הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב SD וDECA ומשיכת הסייקל

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
אז ככה אני אוטוטו מסיים סייקל של 3 חודשים ואני רוצה למשוך עוד 10 שבועות (סה"כ 22 שבועות) במטרה למצות את הפוטנציאל הגנטי שלי.
הסייקל:

Week 1-4:
  • Superdrol 20-30-30-30
  • Test 500mg EW
  • פרווירון
Week 5-8:
  • Test 625mg EW
  • פרווירון
Week 9-12:
  • Test 750mg EW
  • פרווירון
Week 13-22:
  • Test 500mg EW
  • Deca 400mg EW
  • Dostinex
  • Superdrol 30-30-30 (עוד לא הוחלט באיזה שבועות)

האם אפשר להריץ Deca וSD בו זמנית? (עומס על הכבד)
מה אתם חושבים על העומס של הסייקל לאדם על TRT?

נראה לי שאתה מושך את זה יותר מדי.
ראשית על מנת למצות את הפוטנציאל הגנטי שלך יידרשו כמה שנים על חומרים ולא סייקל וחצי.

בכל אופן... אם מדובר בסייקל ראשון וכניסה לשני אז רוב הסיכויים שהגוף ימשיך להגיב, כל עוד ממשיך לשנות חומרים בתוך הסייקל.
ה sd מאוד רעיל ועדיף לפתוח מרווח של חודשיים עד השימוש הנוסף.

המלצה שלי סיים תסייקל. תעשה קרוז של 250 מג לשבוע למשך 6 שבועות ותמשיך בסייקל השני.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאתה מושך את זה יותר מדי.
ראשית על מנת למצות את הפוטנציאל הגנטי שלך יידרשו כמה שנים על חומרים ולא סייקל וחצי.

בכל אופן... אם מדובר בסייקל ראשון וכניסה לשני אז רוב הסיכויים שהגוף ימשיך להגיב, כל עוד ממשיך לשנות חומרים בתוך הסייקל.
ה sd מאוד רעיל ועדיף לפתוח מרווח של חודשיים עד השימוש הנוסף.

המלצה שלי סיים תסייקל. תעשה קרוז של 250 מג לשבוע למשך 6 שבועות ותמשיך בסייקל השני.
אתה צודק במה שאתה אומר, אני פשוט נמצא נמצא עכשיו בתקופה טובה וזה מתוזמן ככה שאני אסיים את הסייקל ואתפנה לדברים אחרים בחיים.
אני מקווה שתהיה עדיין גדילה כי אני כרגע נמצא על הגל ואני רוצה למשוך כמה שאפשר.

לגבי הSD אני אריץ רק אם הבדיקות יהיו תקינות, בכל אופן אני ממשיך עם הTUDCA כבר קרוב לחודש אחרי שגמרתי עם הSD כדי לקבל תוצאות טובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית