דיון ונטולין

• פותח/ת השרשור Prime
  • פורסם בתאריך

Prime

משתמש פעיל
471
130
נק' מוניטין:
291
471
130
מצאתי את הסרטון הבא, והוא נשמע מאוד מבטיח. ממליץ לשמוע את כולו כי זה מעניין, אבל בכמה מילים:
הבחור אומר שמחקרים מצאו כי עם אלבוטרול לא היה נזק ללב בשימוש קצר טווח, הייתה עלייה בכוח ובמסת השריר, והיכולות שלו מבחינת שריפת שומן בהשוואה לקלן בתכל'ס זהות רק שהאלבוטרול עם הרבה פחות תופעות לוואי.

מה המנוסים אומרים? אני שוקל לקחת את הונטולין במקום הקלן כי התופעות לוואי קצת מלחיצות אותי, פחות הכאבי ראש והרעידות, יותר הנזק ללב.
ואני מודע לזה שבכל זאת האלבוטרול הוא אגוניסט לרצפוטרי בטא, ככה שבשימוש של יותר משבועיים אצטרך קטוטיפן. עברתי על החיפוש בפורום וקראתי נושאים שונים אבל לא מצאתי פרוטוקול מסויים מומלץ, אשמח להמלצה.

עשה חיפוש עם שם המשתמש שלי ואלבוטרול.
אני אתן לך שורה תחתונה...
אלבוטרול לא אנבולי מסדר גבוה. הוא גם לא אנטי-קטבולי, בדיוק כמו קלן.
מצד שני, זמן מחצית החיים הקצר מקשה על שמירה של רמות יציבות ותופעות הלוואי המוכרות והמעיקות מורגשות מאוד.
נוסף על כך, אלבוטרול שנמכר לרוב בבתי המרקחת נועד לשימוש אירוסולי ולא לבליעה.

אגב, זמן החיים הקצר הוא יתרון מבחינת דירגולציה של רצפטורים
בסופו של דבר זה תלוי מינון. העניין הוא שתופעות הלוואי (בעיקר הרעידות) מאוד מורגשות ובניגןד לשימוש בקלן הן לא נרגעות בייצוב המינון.

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר זה תלוי מינון. העניין הוא שתופעות הלוואי (בעיקר הרעידות) מאוד מורגשות ובניגןד לשימוש בקלן הן לא נרגעות בייצוב המינון.
לא כזה אכפת לי מהרעידות, רציתי לדעת לגבי הנושא של הנזק ללב. אלבוטרול באמת פחות מזיק ללב? רציתי גם לדעת איך אפשר להתאמן תחת השפעה של החומר הזה, הרי הוא מעלה דופק ולחץ דם, זה לא יפגע בי אם אני אתאמן ככה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית