הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גרם טסט או 500 טסט 400 דקה

Pikachu

משתמש מתחיל
156
91
נק' מוניטין:
377
156
91
VIM
זה סייקל שני. מה יהיה יותר "חזק"?
גרם טסט לבד בשבוע או 500מג טסט 400מג דקה? (סייקל מסה)

ואיך אני יכול לדעת איזה חומרים משפיעים יותר על היפרטרופיה ואיזה חומרים משפיעים יותר על פיתוח כוח?

תודה לכל העוזרים...

עוד שאלה
איך המוצרים של expo?

נערך לאחרונה:
1.expo דיברו פה המון ניראה לי אמרו שסבבה,
2.עדיף דקה
3.דקה יתן לך כוח חבל על הזמן ובגלל שהוא NOR-19 הוא משתק חזק
  1. אקספו קיבל בפורום ביקורות רעות.
  2. מסכים.
  3. לא יודע לגבי הכח אבל לחלק השני מסכים.
😃

• פותח/ת השרשור
  1. אקספו קיבל בפורום ביקורות רעות.
  2. מסכים.
  3. לא יודע לגבי הכח אבל לחלק השני מסכים.
😃
ביקורות רעות מאיזו בחינה? המינונים נמוכים ממה שהם מציינים?
אפשר לקבל המלצות לחברות אחרות עם ביקורות טובות?

Expo מינונים סבבה 80% לדעתי. מחיר נמוך שזה קצת מחשיד אבל יש תוצאות
אני לא יודע איך קבעת שיש שם 80% חומר פעיל, לפני חודשיים בהרך מתאמן שכן השתמש כבר בחומרים ויודע מה עובד ומה לא. עשה איתם סייקל אחרי שהיה בהפסקה חצי שנה הסייקל היה 750 טסט 500 דקה ו50 דיבול לבבות כחולים. לא רק שהוא לא עלה במשקל(עלה רק קילו וחצי בסוף שהוסיף גיינר לעוד 5-6 ארוחות) או בכוח הוא שילשל כל הסייקל ושסיים להזריק הפסיק לשלשל. איך תמסביר את זה? גם הוא הביא תחומרים במחיר נמוך יכסית וזה נחשב ליד ראשונה הבחור שהביא ממנו. הוא גם לא הרגיש בסייקל משום בחינה = שמן רייק ודיבול מזוייף.
עכשיו משתמש בחברה אחרת לא נציין איזה שלא נעשה פרסומות אותו סייקל בידיוק וכבר עלה 4.5 קילו אחרי חודש+

נתתי פרופ לקיק בשבועיים הראשונים ואז יוצא שהרווחתי עוד טיפה זמן
הסוס פשוט התדירות הזרקה יותר נוחה ללי

נתתי פרופ לקיק בשבועיים הראשונים ואז יוצא שהרווחתי עוד טיפה זמן
הסוס פשוט התדירות הזרקה יותר נוחה ללי

אוקיי. עדיין למה דווקא סוס ולא אנטט. והקיק של הפרופ בהתחלה? אתה מרגיש יציבות של טסט שונה מהסוס מאשר אנטט ?

• פותח/ת השרשור
ואי אני משתגע
חלק פה אומרים שexpo זה חרא
דיברתי עם זה שמוכר לי את הexpo הוא אומר שmaxpro זה מדולל ואנשים שמוכרים את זה וחברות אחרות מלכלכים על הexpo באינטרנט
אני כבר לא יודע למי להאמין

ואי אני משתגע
דיברתי עם זה שמוכר לי את הexpo הוא אומר שmaxpro זה מדולל ואנשים שמוכרים את זה וחברות אחרות מלכלכים על הexpo באינטרנט
אם המקור טוב האקספו מעולה לפחות ככה אני מרגיש על עצמי,במחיר שהבאתי אותו היה מאווד משתלם חומרים לא כואבים וגם התוצאות לא רעות

hu133.jpg

ואי אני משתגע
בנוגע לאקספו דיברו על דילול ל-60-70% מהרגע הראשון שיצאו (בגירסה ה-ugl). אני משוכנע שיש כאלה שמקבלים מינון טוב, ככה זה עובד. אתה לא שואל שאלות שגורמות להניח שאתה מאוד קרוב לצלחת. מעבר למינון יש את עניין החומר עצמו והאם מה שקיבלת (מדולל או לא) זה בכלל החומר.
בנוגע למקספרו, בנקודת זמן מסויימת נמכרו חומרים מדוללים. ישנם ויאלים מאוד מוצלחים שמופצים כרגע. אני לא אוסיף מידע בנושא.
אז זה לא עניין של למי להאמין. חבל שזה כך אבל זה כך. כך זה היה וכך זה יהיה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית