הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם לאחר PCT

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
בדיקות הדם בוצעו בשבוע עשירי מסיום הסייקל (625 מג טסט), ובשבוע רביעי מסיום PCT (נולבה).
עם סיום הסייקל חזרתי למינון TRT.

TSH - 2.51 uIU/ml (0.39 - 4.00

LH - <0.1

FSH - <0.1

PROLACTIN - 19 ng/ml (1 - 18

TEST TOTAL - 9.49 ng/ml (2.45 - 12

CREATININE - 1.54 mg/dl (0.67 - 1.17

E-2 עדיין בעבודה

1. בסייקל הבא אני חושב אם לשלב נור-19 (דקה או טרן). האם כל עוד הפרולקטין מחוץ לטווח כדאי לוותר?
2. האם זה נכון שלטרן יש השפעה שלילית במיוחד על הכליות (אני שואל אל נוכח רמת הקריאטינין הגבוהה)?
3. האם כל עוד LH ו- FSH אינם מדידים אין אפשרות להכניס בחורה להריון?

תודה.

בדיקות הדם בוצעו בשבוע עשירי מסיום הסייקל (625 מג טסט), ובשבוע רביעי מסיום PCT (נולבה).

LH - <0.1

FSH - <0.1

E-2 עדיין בעבודה

1. בסייקל הבא אני חושב אם לשלב נור-19 (דקה או טרן). האם כל עוד הפרולקטין מחוץ לטווח כדאי לוותר?
2. האם זה נכון שלטרן יש השפעה שלילית במיוחד על הכליות (אני שואל אל נוכח רמת הקריאטינין הגבוהה)?

תודה.
לגבי הפרולקטין, תוכל להוסיף דוסטינקס במינון של 0.5mg/e5d בכדי לווסת רמות פרולקטין.
הגדר "השפעה שלילית במיוחד". באופן כללי לא.
בוודאי שכל עוד האשכים מנוונים ספירת הזרע נמוכה. הוספה של HCG במינון מתאים עלולה להספיק אחרת תוספת של HMG בוודאי תאשפר ספירת זרע תקינה לאחר משך טיפול מתאים בהנחה שמדובר בהיפוגונדיזם משני בלבד.

LH - <0.1

FSH - <0.1

E-2 עדיין בעבודה

תודה.

בגדול זו תוצאת כליות בעייתית - מעל 1.7 ואתה צריך לבצע כבר אולטראסאונד כליות.
אנא מדוד לחץ דם וראה היכן אתה עומד - זה יכול לתת אינדיקציה לא רעה לגבי התפקוד בפועל.

• פותח/ת השרשור
לגבי הפרולקטין, תוכל להוסיף דוסטינקס במינון של 0.5mg/e5d בכדי לווסת רמות פרולקטין.
אם אתחיל את הסייקל בחודש הקרוב, בטרם אבצע בדיקת דם נוספת ואצא מנקודת הנחה שרמת הפרולקטין עומדת בעינה (כלומר חריגה של יחידה אחת מעל לנורמה), היית ממליץ על שימוש בדוסטינקס רק במידה והסייקל יכיל נור-19, או לכל סייקל שאכנס?

הגדר "השפעה שלילית במיוחד". באופן כללי לא.
בניעוץ של הפרופילים בנוגע לטרן כתוב: "ישנן חששות שהוא יכול ליגרום לרעילות לכליות", לכן שאלתי.

בוודאי שכל עוד האשכים מנוונים ספירת הזרע נמוכה. הוספה של HCG במינון מתאים עלולה להספיק אחרת תוספת של HMG בוודאי תאשפר
אין לי רצון להביא ילדים. רציתי לדעת אם העובדה שה- LH וה- FSH לא מדידים אומרת למעשה שזהו "אמצעי מניעה" בטוח.

בגדול זו תוצאת כליות בעייתית - מעל 1.7 ואתה צריך לבצע כבר אולטראסאונד כליות.
תודה. ביום חמישי אעשה US ובאותו הערב יש לי תור לאורולוג.

אין לי רצון להביא ילדים. רציתי לדעת אם העובדה שה- LH וה- FSH לא מדידים אומרת למעשה שזהו "אמצעי מניעה" בטוח.
לא אמצעי מניעה בטוח ב-100% (בעצם כמו כל אמצעי מניעה...😃).

למעשה אתה צודק. כצפיפות הזרע כ"כ יורדת רק נס יעזור.

אין קשר ישיר בין FSH לספירת זרע?
יש קשר אבל יש אנשים עם ספירה נמוכה מסיבות אחרות . עדיין יכול להכניס להריון .מספיק רק זירעון אחד אתה יודע.... ולבחור -תשים קונדום אל תיקח סיכון אפילו אם אין לך אשכים.

יש קשר אבל יש אנשים עם ספירה נמוכה מסיבות אחרות . עדיין יכול להכניס להריון .מספיק רק זירעון אחד אתה יודע.... ולבחור -תשים קונדום אל תיקח סיכון אפילו אם אין לך אשכים.
מספיקה פעם אחת לנחש 6 מספרים בעדי לזכות בלוטו...

מספיקה פעם אחת לנחש 6 מספרים בעדי לזכות בלוטו...
נכון אבל שם הסיכוי נניח 1;15000 .ולבחור יש נניח ספירת זרע נמוכה ב90%.אז הסיכוי שלו נמוך פי 10 מבן אדם ממוצע.עדיין יכול ליכנס להריון. לדעתי יש גם ברפואה עדויות של אנשים כאלה

• פותח/ת השרשור
תסביר לי רגע... למה עשית pct אם אתה.על trt???
Pct כלל נולבדקס בלבד. אני גם חשבתי תחילה שאין צורך אך תום המליץ פרוטוקול נולבה בכדי להישמר מפעילות אסטרוגנית מוגברת עקב ארומטיזציה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית