מחזירים משקולות למקום?

כן מחזיר.
להחזיר משקולות למקום גם משקף את האופי שלך והנימוסים.
הרגשתי כבר מה זה להוריד 180 קילו ממוט וזה לא היה נעים.

אני תמיד מחזיר משקולות בדיוק לאיפה שצריך. בגלל זה תמיד כשאני לוקח דאמבלים ועובד איתם, כשאני מסיים ורוצה להחזיר אותם לסטנד שלהם (למשל של ה-30 ק״ג) אני רואה שאיזה זבל השאיר בסטנד דאמבלים של 20, אז אני מוריד את הדאמבלים שאני מחזיק ולוקח את הדאמבלים של ה-20 למקום שלהם כדי לפנות מקום למשקולות שלי. מה שקורה זה שגם בסטנד של ה-20 אני מוצא דאמבלים של 40 ואז אני צריך להניח את ה-20 ולקחת את הדאמבלים של ה-40 למקום שלהם... בקיצור אני מוצא את עצמי במשך שבע דקות מתרוצץ ליד הסטנדים כמו דביל ומחזיר כל משקולת למקום המיועד לה. מה שבסך הכל רציתי לעשות זה לשים את המשקולות שעבדתי איתם במקום ולהתקדם לתרגיל הבא.. זה למה תמיד צריך לשים לב למה שעושים ולא רק לשים איפשהו כדי להגיד ״הנה החזרתי״, אם שומרים על נקיון וסדר אז כמו שצריך, לא חצי עבודה..

רק דיברנו.... אני מגיע לחדר כושר וזה מה שאני רואה...

IMG_20141223_162804.jpg

תלוי מאוד
אבל לרוב אני מחזיר
סקוואט ודדליפט תמיד מפרק
בנץ אם עבדתי כבד אז מפרק
אם עבדתי קל משהו שאחרים אחרכך עושים אז אין טעם לפרק בשביל שהם ירכיבו שוב

• פותח/ת השרשור
אתם פשוט אנשים טובים עם נפש טובה מעכשיו אני מחזיר עזרתם לי להבין משהו שהמדריך לא הצליח

מחזיר תמיד ואין דבר יותר מעצבן מלפרק ולהרכיב דדליפט... תמיד מוריד צד אחד ואז פשוט מרים את המוט ככה שהצד השני יצא לבד.. ועדיין לפעמים זה מתיש עד כדי שזה הורס תאימון חחחחח

שהייתי מתאמן במכון, תמיד מחזיר למקום ומשאיר את המוט עירום למתאמן הבא, אלא אם מי שאחריי מבקש להשאיר לו.
עכשיו שמתאמן בבית הכל על הרצפה נשען בסדר מופתי משני צידי הכלוב.

אבל הדבר שעוד יותר מעצבן אותי מאנשים שלא מחזירים זה שאנשים זורקים פלטות מהגובה על הריצפה כאילו הכל שייך לכ** של האמא שלהם (סליחה על הבוטות, נושא מקומם..).

לא פעם כבר ראיתי את חברת קדישא של הפלטות מפנה פלטות שנשברו כתוצאה מהחלאות האלו.

תמיד תמיד מפרק הכל ומחזיר למקום, וממש שונא כשאנשים מסביבי שמים זין ולא עושים את זה.
אם מישהו רוצה להכנס אחרי, אני שואל כמה להשאיר לו, ואנחנו מפרקים זריז ביחד, כל אחד בכל צד, בהתאם.

אתם פשוט אנשים טובים עם נפש טובה מעכשיו אני מחזיר עזרתם לי להבין משהו שהמדריך לא הצליח
משום מה לא נראה לי שאתה מוסיף לו הרבה עבודה...

כמעט תמיד אני מחזיר אף על פי שכשעבדתי בתור מדריך לפני כמה שנים לא היה אכפת לי. רק במקרים ממש נדירים כשהמדריך\כה ממש אידיוטים ומפריעים לי להתאמן בשקט עם ההערות הבילתי פוסקות שלהם אז אני עושה להם דווקא וגם אז אני מפסיק כשהם עוזבים אותי.

לא רק שאני מחזירה, אני מהפראיירים שמחזירים במקום אחרים מהשיעמום בזמן המנוחות:lol: , או מהמלשינות למדריך:fuck: (וזה הזמן להתוודות-אני חולת סדר כפייתית )

כ"כ הרבה זמן לא היית פעילה.
לא ידעתי שאת מתאמנת בכלל... חחח
🤣

כן, שלוש פעמים ביום, בכל משמרת.
בתור מדריך, כשמישהו לא מחזיר את המשקולות אני מרגיש שהוא מזלזל בי אישית. גם משום שאנחנו יחידה קטנה וכולם מכירים את כולם וגם משום שזה ברור שאם הוא משאיר את הדאמבלים על הרצפה, מישהו יצטרך לסדר אותם.
יש אנשים שכבר קלטתי ואני פשוט לא נותן להם ללכת לפני שהם מסדרים את הציוד שהשתמשו בו.
גם לפני שנכנסתי לתפקיד, הייתי מסדר תמיד בסוף אימון את כל המשקולות שנשארו. לא מבין איך אנשים יכולים להשאיר דאמבלים ופלטות של 20 קילו ומעלה ככה זרוקות כשהם רואים שמי שפותח את חדר הכושר היא מד"סניקית נחמדה ודקיקה. זה שיגע אותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית