דיון זמן ירידת ערכי כבד

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
אז ככה בנורמה אחרי חצי שנה דיבול ערכי הכבד שלי היו ALT 48 וAST 40
עשיתי שבוע של רק ויני מסיבות אישיות והפסקתי ובזמן הסייקל ערכי הכבד היו 55AST 78ALT
חודש ו10 יום לאחר מכן שזה היום ערכי הכבד שלי הם 57 AST ו53ALT
האם יש לי בעיה בכבד?אני יכול להמשיך את הסייקל כיום למשך 7 שבועות ?
תוך כמה זמן הערכים של הכבד אמורים לחזור לנורמה ?

• פותח/ת השרשור
בכללי אני עשיתי רק שבוע ויני, והפסקה של 5 שבועות חשבתי לעשות את כל הסייקל ויני ולסיים אותו

חודשיים בלי אלכוהול עם LIV.52 והרבה ירוק בתפריט, יש כמה משקאות בריאות אם יש לך כח לקנות חומץ תפוחים כמוני אני על
24 בערכי כבד עכשיו אחרי שהייתי 80 בGOT והשני שכחתי את שמו

• פותח/ת השרשור
חודשיים בלי אלכוהול עם LIV.52 והרבה ירוק בתפריט, יש כמה משקאות בריאות אם יש לך כח לקנות חומץ תפוחים כמוני אני על
24 בערכי כבד עכשיו אחרי שהייתי 80 בGOT והשני שכחתי את שמו
מה דעתך, להמשיך את ה5 שבועות של הסייקל שתכננתי לעשות ואז לעשות ליב חודשיים בנוסף וגם במהלך הסייקל?\

בעיקרון הרופא אמר לי שיש אנשים עם ערכים של 200, אני פסיכופט הייתי ממשיך עד המוות ואישפוז, אל תעשה את זה.
תעבור לנוזלי וזהו כמה כבר יעלה לך....תעבוד טיפה תחסוך תמכור את הוויני. אל תיקח סיכונים.

הבעיה היא שהכבד לא נקי זה דופק את החילוף חומרים כך קראתי (אין לי שמץ עד כמה זה נכון תעשה גוגל)
אז בשביל מה...יותר הפסד מרווח....

חוץ מזה תחשוב איזה כיף להכניס את המחט לתוך השריר ולראות את החומר נכנס, זה רק דקירה וזה כיף !(אני לא מזוכיסט).
הכי הרבה כך אפדרין וזהו עד שיסתדר הכבד אם כל כך בא לך חומר טוב לאקשן.

שורה תחתונה לא! זאת רק דעתי....

• פותח/ת השרשור
בעיקרון הרופא אמר לי שיש אנשים עם ערכים של 200, אני פסיכופט הייתי ממשיך עד המוות ואישפוז, אל תעשה את זה.
תעבור לנוזלי וזהו כמה כבר יעלה לך....תעבוד טיפה תחסוך תמכור את הוויני. אל תיקח סיכונים.

הבעיה היא שהכבד לא נקי זה דופק את החילוף חומרים כך קראתי (אין לי שמץ עד כמה זה נכון תעשה גוגל)
אז בשביל מה...יותר הפסד מרווח....

חוץ מזה תחשוב איזה כיף להכניס את המחט לתוך השריר ולראות את החומר נכנס, זה רק דקירה וזה כיף !(אני לא מזוכיסט).
הכי הרבה כך אפדרין וזהו עד שיסתדר הכבד אם כל כך בא לך חומר טוב לאקשן.

שורה תחתונה לא! זאת רק דעתי....
מה הכוונה דופק את החילוף חומרים, ואתה לא מבין את כל הסיפור קניתי סייקל ל7 שבועות
עשיתי שבוע אחד לפני הצבא איזה שבוע משהו כזה או 10 יום והפסקתי ואחרי חודש הערכי כבד לא ירדו למה שהיו אלא קרוב למה שהיו
עכשיו ההתלבטות שלי האם להמשיך את הכדורים שנשארו או לא

מה הכוונה דופק את החילוף חומרים, ואתה לא מבין את כל הסיפור קניתי סייקל ל7 שבועות
עשיתי שבוע אחד לפני הצבא איזה שבוע משהו כזה או 10 יום והפסקתי ואחרי חודש הערכי כבד לא ירדו למה שהיו אלא קרוב למה שהיו
עכשיו ההתלבטות שלי האם להמשיך את הכדורים שנשארו או לא
תמשיך שתמש בLIV.52
סבבה ראיתי באינטרנט שהערכים עד פי 3 מהנורמה זה נקרא קל תמשיך את הסייקל
http://www.doctors.co.il/forum-1/message-711536#message-711536

• פותח/ת השרשור
תמשיך שתמש בLIV.52
סבבה ראיתי באינטרנט שהערכים עד פי 3 מהנורמה זה נקרא קל תמשיך את הסייקל
http://www.doctors.co.il/forum-1/message-711536#message-711536
בכללי ממה שתום הסביר הפגיעה שמבצעים הכדורים הינם במצי המרה ואמורות להיות לזה תופעות לוואי מסויימות
בכללי ממה שתום הסביר הפגיעה שמבצעים הכדורים הינם במצי המרה ואמורות להיות לזה תופעות לוואי מסויימות
כרגע אני לא חש גם בתופעות לוואי מסויימות

שלום לכל....
האם חומרים מוזרקים כמו טסט , פרימו ... עוברים דרך הכבד ומשפיעים על ערכי בדיקות הדם?

• פותח/ת השרשור
ועדיין השאלה האם זה נורמלי או שזה יוצא מן הכלל :( האם אפשרי להמשיך וזה ככה בגלל השבוע ויני שעשיתי וזה נורמלי או שלא לתת את המשך הסייקל

שלום לכל....
האם חומרים מוזרקים כמו טסט , פרימו ... עוברים דרך הכבד ומשפיעים על ערכי בדיקות הדם?
הכל עובר דרך הכבד מן הסתם. חומרים מוצמדי קבוצת מטיל ב-C17 הם אלה הפוגעים בכבד באופן משמעותי.
הפגיעה בכבד מטסט מוצמד אסטר או סספנדיין ומפרימו (אוראלי או להזרקה) היא מסדר נמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית