הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איגל פארמה או expo + כמה שאלות

Pikachu

משתמש מתחיל
156
91
נק' מוניטין:
377
156
91
VIM
מה עדיף מבין השניים?
כמה זמן לוקח לדקה ארוך להשפיע?
כמה זמן לוקח לטרן ארוך להשפיע?
תודה לכל העוזרים

זה לא עובד ככה שכמה שתקח יותר אתה תיהיה יותר גדול ויותר חזק? זה למה...
כמה שתיקח יותר תהיה יותר מסובך בריאותית.
אני בעד מינונים גבוהים שלא תבין אותי לא נכון....
אבל המטרה היא להכניס את המינימום חומר הנדרש בכדי לקבל גדילה. לי זה נישמע כמו אוברשוט.
אלא רק אם ניסית בעבר נגיד 800 טרן ו 900 וזה לא ממש עבד...

• פותח/ת השרשור
כמה שתיקח יותר תהיה יותר מסובך בריאותית.
אני בעד מינונים גבוהים שלא תבין אותי לא נכון....
אבל המטרה היא להכניס את המינימום חומר הנדרש בכדי לקבל גדילה. לי זה נישמע כמו אוברשוט.
אלא רק אם ניסית בעבר נגיד 800 טרן ו 900 וזה לא ממש עבד...
כמובן שאני יכול לגדול עם מינונים יותר קטנים. אבל אני אגדל יותר עם מינונים יותר גדולים לא ככה? אקבל תוצאות יותר מהירות וכו

כמובן שאני יכול לגדול עם מינונים יותר קטנים. אבל אני אגדל יותר עם מינונים יותר גדולים לא ככה? אקבל תוצאות יותר מהירות וכו
מינונים יותר גבוהים זה אומר עליה בלחץ דם אסטרוגן גבוהה ועוד , ואני מדבר על תופעות לוואי של טסט אנטט , תאמין לי אתה לא רוצה לדעת מה זה תופעות לוואי של טרן או חומר אחר , מה גם שהגוף לא מקבל את כל המינון הגבוה

• פותח/ת השרשור
מינונים יותר גבוהים זה אומר עליה בלחץ דם אסטרוגן גבוהה ועוד , ואני מדבר על תופעות לוואי של טסט אנטט , תאמין לי אתה לא רוצה לדעת מה זה תופעות לוואי של טרן או חומר אחר , מה גם שהגוף לא מקבל את כל המינון הגבוה
גם ככה ישלי בעיות של לחץ דם נמוך אם כבר זה יעזור לי... לגבי האסטרוגן יש תרופות בשביל זה.
אני אשמח לשמוע את התופעות לוואי של הטרן. בינתיים אני רק על 1250 טסט בחיטוב ואני מרגיש מצויין.
אני מתכנן להוסיף את הטרן בקרוב שאסיים את החיטוב. חוץ מזה שאם ארגיש ממש רע אני תמיד יכול להפסיק...

גם ככה ישלי בעיות של לחץ דם נמוך אם כבר זה יעזור לי... לגבי האסטרוגן יש תרופות בשביל זה.
אני אשמח לשמוע את התופעות לוואי של הטרן. בינתיים אני רק על 1250 טסט בחיטוב ואני מרגיש מצויין.
אני מתכנן להוסיף את הטרן בקרוב שאסיים את החיטוב. חוץ מזה שאם ארגיש ממש רע אני תמיד יכול להפסיק...

סייקל אחרון שלי היה:
טסט אנטט 1250
פרופ 800
טרן ארוך 800
טרן קצר 600

חומרים ברמה גבוהה - אופיוקס פארמה ומקס פרו.

תופעות לוואי - הזעה , חוסר שינה, מערכת קרדיו עמוסה בטירוף. ההייתי עולה קומה מדרגות ומתנשף כמו משוגע. והכושר האירובי שלי טוב.
אפשר להגיד שחוץ מהעומס על הנשימה וחוסר השינה הכל היה בסדר.

המלצה שלי :
טסט תן כמה שתיכננת
טרן קצר 400
טרן ארוך 200-400

אם החומרים טובים אתה תרגיש טוב בסייקל ותקבל תוצאות טובות. אין טעם בלהרגיש סמרטוט כל הסייקל ולבוא ולהגיד שאתה על גרם פלוס טרן. אתה צריך גם להתאמן טוב ולהרגיש טוב בכדי לגדול.

אני כבר הרבה זמן סקרן לגבי הטרן. פיט רוביש (פאוורליפטר) מדבר על כך שטרן אצטט איכותי במינון של 150 מג בשבוע עושה את העבודה, ואנשים פה מדברים על גרם פלוס (אמנם בשילוב עם טרן ארוך אבל בכל זאת). זה גורם לך לתהות..
בכל אופן, במידה ואני אצלח את הביקורים אצל אנדוקרינולוג (PTH בעייתי) והאורולוג (פיענוח של CT) בימים הקרובים, אני חושב שאתנסה במינון סולידי של 400 מג טרן אננטט (בשאיפה ותקווה שבפועל זה לא יהיה 200..).

• פותח/ת השרשור
סייקל אחרון שלי היה:
טסט אנטט 1250
פרופ 800
טרן ארוך 800
טרן קצר 600

חומרים ברמה גבוהה - אופיוקס פארמה ומקס פרו.

תופעות לוואי - הזעה , חוסר שינה, מערכת קרדיו עמוסה בטירוף. ההייתי עולה קומה מדרגות ומתנשף כמו משוגע. והכושר האירובי שלי טוב.
אפשר להגיד שחוץ מהעומס על הנשימה וחוסר השינה הכל היה בסדר.

המלצה שלי :
טסט תן כמה שתיכננת
טרן קצר 400
טרן ארוך 200-400

אם החומרים טובים אתה תרגיש טוב בסייקל ותקבל תוצאות טובות. אין טעם בלהרגיש סמרטוט כל הסייקל ולבוא ולהגיד שאתה על גרם פלוס טרן. אתה צריך גם להתאמן טוב ולהרגיש טוב בכדי לגדול.
תודה על העזרה. אגב אני לוקח מינונים כאלה בגלל שאני יוצא מנקודת הנחה שהחומרים מדוללים ואין לי מושג איזה מינון אני מקבל.
אם ארגיש רע במידה כזאת שזה מפריע לי פשוט אוריד את המינון.
אגב במהלך הסייקל איך לקחת את הארימידקס? יש לי כדורים של 1מג? איך לחלק את זה?

נו... אפשר לענות פשוט, לא איכפת לך מהסיכונים.
אגב, עם מינונים גבוהים יותר גודלים יותר אבל לא ביחס ישר. כלומר ככל שהמינון עולה גרדיאנט העלייה ברווחים קטן.
המינונים שלך גבוהים מדי, חבל להבין את זה רק כשזה מתנגש בך כמו משאית באוטוסטרדה.

• פותח/ת השרשור
נו... אפשר לענות פשוט, לא איכפת לך מהסיכונים.
אגב, עם מינונים גבוהים יותר גודלים יותר אבל לא ביחס ישר. כלומר ככל שהמינון עולה גרדיאנט העלייה ברווחים קטן.
המינונים שלך גבוהים מדי, חבל להבין את זה רק כשזה מתנגש בך כמו משאית באוטוסטרדה.
על איזה מינון של טרן ארוך היית ממליץ בנוסף לטסט? קח בחשבון שזה חומרים מדוללים.
מה לגבי המינון של הטסט? הוא בסדר? אפשר תשובה לגבי הארימידקס?

על איזה מינון של טרן ארוך היית ממליץ בנוסף לטסט? קח בחשבון שזה חומרים מדוללים.
מה לגבי המינון של הטסט? הוא בסדר? אפשר תשובה לגבי הארימידקס?
מה הקטע עם עניין ה"חומרים מדוללים"?!
איזה חומרים אלה? למה אתה קונה חומרים דאתה יודע מראש שהם מדוללים?

• פותח/ת השרשור
מה הקטע עם עניין ה"חומרים מדוללים"?!
איזה חומרים אלה? למה אתה קונה חומרים דאתה יודע מראש שהם מדוללים?
של expo
אתם אומרים שזה מדולל
תכלס מאיפה אני יודע אם זה מדולל או לא ועד כמה...

על איזה מינון של טרן ארוך היית ממליץ בנוסף לטסט? קח בחשבון שזה חומרים מדוללים
אתה שואל אותו איזה מינון ומבקש ממנו לקחת בחשבון שהם מדוללים. האפשרות היחידה שלו לענות לך, זה אם הוא בעצמו מכין את החומרים .

של expo
אתם אומרים שזה מדולל
תכלס מאיפה אני יודע אם זה מדולל או לא ועד כמה...
אם אתה חושב שקנית זבל, ההמלצה הכי טובה היא להזריק כאילו מדובר במינון הנקוב ולכל היותר להעביר סייקל חרא.
אתה שואל אותו איזה מינון ומבקש ממנו לקחת בחשבון שהם מדוללים. האפשרות היחידה שלו לענות לך, זה אם הוא בעצמו מכין את החומרים .
זאת לא האפשרות היחידה, אבל כן, בעיקרון מסתובב הרבה זבל.

טוב. מה לגבי המינון של הטסט הוא בסדר? איך לקחת את הארימידקס?
אין לי מספיק מידע בכדי לייעץ לך על מינונים ו/או חומרים. פתחת פוסט על אקספו ואיגל...
אם היית מפרט נתונים אישיים, צורת אימון, תזונה, מטרות וכו', היה על מה לדבר... 😃

תודה על העזרה. אגב אני לוקח מינונים כאלה בגלל שאני יוצא מנקודת הנחה שהחומרים מדוללים ואין לי מושג איזה מינון אני מקבל.
אם ארגיש רע במידה כזאת שזה מפריע לי פשוט אוריד את המינון.
אגב במהלך הסייקל איך לקחת את הארימידקס? יש לי כדורים של 1מג? איך לחלק את זה?
תשמע לא יודע מה הנסיון שלך אבל בדכ זה עובד אחרת... מתחילים במינון נורמלי ואז אם לא מרגישים מעלים קצת
גרם טרן?? אתה או : ליצן
או: לא בקו השפיות

תעשה לעצמך טובה נסה קודם 400 מג טרן ....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית