הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן או ונטולין

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
לקראת סוף הסייקל הראשון שלי (3 שבועות) מתכנן להריץ סייקל קלן.
השאלות הן כאלו:
1. האם קטוטיפן מומלץ להריץ מהיום הראשון או מהיום ה14?
2. מה המקס׳ זמן שאפשר לרוץ עם קלן וקטוטיפן?
3. יש לי ונטולין כ5מ״ג למ״ל. הבנתי שהמינון המומלץ זה 5מ״ג ביום, האם אני אמור לבלוע את התמיסה למרות שכתוב אזהרה גדולה ״לא לבליעה״?
4. לפי מה שטום כתב זמן מחצית החיים של ונטולין הוא כ4 שעות, אז אני מחלק פשוט את המנה ל כל 4 שעות?

תודה מראש

לא רואה איפה זה מסבך אותי פה חוץ מפיצול המנות.
ההבדל הוא המחיר כמובן, תשווה את המחיר של תרופה בסל התרופות ל150 כדורי קלן בערך.
ופה אני מקבל חומר רפואי. @Tom

אהלן,

ראשית, אל תתייג מנהל שלא כצורך. אנחנו עובדים סביב השעון על מנת לענות על כל השאלות.

אין צורך לקשקש יותר מדי, תקח קלן, תריץ קטוטיפן עד 6 שבועות.

המנוחה תיהיה זהה לזמן הלקיחה.

תתחיל עם מינון נמוך כאשר הוא יהיה כדור אחד ב-3 ימים הראשונים, יש חברות שמציעות 20 מיקרו גרם לכדור ויש כאלו 40 מיקרו גרם לכדור. 40 מ״ק יהיה בסדר להתחלת הסייקל על מנת להבין היכן אנחנו עומדים ולהתקדם לאט ובהדרגה.

לדוגמא:

1-3: 40 מ״ק.
3-6: 80 מ״ק.
6-14: 120 מ״ק.

*אם אתה מרגיש שאתה יכול להמשיך להתקדם אתה מעלה ל-160 מק״ג וכאן עוצר עד סוף הסייקל.

קטוטיפן כ-2 כדורים לפני שינה.

-ביום העמסת הפחמימות שלך אין לצרוך קלן, אך יש לצרוך קטוטיפן במידה ועברת את יום ה-14 מתחילת השימוש.

חשוב לתסף בטאורין, מגנזיום, ונתרן לתצרוכת היומית על מנת לצמצם ואף למנוע תופעות לוואי נעימות שמלוות בהתכווצויות כואבות. כמו כן שתיה מרובה היא חלק מהמשחק.

שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה על המידע אייל, הסיבה ששאלתי כי העלו פה נושא לפני כמה ימים שקלן וונטולין נותן את אותו אפקט.

• פותח/ת השרשור
רק לפי ההסבר שלך על ההרגשה הגדועה כשמפצלים את המינון אני מוותר על הונטולין ונשאר עם קלן.
זה נכון שעם קטוטיפן אני יכול להריץ קלן 6 שבועות?

רק לפי ההסבר שלך על ההרגשה הגדועה כשמפצלים את המינון אני מוותר על הונטולין ונשאר עם קלן.
זה נכון שעם קטוטיפן אני יכול להריץ קלן 6 שבועות?
נכון מאוד.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית