הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרט דוקומנטרי על שרשרת הייצור של אפל

אני לא יודע מה להגיד על זה
מצד אחד אני יכול להגיד אפל חרא זה למה אני לא אוהב אותה וכו' וכו'
אבל מצד שני אני לא יכול להגיד שזה לא קורה בחברות האחרות כמו סמסונג HTC LG וכו'
כדי להגיד שרק אפל ככה

אבל מבחינת ספציפית של תנאי עובדים וכאלה
זה ידוע שהחברות האמריקאיות מנצלות את החולשה והתנאי העסקה זולים של סין ודומיה
וזה לא דברים חדשים שאני שומע
כרגע לדעתי אין לזה פתרון ממשי כרגע כי ברגע שיורידו שעות עבודה או תנאי העסקה יותר טובים לעובדים
החברות יקרסו, כי חברות כמו אפל סמסונג וכו' שמוציאות מכשיר כל שנה זה רק בגלל המצב הגרוע שהם מייצרות ולכן הם מצליחות להוציא מכשיר כל שנה, כאילו אפל אני מבין אחרי הסרטון אני לא יודע מה התנאי העסקה של סמסונג לעובדים שלה שאני יכול להגיד עליה
ואם הם ישנו את תנאי העסקה זה יהיה מכשיר כל שנתיים כי אם התפוקה תרד בחצי כי השעות עבודה ירדו בחצי ויש להם יותר מחייה נורמלית אז הזמן יצאה פר מכשיר יעלה פי 2 בהתאם

כרגע אין מה לעשות עם זה אם רוצים לשנות את זה אז זה תהליך שיקח כמה שנים טובות אפילו 10-15 שנה כי זה לא שאפשר בבום לחתוך את שעות העבודה בחצי וכו' לטפל בספקים הלא חוקיים והכל זה דבר שצריך לעשות צעד צעד לאט ואם אפל תחליט לעשות את זה אז רק עוד 10 שנים המצב יהיה טוב אבל לדעתי יקח עוד 5 שנים לפחות עד שהיא תתחיל לפעול אז התנאים ישתנו רק עוד 15 שנה לדעתי ואפילו יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית