ייעוץ סיקל ראשון אבל זה לא הנקודה.

יודה רזיאל

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
סייקל ראשון טסט דקה דיבול. 169 ס"מ
70 קג.
הגוף מגיב מעולה (החומרים מרופא, ואני בליווי צמוד של חבר טוב אם ידע מקיף וניסיון אישי עשיר) מתחיל שבוע שלישי של טסט דקה ולקראת ירידה בפרמידה בדיבול. הנקודה שלי היא העליה הקיצונית במשקל כמעט 10 קילו בחדש וחצי אם אני אמשיך בקצב הזה אני אתקע בחיטוב?הגוף שלי במצב מנוחה כ20 שעות ביום בלי להגזים!
תזונה לא מושלמת אבל עיקבית מאוד!

70 קג.
הגוף מגיב מעולה (החומרים מרופא, ואני בליווי צמוד של חבר טוב אם ידע מקיף וניסיון אישי עשיר
ראשית, דקה ודיבול מרופא? מעניין. תוכל לומר בבקשה של איזה חברות?
שנית, אם יש לו ידע מקיף ונסיון אישי עשיר, והוא נתן לך לבצע סייקל ראשון של טסט+דקה+דיבול, אז הוא לא חבר טוב.

אולי הוא לא חבר טוב אבל ניסיון יש לו... ולגבי המשקל שהוא שמישהו יגיד לו שאחרי הסייקל הוא יאבד קרוב לחצי ממה שהוא עלה אז כדאי שלא ידאג וימשיך לעלות

70 קג.
הגוף מגיב מעולה (החומרים מרופא, ואני בליווי צמוד של חבר טוב אם ידע מקיף וניסיון אישי עשיר) מתחיל שבוע שלישי של טסט דקה ולקראת ירידה בפרמידה בדיבול. הנקודה שלי היא העליה הקיצונית במשקל כמעט 10 קילו בחדש וחצי אם אני אמשיך בקצב הזה אני אתקע בחיטוב?הגוף שלי במצב מנוחה כ20 שעות ביום בלי להגזים!
אין קשר לחיטוב.
מה זאת אומרת הגוף שלך במצב מנוחה 20 שעות ביום?
גם רופא וגם דילר, השלמת הכנסה?...😃
שילוב של דיבול ודקה בסייקל ראשון (עם טסט לא נשכח) הוא בעייתי. אף אחד לא יודע איך גופו יגיב בסייקל ראשון בהיבט צבירת נוזלים ושני החומרים האלה מצטיינים בכך.

70 קג.
נשמע כמו בולשיט החומרים מרופא? וליווי צמוד מחבר טוב ? אולי התכוונת לווי צמוד מרופא והחומרים מחבר , ננדרולון ודיבול אין ברפואה משהו פה לא הגיוני

• פותח/ת השרשור
הדיבולים הם לא מרופא כי ברור שזה לא קשור לרפואה אבל הם באיכות טובה אם תקן איכות ופידבקים טובים על החברה בחול. לגבי הטסט והדקה אל תמהרו להגיב לפני שאתם יודעים בוודאות כי יש דבר כזה דקה רפואית היא באה באמפולות זכוכית של כל מנה בנפרד. יותר מאוחר אני אעלה תמונה.
וכן אני בתקופה שיש לי מספיק כסף להתרכז בעניני כושר ב80 מהיום שלי שזה אומר תזונה ומנוחה.
הנקודה שלי היא אני לא מעמיס מדי משקל שאני יתקשה להוריד בהמשך..

הדיבולים הם לא מרופא כי ברור שזה לא קשור לרפואה אבל הם באיכות טובה אם תקן איכות ופידבקים טובים על החברה בחול. לגבי הטסט והדקה אל תמהרו להגיב לפני שאתם יודעים בוודאות כי יש דבר כזה דקה רפואית היא באה באמפולות זכוכית של כל מנה בנפרד. יותר מאוחר אני אעלה תמונה.
וכן אני בתקופה שיש לי מספיק כסף להתרכז בעניני כושר ב80 מהיום שלי שזה אומר תזונה ומנוחה.
אתה קורא לזה "משקל" ואני שוב מסביר שהחומרים שציינת מצטיינים בספיחת נוזלים. נוזלים יורדים בסוף הסייקל כך שאין בעייה לחיטוב העוקב. הבעייה עם ספיחת נוזלים מוגברת קשורה בעליית לחץ הדם בעיקר ובהיבטים בריאותיים נוספים.
באופן כללי, אני לא רואה סיבה לגרם של חומרים ושילוב בין גקה לטסט שהם שני חומרים מאוד שונים בסייקל ראשון ובטח להוסיף דיבול.
לגבי החומרים, פתחת את הפוסט קצת מוזר. עניין הרופא לא קשור ולא מעניין. זאת הסיבה שהתגובות היו קצת עוקצניות.
בהצלחה, תעדכן.

לפי מה שאני יודע , אורגנון הולנדי ובאייר שרינג לא מייצרים ננדרולון , מה שכן יש אורגנון בפיקסטן שכן מייצרים ננדורולון , אבל אני בספק מהי רמת האיכות שלהם אם זה אורגינל ולא זיוף אם כבר הייתי מביא ug לא חסרות חברות . אל תתלהב כל כך מחברה שמייצרת אמפולות זה לא אומר שהם חברה רפואית על תקן ה fda כמו וורמודג׳ , כבר רשמתי כאן בעבר , לא בעיה לזייף אמפולות אני יכול להראות לך עכשיו איך בדיוק מזייפים אמפולות שזה ממש מצחיק

לפי מה שאני יודע , אורגנון הולנדי ובאייר שרינג לא מייצרים ננדרולון , מה שכן יש אורגנון בפיקסטן שכן מייצרים ננדורולון , אבל אני בספק מהי רמת האיכות שלהם אם זה אורגינל ולא זיוף אם כבר הייתי מביא ug לא חסרות חברות . אל תתלהב כל כך מחברה שמייצרת אמפולות זה לא אומר שהם חברה רפואית על תקן ה fda כמו וורמודג׳ , כבר רשמתי כאן בעבר , לא בעיה לזייף אמפולות אני יכול להראות לך עכשיו איך בדיוק מזייפים אמפולות שזה ממש מצחיק
חברה רפואית על תקן ה fda כמו וורמודג׳???
שו??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית