הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם זה מספיק לבדיקת דם מקיפה?

עוז

משתמש פעיל
301
42
נק' מוניטין:
52
301
42
היי,
באשכול הזה שבו משה וחבריו עזרו לי, הומלץ לי לעשות בדיקות דם מקיפות https://www.lbs.co.il/threads/60008/page-2
הסיבה שקיבלתי היא שאני מרגיש עייפות תמידית וכן חשש לבעיה בעלייה במשקל גוף(תקופה קצרה במסה עליתי במשקל ומאז משהו "נדפק" ולא עליתי במשקל אפילו שאכלתי סביב 3400-3500 קלוריות ביום על משקל גוף 62!)
הבעיה היא שרק חלק קיבלתי בדברים החשובים(קיבלתי גם TSH. מה שמסומן בשחור קיבלתי. מה שלא מסומן לא קיבלתי)
  • ANDROSTENEDIONE
  • FREE ANDROGEN INDEX
  • Testosterone Total
  • Prolcatin - יש להיות ערים 3 שעות לפני שעושים בדיקה זו.
  • LH
  • FSH
  • SHBG

ANDROSTENEDIONE
  • DHEA-Sulfate
  • Progesterone
  • Estradiol
השאלה היא האם זה מספיק לאבחן בהתאם לסיבה הנ"ל או שמה שקיבלתי מספיק? מקווה לעזרה כמה שיותר מהירה כי יש לי אפשרות לגשת לבדיקה מחר בבוקר. תודה לעוזרים!
@Moshe , אשמח אם תעזור לי גם הפעם כי עזרת לי גם פעם קודמת 😃
אגב, לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול הזה ולכן פתחתי כאן כי אני רואה שנשאל פה כמה וכמה פעמים לגבי בדיקות דם. אם זה לא המקום, אז תעבירו בבקשה לאן שצריך(אוף טופיק?)

לא הבנתי למה אתה מתכוון? תודה על המענה אגב
Shbg מתחבר אל הטסטוסטרון ובכך מונע ממנו לפעול ויש עוד הורמון שמתחבר ומפריע לפעילות הטסטוסטרון אבל החיבור שלו חלש
טסטוסטרון חופשי זה בעצם הטסטוסטרון שכן פעיל

• פותח/ת השרשור
אז תחליף?
אני אמרתי שאני חש עייפות ותשישות במהלך היום ושיוצא לי דם מהשתן וזה עזר. במקרה איתך זה שונה חחחח

כי הרופא הבן ז*** לא רוצה שאני יסייקל אז הוא לא נותן לי בדיקות, אמרתי שלא עומד לי הכל הוא לא מוכן
תחליף רופא מה הבעיה הוא חייב לתת לך בדיקות דם בלי קשר לחומרים או לא , אני אמרתי ישירות לרופא שלי שלקחתי חומרים והוא נתן לי בלי בעיה

לא יודע אם זה קשור אבל אני בקופת חולים מכבי והרופא משפחה גם מסרב לתת לי בדיקות מסויימת
למשל הוא נותן לי test total אבל לא מוכן לתת test free

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית