הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון black pharma

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
רכשתי לעצמי סייקל שלהם בינתיים 2 זריקות שמן לא כואב .
יש קוד לויאלים שאפשר להכניס באתר ולראות אם זה מקורי הפעם ממש ניסיתי והכנסתי קוד. עובד 😃
מישהו ניסה ויכול לתת דעה ?

קבצים מצורפים

• received_316993008495881.jpeg.jpg
    received_316993008495881.jpeg.jpg
    KB 24.5 · צפיות: 435
רכשתי לעצמי סייקל שלהם בינתיים 2 זריקות שמן לא כואב .
יש קוד לויאלים שאפשר להכניס באתר ולראות אם זה מקורי הפעם ממש ניסיתי והכנסתי קוד. עובד 😃
מישהו ניסה ויכול לתת דעה ?
הרבה מאוד דובר באחרונה על החברה ועל המוצר.
חוות הדעת האמינות שקיבלתי עד כה טובות
מאוד ומתייחסות לטרן ולטסט הקצרים של החברה.

הכנסתי פרופ וnpp לקיק + דקה ארוך וטסט אנטט ובולדנון. אתן חוות דעת בהמשך 😃

מאוד אשמח אם תזכור לעדכן בהמשך שתתחיל לקבל את הקיק / את ההרגשה של החומרים ותעדכן פה .
כי שמעתי שזאת חברה חדשה מאוד מומלצת ורציתי לשמוע חוות דעת עלייה .

התחלתי סייקל של טסט קצר וטרן קצר מינונים לא מטורפים, הטרן עשה לי מחנק מטורף לא שיעולים אבל הרגשה אחרת שדי חדשה לי
החומרים עובדים מאוד טוב כבר יומיים אני מסתובב עם הרגשה של צורך להתפוצץ על מישהו. בהתחלה חששתי מאוד כי השמנים בכלל לא כאבו והיתי בטוח ששוב נפלתי על משהו זבל, גם הטסט עצמו נראה כמו מים ממש שקוף למרות שגבו ממני כמה שקלים בודדים יותר על זה היה שווה זה כיף לדעת שסוף סוף יש עוד חברה אמינה. בזמנו השתמתי בפארמה לאב שהיו טובים ואז עברתי ל MXP כל דבר אחר שנגעתי בו היה זבל, הביו מדיק עבד בהתחלה ואז הרסו אותו אותו דבר גם עם קאלפה אני רק מקווה שאת החברה הזאת לא יהרסו

התחלתי סייקל של טסט קצר וטרן קצר מינונים לא מטורפים, הטרן עשה לי מחנק מטורף לא שיעולים אבל הרגשה אחרת שדי חדשה לי
החומרים עובדים מאוד טוב כבר יומיים אני מסתובב עם הרגשה של צורך להתפוצץ על מישהו. בהתחלה חששתי מאוד כי השמנים בכלל לא כאבו והיתי בטוח ששוב נפלתי על משהו זבל, גם הטסט עצמו נראה כמו מים ממש שקוף למרות שגבו ממני כמה שקלים בודדים יותר על זה היה שווה זה כיף לדעת שסוף סוף יש עוד חברה אמינה. בזמנו השתמתי בפארמה לאב שהיו טובים ואז עברתי ל MXP כל דבר אחר שנגעתי בו היה זבל, הביו מדיק עבד בהתחלה ואז הרסו אותו אותו דבר גם עם קאלפה אני רק מקווה שאת החברה הזאת לא יהרסו

אתה עכשיו על : Black-Pharma ?
כמה זמן אתה בתוך הסייקל .

אבל לא הבנתי באיזה אתר אחי , זה מיוצר בישראל חח לא מצאתי בכלל ספקים שמוכרים אותם בחול
הכנסתי פרופ וnpp לקיק + דקה ארוך וטסט אנטט ובולדנון. אתן חוות דעת בהמשך 😃
אני בכללי אוהב לשלב npp לכל סייקל כולל בארוכים אפילו עם ננדרולון דקנואט , רק בגלל הרעב שה npp עושה לי

אבל לא הבנתי באיזה אתר אחי , זה מיוצר בישראל חח לא מצאתי בכלל ספקים שמוכרים אותם בחול

אני בכללי אוהב לשלב npp לכל סייקל כולל בארוכים אפילו עם ננדרולון דקנואט , רק בגלל הרעב שה npp עושה לי

גם אם זה היה נמכר בחו"ל ומיוצר במקום שרשום באתר - עדיין לא הייתי מאמין שבגלל הברקוד שיש על המוצר אז זה כביכול "מקורי"
מה קשה כל כך לזייף ברקוד של 1.90 שקל ואז יש לך מוצר "מקורי"
אין דבר יותר טוב מניסיון .

גם אם זה היה נמכר בחו"ל ומיוצר במקום שרשום באתר - עדיין לא הייתי מאמין שבגלל הברקוד שיש על המוצר אז זה כביכול "מקורי"
מה קשה כל כך לזייף ברקוד של 1.90 שקל ואז יש לך מוצר "מקורי"
אין דבר יותר טוב מניסיון .
אני לא חושב שנטען שמיוצר בחו"ל...

ואיך ההרגשה עד עכשיו? יש חשק מיני כוח וכו?

כוח לא ממש היתי אומר אבל יותר חשק להתאמן ואגרסיות מה שגורם לי אולי להרים יותר משקל
לגבי חשק מיני בהחלט מורגשת עלייה לא משהו שלא הרגשתי בעבר בגדול טסט זה טסט

שלא תטעה, אני מאוד רוצה ומאמין שהחברה הזאת תצליח ותהיה מס׳1 בשוק.
זה למה אני מאוד מתעניין לשמוע חוות דעת עליה .
אבל הקטע של הברקוד לדעתי מיותר
היעילות של הברקוד תלויה באלגוריתם
זה רעיון נהדר לדעתי

שלא תטעה, אני מאוד רוצה ומאמין שהחברה הזאת תצליח ותהיה מס׳1 בשוק.
זה למה אני מאוד מתעניין לשמוע חוות דעת עליה .
אבל הקטע של הברקוד לדעתי מיותר
מה כל כך בא לך שהיא תהיה מס 1 בשוק חח

שתהיה חברה נורמלית,
כדי שלא כל פעם שאנשים יקנו חומרים
יצטרכו להיות בסימן שאלה אם החומר טוב או לא .
אז שיהיה משהו אחד טוב וסלאמת
זה לא יקרה כנראה.
ובכל מקרה, בינתיים, חשוב שתבינו שבין אם Black היא אששש אן טראש, עדיף שתעברו על ה-Q&A... (רמז, שחיפים...😆)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תוריד קצת מינון מהטרן עד שתתיצב על רמות שהתופעות נסבלות
טרן חזק זה משו ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית