הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית ABC

kukuzablo

משתמש מתחיל
86
7
נק' מוניטין:
18
86
7
תוכנית abc, מתאמן בשבוע אידאלי abcxabcx... הבעיה היא שאני בצבא ולקראת שבועות שטח שבהם אני לא מתאמן ראשון עד רביעי ודוחס שלושה אימונים בחמישי שישי שבת.
באופן כללי אני מתאמן מתחיל, חודש כזה, עובד על מאסה למרות הקושי באימונים ובעיקר בתזונה בזמן הצבא. בטח ללוחמים ובטח למפקדים.
בכללי אם משנה בן 21 1.84 שוקל 74 13.9 א.ש (למרות שהמכשיר המגוחך הזה נראה לי ממש לא אמין)
בכל אופן, אין לי הרבה ידע בנושא ובכלל ההתעסקות בנושא הזה בזמן הצבא היא קשה בטירוף. ובכל זאת..
אשמח לקבל עצות על שינויים באימון עצמו ועצות בכלל, בעיקר למי שמכיר את המצב שלי.

כל תרגיל שלושה סטים שמונה חזרות

A
גב- מתח
חתירה בישיבה ידיים צמודות
פשיטת גו עם משקל
מתח במכונה ידיים רחבות מאחורי העורף

יד אחורית- פשיטת מרפק בישיבה
פשיטת מרפק פולי עליון
מקבילים

B
חזה- לחיצת חזה במכונה
דחיקה בשיפוע חיובי
דחיקה בסמית משין ללא שיפוע ידיים צמודות
לחיצת חזה עם משקולות

יד קדמית- כפיפת מרפקים פולי תחתון
פטישים עם משקולות

C
רגליים- פשיטת ברכיים במכונה
כפיפת ברכיים במכונה
לחיצת רגליים בישיבה
תאומים

כתפיים- לחיצת כתפיים בישיבה
שראגס
כתף אחורית

הייתי ממליץ לעבוד חזה עם יד אחורית וגב עם יד קידמית כי אלה שרירים שפועלים ביחד באימון וזה גם לא יפגע בהתאוששות כי אם תעבוד חזה ויום אחריו יד אחורית אתה תערב שוב את החזה

כל שריר פעם אחת בשבוע ?
לא כדאי לעשות שלוש אימונים בשבוע לפחות ולעבוד על כל הגוף ?
הייתי ממליץ לך על stronglift 5x5 שלוש פעמיים בשבוע עובד על שריר פעמיים שלוש בשבוע אימון פונקציונלי יעזור לך בחיי היום יום יפתח לך מסת שריר כוח.
זאת דעתי

כל שריר פעם אחת בשבוע ?
לא כדאי לעשות שלוש אימונים בשבוע לפחות ולעבוד על כל הגוף ?
הייתי ממליץ לך על stronglift 5x5 שלוש פעמיים בשבוע עובד על שריר פעמיים שלוש בשבוע אימון פונקציונלי יעזור לך בחיי היום יום יפתח לך מסת שריר כוח.
זאת דעתי

אם קראת הוא אמר שהוא מתאמן רק בחמישי שישי שבת ובחלון הזה אי אפשר לעשות 3 אימונים על אותם שרירים.
פותח האשכול למה ברגליים אין סקוואט ודדליפט?למה חזה במכונה וסמית ולא חופשי?למה לחיצת כתפיים בישיבה?
לא משנה באיזה תוכנית תהיה,תמיד מומלץ ואף חובה שיהיו התרגילים המורכבים:סקוואט,דדליפט,בנץ פרס ופרס בעמידה(Overhead press)

• פותח/ת השרשור
במקום מה להכניס את הסקוואט והדדליפט?
בחזה הורדתי את הסמית והמכונה והכנסתי דחיקה בשיפוע שלילי ופרפר
יד אחורית אפשרי לעשות פרס בעמידה עם משקולות חופשיות?
יד קידמית איזה עוד תרגיל מומלץ להוסיף? פעם בשבוע שני תרגילים נראה לי מעט מדי
סטים להשאיר 3x8 או להעלות סטים/חזרות ולהוריד משקל?
בלי קשר, כשאני לא בשבועות שטח יוצא לי לעשות נגיד שישה אימונים בשבוע במקום שלושה. עדיף לעשות תוכנית שונה לשני המיקרים?

תוכנית סבבה אל תאכל סרטים פיתוח גוף יותר קשור לתזונה וגם מפעמיים בשבוע וגם מפעם בשבוע תראה תוצאות

אם זה פעם ב שיוצא פעם בשבוע אפילו זה טוב שהגוף יתאושש כמו שצריך

ותשתדל לא לעבור 12 סטים לשריר גדול בשבועות שאתה בא רק 3 אתה יכול להוסיף תרגיל לשרירים הגדולים

תוכנית סבבה אל תאכל סרטים פיתוח גוף יותר קשור לתזונה וגם מפעמיים בשבוע וגם מפעם בשבוע תראה תוצאות

אם זה פעם ב שיוצא פעם בשבוע אפילו זה טוב שהגוף יתאושש כמו שצריך

ותשתדל לא לעבור 12 סטים לשריר גדול בשבועות שאתה בא רק 3 אתה יכול להוסיף תרגיל לשרירים הגדולים
אימון שריר פעם אחת בשבוע בקושי יהיה פיצוי יסף.

ההצעה שלך של 3 אימונים יום אחרי יום לכל הגוף לא טובה יותר למען האמת...
אני במקומו הייתי עושה FBW פעמיים עם יום מנוחה ביניהם.

ההצעה שלך של 3 אימונים יום אחרי יום לכל הגוף לא טובה יותר למען האמת...
אני במקומו הייתי עושה FBW פעמיים עם יום מנוחה ביניהם.
צודק ,
אני לא שמתי לב שהוא עושה אימון יום אחרי יום (לא טרחתי כל כך להסתכל ).
אבל למען האמת אם משווים אז עדיף להיות יום אחרי יום אימונים יחסית קלים של כל הגוף מאשר שריר בשבוע שלא ייתן כלום .

• פותח/ת השרשור
ואם אני נשאר עם התוכנית הזאת לשבועות שבהם אני יכול לעשות את ה5-6 אימונים בשבוע ובשבועות שיש לי רק חמישי שישי שבת עושה fbw?
ומה ההיגיון שעדיף שני אימונים קלים ולא שלושה אימונים חזקים שבהם אני מאמץ שריר ספציפי הרבה יותר עם 4 תרגילים שונים?

נערך לאחרונה:
ואם אני נשאר עם התוכנית הזאת לשבועות שבהם אני יכול לעשות את ה5-6 אימונים בשבוע ובשבועות שיש לי רק חמישי שישי שבת עושה fbw?
ומה ההיגיון שעדיף שני אימונים קלים ולא שלושה אימונים חזקים שבהם אני מאמץ שריר ספציפי הרבה יותר עם 4 תרגילים שונים?
https://www.google.co.il/search?newwindow=1&tbm=isch&q=פיצוי יסף&spell=1&sa=X&ei=kI-eVOOSE47XapSOgcgG&ved=0CBkQvwUoAA&dpr=1&biw=1517&bih=741#facrc=_&imgdii=_&imgrc=3U0kWi_RRsWRAM%3A;ipzVzPRcFkO8TM;http%3A%2F%2Fwww.netogreen.co.il%2FUserFiles%2FImage%2Fchannelsport%2Fkanitz-graf.JPG;http%3A%2F%2Fwww.netogreen.co.il%2FChannel%2F%25D7%259E%25D7%25A0%25D7%2595%25D7%2597%25D7%2594%2520%25D7%2595%25D7%2594%25D7%2594%25D7%25AA%25D7%2590%25D7%2595%25D7%25A9%25D7%25A9%25D7%2595%25D7%25AA%2F212.aspx;504;404
תסתכל בתמונה אתה רואה את הקו שרשום מעליו פיצוי יסף?
ברגע שאתה מחכה שבוע ימים בין שריר לשריר הפיצוי יסף חוזר כמעט לנקודה ההתחלתית בגלל ששלב ההתאוששות שלך יהיה ארוך מידי .
ואם תתאמן חזק מידי אז אתה תפגע בגוף שלך לעומת מתאמן על סטרואידים שיוכל להחזיק אימון כזה שלוקח התאוששות של שבוע .

• פותח/ת השרשור
הבנתי. אז אם בשבוע שיש לי 6 אימונים אני עושה abc, בשבוע של שלושה אימונים אני עושה fbw עם יום מנוחה ובשבוע של ארבעה אימונים עושה abab
עד כמה זה תקין לשחק ככה באימונים?

הבנתי. אז אם בשבוע שיש לי 6 אימונים אני עושה abc, בשבוע של שלושה אימונים אני עושה fbw עם יום מנוחה ובשבוע של ארבעה אימונים עושה abab
בוא נעשה ככה ,
יש לך מגבלות מן הסתם אז בתוך המגבלות האלה תעשה את הכי טוב שאתה יכול לעשות שריר פעמיים בשבוע ולשמור על לפחות יום מנוחה בין אימון לאימון .
תסדר את זה איך שבא לך בסופו של דבר גם אם תעשה שריר בשבוע זה עדיף מלא להתאמן בכלל נכון ?
אתה יכול לסדר את זה הכי טוב לעצמך, אם זה אומר ששבוע אחד אתה עושה ככה שבוע אחד ככה אז לך על זה זה לא ישנה כלום .

צודק לפי המחקרים בפועל זה ממש עובד אם עובדים חזק ונותנים הרבה סטים אני אישית ממש התקדמתי ככה זה לא כזה קריטי אם מתאמן יעשה פעם בשבוע 16 סטים או פעמיים 8
צודק ,
אני לא שמתי לב שהוא עושה אימון יום אחרי יום (לא טרחתי כל כך להסתכל ).
אבל למען האמת אם משווים אז עדיף להיות יום אחרי יום אימונים יחסית קלים של כל הגוף מאשר שריר בשבוע שלא ייתן כלום .
יותר לא יתן כלום ךעבוד על שריר בלי מנוחה הוא לא יתאושש
https://www.google.co.il/search?newwindow=1&tbm=isch&q=פיצוי יסף&spell=1&sa=X&ei=kI-eVOOSE47XapSOgcgG&ved=0CBkQvwUoAA&dpr=1&biw=1517&bih=741#facrc=_&imgdii=_&imgrc=3U0kWi_RRsWRAM%3A;ipzVzPRcFkO8TM;http%3A%2F%2Fwww.netogreen.co.il%2FUserFiles%2FImage%2Fchannelsport%2Fkanitz-graf.JPG;http%3A%2F%2Fwww.netogreen.co.il%2FChannel%2F%25D7%259E%25D7%25A0%25D7%2595%25D7%2597%25D7%2594%2520%25D7%2595%25D7%2594%25D7%2594%25D7%25AA%25D7%2590%25D7%2595%25D7%25A9%25D7%25A9%25D7%2595%25D7%25AA%2F212.aspx;504;404
תסתכל בתמונה אתה רואה את הקו שרשום מעליו פיצוי יסף?
ברגע שאתה מחכה שבוע ימים בין שריר לשריר הפיצוי יסף חוזר כמעט לנקודה ההתחלתית בגלל ששלב ההתאוששות שלך יהיה ארוך מידי .
ואם תתאמן חזק מידי אז אתה תפגע בגוף שלך לעומת מתאמן על סטרואידים שיוכל להחזיק אימון כזה שלוקח התאוששות של שבוע .

ממש לא נכון

אפשרי

אבל סתם ישגע לך תמוח

תשאר על abc אני אישית ב abc על 3_4 ועליתי 30 קילו שריר מספיק?
הכי עדיף לרוב האנשים לעבוד על כל שריר פעם ב 4 5 ימים אבל פעם ב שבוע גם סבבה תכוון לפעמיים אם יוצא פעם ב אז שטויות
איך עדיף לדבוק ב fbw? ולרדת ל 3 אימונים שכרגע הרוב אצלך 6 ויהיה יותר אפקטיבי?

התכנית הזאת היא לא תכנית, היא רשימת מכולת של תרגילים. תעבור על הנעוצים ותתחיל לקרוא מאמרים בפורטל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית