הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור טכניקה בדדליפט

• פותח/ת השרשור mtnn
  • פורסם בתאריך

mtnn

משתמש מתחיל
46
1
נק' מוניטין:
1
46
1

אני יודע שהטכניקה שלי לא נכונה.. שאני בעמידה אני מצליח לסובב את האגן אבל שאני מעל המוט, אני לא מצליח לסובב את האגן, אני יודע שצריך להבליט חזה ולהוציא החוצה את הכתפיים אבל זה הכי הרבה(מה שאתם רואים בסרטון) שאני מצליח להבליט..

המשקל עצמו היה מאוד קל לי וזה אפילו לו משקל עבודה והטכניקה שלי לקוייה, אשמח שתעירו לי על כל הליקווים ותביאו לי המלצות איך אפשר לתקן את הדדלפיט, אני כבר מיואש מהתרגיל..

תודה מראש..

אתה אפילו לא מנסה בחלק מהחזרות.
הסטאפ בדדליפט לא אמור להיות נוח, קל, או כיף. שים את עצמך במצב שבו לא נוח לך.
קרא את חמשת שלבי המשיכה ותבצע אותם בדיוק ככה. אתה לא מכווץ. אם זה נוח לך ---> אתה לא בפוזיציה הנכונה.
הדדליפט זה תרגיל מאוד פשוט. הכי קשה, אבל מאוד פשוט. אין מה לסבך את זה, פשוט תגרום לעצמך לעשות מה שצריך.

• פותח/ת השרשור
אתה אפילו לא מנסה בחלק מהחזרות.
הסטאפ בדדליפט לא אמור להיות נוח, קל, או כיף. שים את עצמך במצב שבו לא נוח לך.
קרא את חמשת שלבי המשיכה ותבצע אותם בדיוק ככה. אתה לא מכווץ. אם זה נוח לך ---> אתה לא בפוזיציה הנכונה.
הדדליפט זה תרגיל מאוד פשוט. הכי קשה, אבל מאוד פשוט. אין מה לסבך את זה, פשוט תגרום לעצמך לעשות מה שצריך.

5 שלבי המשיכה אצלי שגורים כמו התנ"ך.. אני פשוט לא מצליח לסובב את האגן שאני מעל המוט, כמה שאני לא מנסה הוא פשוט לא זז.. אם אני מרים את החזה ולוקח כתפיים אחורה אני מאבד אחיזה עם המוט, אין לי בעיה לשים את עצמי שמצב לא נוח אבל זה נראה כאילו זה בלתי אפשרי בשבילי..

החזרה הראשונה הייתה בסדר? יש לי עיקום לא משנה מה אני עושה בגב התחתון, אשמח לעצות איך להצליח, האם אני צריך להוריד יותר את האגן, לעבוד על גמישות, אשמח לעזרה ממישהו שרואה משהו שיכול לעזור לי להצליח לעשות את זה כמו שצריך(אף פעם לא ציפיתי שיהיה לי קל, אני גם לא מחפש דברים קלים, אני מחפש דברים קשים...)

5 שלבי המשיכה אצלי שגורים כמו התנ"ך.. אני פשוט לא מצליח לסובב את האגן שאני מעל המוט, כמה שאני לא מנסה הוא פשוט לא זז.. אם אני מרים את החזה ולוקח כתפיים אחורה אני מאבד אחיזה עם המוט, אין לי בעיה לשים את עצמי שמצב לא נוח אבל זה נראה כאילו זה בלתי אפשרי בשבילי..

החזרה הראשונה הייתה בסדר? יש לי עיקום לא משנה מה אני עושה בגב התחתון, אשמח לעצות איך להצליח, האם אני צריך להוריד יותר את האגן, לעבוד על גמישות, אשמח לעזרה ממישהו שרואה משהו שיכול לעזור לי להצליח לעשות את זה כמו שצריך(אף פעם לא ציפיתי שיהיה לי קל, אני גם לא מחפש דברים קלים, אני מחפש דברים קשים...)
המוט לא ממוקם מעל מרכז כף הרגל, ולכן עולה אחורה.
אין לך בעיית גמישות. אתה צריך להפסיק להסתכל לצדדים ולנסות להיות מאמן ומתאמן בו זמנית, ולהרים חזה ולסובב אגן לפני תחילת המשיכה, כשהמוט עדיין על הקרקע, ולהמשיך לבצע את זה בזמן הניתוק.

• פותח/ת השרשור
המוט לא ממוקם מעל מרכז כף הרגל, ולכן עולה אחורה.
אין לך בעיית גמישות. אתה צריך להפסיק להסתכל לצדדים ולנסות להיות מאמן ומתאמן בו זמנית, ולהרים חזה ולסובב אגן לפני תחילת המשיכה, כשהמוט עדיין על הקרקע, ולהמשיך לבצע את זה בזמן הניתוק.

אולי הזוית בעייתית אבל המוט כן מעל מרכז הרגל.. איך קבעת שאין לי בעיה של גמישות? להרים חזה ולסובב אגן אני יודע שצריך לעשות, אבל המוח נותן פקודה והגוף לא מבצע.. בקשר להסתכל הצידה במראה זה באמת משהו שאני צריך להפסיק ואני אפסיק, אבל קודם אני צריך לעשות אחד טוב שאני אדע על פי אותה הרגשה.. עדיין אני לא יודע איך צריך להרגיש שנמצאים בפוזיציה טובה.. תודה רבה על ההתייחסות..

תשתמש בצילום על מנת לבקר טכניקה, לא במראה
אין לך בעיית גמישות כי זה מאוד מאוד לא סביר, ובנוסף אתה מראה שאתה כן יכול להכנס לפוזיציה, אז זה מוכיח לנו שאין בעייה.
המוט לא מעל מרכז כף הרגל, כי הוא לא שם. זה לא קשור לזווית צילום. המוט גם עולה אחורה.

על פי מה ש BEAST אמר ניתן באמת לראות שהמוט לא במקום, תעצור את הסרטון לפני ההרמה וקצת אחרי, אפשר לראות בבירור שהמוט היה יותר מידי רחוק ממך. המוט צריך להיות מעל השרוכים (איפה שקושרים אותם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית