלא מחזירים פלטות.
אני בכלל לא יכול לדמיין את עצמי מסיים דדליפט עם 10-12 פלטות ומשאיר הכל זרוק על הרצפה, גועל נפש.

אתה טועה ידידי..
מאמן לא אמור לרדוף אחרי אף אחד
סיימת להתאמן?תחזיר
אני לא מסכים, אם המאמן רואה שמישהו סיים ולא החזיר פלטות הוא כן אמור להעיר לו על זה, אם המדיניות של המקום היא להחזיר, ואז אותו אחד אולי ידע פעם הבאה. אצלנו במכון ראיתי כמה פעמים שמדריכים העירו לאנשים שלא הורידו פלטות מהמוט ביום, או שלא שמו אותן במקום הנכון, ורוב הזמן באמת יש סדר. לעומת זאת במכון אחר שהתאמנתי בו לא מזמן כמעט תמיד היו פלטות על המוטות כשבאתי להשתמש, וגם תמיד פלטות זרוקות בכל מקום (מה שטוב שזה בדרך כלל היו פלטות של 2.5, 5, מקסימום 10, כנראה החזקים יותר כן שומרים על סדר 😁), ושמתי לב שהמדריכים לא אומרים מילה גם כשרואים מישהו שלא הוריד פלטות, הם פשוט ניגשים ומחזירים בעצמם. אגב אני כן הייתי מחזיר פלטות למקום שם:)

• פותח/ת השרשור
לא אשאיר כלום על הרצפה אבל לרוב לא מפרקת פלטות מהמוט אלא אם כן זקוקה להם (בכל חדר הכושר יש רק 4 פלטות של 5 קג).
אבל הכי מעצבן אותי שהמדריכים אצלנו לא עושים כלום!! יושבים ליד השולחן כמו פקידים! חוץ מלרדוף אחרי אנשים באמצע האימון כדי שיסדרו.
🤬

ככה זה אצלנו רק שאני לא משתמש בחמישיות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מחזיר, לא סובל את אלה שלא מחזירים. לפעמים אני צריך לעשות סיבוב בכל המכון בשביל למצוא פאקינג דאמבל שאיזה טמבל לקח לפולי

לא ראיתי עד עכשיו מכון כושר אחד בארה"ב שלא החזירו בו משקולות למקום והייתי במגוון רחב של מכוני כושר פרטיים ורשתות

כשהתאמנתי במכון כושר בארהב אני זוכר שלא רק שהכל במקום, הם גם מנקים עם ספריי וסמרטוט את המתקני ישיבה/שכיבה.
זה בכל מכון מקובל ברמה הזאת?

אני מחזיר תמיד. אם מישהו לא מחזיר את הפלטות הוא מסתכן בלעוף מהמכון. 3 פעמים לא החזיר- הוא עף מהמכון. עד כדי כך. ולא רק פלטות, גם ציוד חייב לחזור למקום, לדוגמה אם עשית דדליפט או WL אתה חייב להחזיר את המוט מהבמה לסטנד של המוטות .

באמת צריך להכניס חוק למכוני הכושר על שמירה וסדר.
אני רואה מלא אנשים שלא מחזירים משקולות במכון בעיקר ילדים וערסים שחיים בסרט,שהמכון שלהם ויש להם משרתים..
ועוד מה שהכי מצחיק שבמאמני כושר מפחדים להעיר להם על זה לפעמים...

אני תמיד מעיר ומסביר בצורה נחמדה,אבל עדיף לתת עקיצה מסויימת כדי שהבן אדם באמת ישים לב למה שהוא עושה!!.

אצלי במכון יש שלטים אבל אנשים שמים פס.

גם המאמנים לא מעירים, אבל הם יודעים להתלונן יפה שאנשים לא מחזירים משקולות למקום.

מחזיר תמיד, לפעמים אפילו מסדר את המשקלים שבסטנדים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית