הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון black pharma

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
רכשתי לעצמי סייקל שלהם בינתיים 2 זריקות שמן לא כואב .
יש קוד לויאלים שאפשר להכניס באתר ולראות אם זה מקורי הפעם ממש ניסיתי והכנסתי קוד. עובד 😃
מישהו ניסה ויכול לתת דעה ?

קבצים מצורפים

• received_316993008495881.jpeg.jpg
    received_316993008495881.jpeg.jpg
    KB 24.5 · צפיות: 435
  • נוכל - אדם לא ישר, המתפרנס מביצוע תרגילי עוקץ. - אם הוא מוכר לך מרצדס, זה לא באמת מרצדס. אחרת הוא לא היה נוכל.
כל מה שאני רוצה להגיד פה - אל תהיו תמימים. קחו אחריות. אתם רואים ממי אתם קונים איך אתם קונים ומה אתם מבקשים לקנות. בהתאם לכך תגנו על עצמכם כמה שאפשר. יש חברות שזה פשוט לעשות זאת כי החברות בעצמם פיתחו הגנות ואז במקרה הכי גרוע תדפקו במחיר נגיד, ואם זה אנדרגראונד ואין הגנות אז לקנות ממישהו שהוא אמין וידוע שהוא אמין. לא חסר דרכים לבדוק זאת. פשוט לא לקפוץ ולקנות מהראשון שמוכר...

כל מה שאני רוצה להגיד פה - אל תהיו תמימים. קחו אחריות. אתם רואים ממי אתם קונים איך אתם קונים ומה אתם מבקשים לקנות. בהתאם לכך תגנו על עצמכם כמה שאפשר. יש חברות שזה פשוט לעשות זאת כי החברות בעצמם פיתחו הגנות ואז במקרה הכי גרוע תדפקו במחיר נגיד, ואם זה אנדרגראונד ואין הגנות אז לקנות ממישהו שהוא אמין וידוע שהוא אמין. לא חסר דרכים לבדוק זאת. פשוט לא לקפוץ ולקנות מהראשון שמוכר...
ממ.. דווקא יש אנדרגראונד עם קוד אימות וכדו
לא חסרים

מסכים שבלקן נהדרים, על אף שראיתי פה ושם ביקורות קקה, הרוב ביקורות טובות

בכללי יש גם gp, טייגר וכו... לא חסרות חברןת סבבה לגמרי באותה הרמה

ממ.. דווקא יש אנדרגראונד עם קוד אימות וכדו
לא חסרים

מסכים שבלקן נהדרים, על אף שראיתי פה ושם ביקורות קקה, הרוב ביקורות טובות

בכללי יש גם gp, טייגר וכו... לא חסרות חברןת סבבה לגמרי באותה הרמה

הטמל מנתניה שטוען שהוא המאמן הכי טוב ומפרסם את עצמו כל הזמן בפייסבוק הציף את הארץ בזיופים של טייגר לא לקנות ממנו תזהרו

אתה צודק דניאל כל הטייגר בארץ מזויף גם הג׳ן שי
המחיר של טייגר מטורף יש כאלו שמשלמים גם 500 ש״ח על בקבוק טרן מזויף

כגון דברים שאתה רוצה לדעת שלא חירבשו לך, כשמדובר בלייבלים רציניחם כמובן

במידה ואתה קונה בחו״ל,
אתה חושב שזה יעבור מכס ללא בעיה ?
רק אם יש לך אנשים שיעבירו לך - למה אם לא
99.9% שפשוט החבילה לא תגיע ליעד שלה .
אז מה שנותר זה להתחבר לאנשים הנכונים.

@MethylDaniel

כעקרון GP זו חברת בת של באלקן אם לא ידעת זאת. שם הם מרשים לעצמם לייצר דברים שהשוק הרפואי לא מאפשר. יש מעט מאוד בארץ אבל מוצרים מעולים.
טייגר בעייתי מהסיבה הפשוטה - טייגר זו חברה רשומה. הם לא מוכרים ללקוחות פרטיים - אתה לא יכול להיכנס למפעל ולקנות... אז כל הלופ הזה של הקניה ועד שמגיע ללקוח עובר דרך לא פשוטה. יש חברות UG רשומות כחברת תרופות, רק בלי אפשרות למכור. זה מאפשר להם לקנות חומרי גלם ברמה גבוהה, מקוריים מהמפעלים הרשמיים בסין או הודו, ולקנות מכונות לייצור....

@MethylDaniel

כעקרון GP זו חברת בת של באלקן אם לא ידעת זאת. שם הם מרשים לעצמם לייצר דברים שהשוק הרפואי לא מאפשר. יש מעט מאוד בארץ אבל מוצרים מעולים.
טייגר בעייתי מהסיבה הפשוטה - טייגר זו חברה רשומה. הם לא מוכרים ללקוחות פרטיים - אתה לא יכול להיכנס למפעל ולקנות... אז כל הלופ הזה של הקניה ועד שמגיע ללקוח עובר דרך לא פשוטה. יש חברות UG רשומות כחברת תרופות, רק בלי אפשרות למכור. זה מאפשר להם לקנות חומרי גלם ברמה גבוהה, מקוריים מהמפעלים הרשמיים בסין או הודו, ולקנות מכונות לייצור....
היתה לי תחושה האמת כשזה צץ שזה קשור אליהם (אבל לא ידעתי), כמובן שזה כבר ug על מלא, אבל שמעתי בעיקר ביקורות טובות, אבל גם כמה רעות (על gp, גם על בלקן שמעתי רעות פה ושם - נדיר, רק על באייר לא ראיתי רעות מעולם)

חברים אני חושב שתלכו לעשות ביזנס בוואצאפפ אתם ב-Public למקרה ששכחתם (לא שאיכפת לי אך בשבילכם).. שלא יהיו לכם בעיות בנות 😉

חברים אני חושב שתלכו לעשות ביזנס בוואצאפפ אתם ב-Public למקרה ששכחתם (לא שאיכפת לי אך בשבילכם).. שלא יהיו לכם בעיות בנות 😉
זה לא ממש ביזניס
אנחנו לא מרוויחים כאן כלום

התגעגענו אליך 3>

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית