עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא עובד ככה שכמה שתקח יותר אתה תיהיה יותר גדול ויותר חזק? זה למה...1000mg/wk של טרן אנתת? מה הסיבה שאתה על מינון כזה?
כמה שתיקח יותר תהיה יותר מסובך בריאותית.זה לא עובד ככה שכמה שתקח יותר אתה תיהיה יותר גדול ויותר חזק? זה למה...
כמובן שאני יכול לגדול עם מינונים יותר קטנים. אבל אני אגדל יותר עם מינונים יותר גדולים לא ככה? אקבל תוצאות יותר מהירות וכוכמה שתיקח יותר תהיה יותר מסובך בריאותית.
אני בעד מינונים גבוהים שלא תבין אותי לא נכון....
אבל המטרה היא להכניס את המינימום חומר הנדרש בכדי לקבל גדילה. לי זה נישמע כמו אוברשוט.
אלא רק אם ניסית בעבר נגיד 800 טרן ו 900 וזה לא ממש עבד...
מינונים יותר גבוהים זה אומר עליה בלחץ דם אסטרוגן גבוהה ועוד , ואני מדבר על תופעות לוואי של טסט אנטט , תאמין לי אתה לא רוצה לדעת מה זה תופעות לוואי של טרן או חומר אחר , מה גם שהגוף לא מקבל את כל המינון הגבוהכמובן שאני יכול לגדול עם מינונים יותר קטנים. אבל אני אגדל יותר עם מינונים יותר גדולים לא ככה? אקבל תוצאות יותר מהירות וכו
גם ככה ישלי בעיות של לחץ דם נמוך אם כבר זה יעזור לי... לגבי האסטרוגן יש תרופות בשביל זה.מינונים יותר גבוהים זה אומר עליה בלחץ דם אסטרוגן גבוהה ועוד , ואני מדבר על תופעות לוואי של טסט אנטט , תאמין לי אתה לא רוצה לדעת מה זה תופעות לוואי של טרן או חומר אחר , מה גם שהגוף לא מקבל את כל המינון הגבוה
גם ככה ישלי בעיות של לחץ דם נמוך אם כבר זה יעזור לי... לגבי האסטרוגן יש תרופות בשביל זה.
אני אשמח לשמוע את התופעות לוואי של הטרן. בינתיים אני רק על 1250 טסט בחיטוב ואני מרגיש מצויין.
אני מתכנן להוסיף את הטרן בקרוב שאסיים את החיטוב. חוץ מזה שאם ארגיש ממש רע אני תמיד יכול להפסיק...
תודה על העזרה. אגב אני לוקח מינונים כאלה בגלל שאני יוצא מנקודת הנחה שהחומרים מדוללים ואין לי מושג איזה מינון אני מקבל.סייקל אחרון שלי היה:
טסט אנטט 1250
פרופ 800
טרן ארוך 800
טרן קצר 600
חומרים ברמה גבוהה - אופיוקס פארמה ומקס פרו.
תופעות לוואי - הזעה , חוסר שינה, מערכת קרדיו עמוסה בטירוף. ההייתי עולה קומה מדרגות ומתנשף כמו משוגע. והכושר האירובי שלי טוב.
אפשר להגיד שחוץ מהעומס על הנשימה וחוסר השינה הכל היה בסדר.
המלצה שלי :
טסט תן כמה שתיכננת
טרן קצר 400
טרן ארוך 200-400
אם החומרים טובים אתה תרגיש טוב בסייקל ותקבל תוצאות טובות. אין טעם בלהרגיש סמרטוט כל הסייקל ולבוא ולהגיד שאתה על גרם פלוס טרן. אתה צריך גם להתאמן טוב ולהרגיש טוב בכדי לגדול.
נו... אפשר לענות פשוט, לא איכפת לך מהסיכונים.גם ככה ישלי בעיות של לחץ דם נמוך אם כבר זה יעזור לי... לגבי האסטרוגן יש תרופות בשביל זה.
אני אשמח לשמוע את התופעות לוואי של הטרן. בינתיים אני רק על 1250 טסט בחיטוב ואני מרגיש מצויין.
אני מתכנן להוסיף את הטרן בקרוב שאסיים את החיטוב. חוץ מזה שאם ארגיש ממש רע אני תמיד יכול להפסיק...
על איזה מינון של טרן ארוך היית ממליץ בנוסף לטסט? קח בחשבון שזה חומרים מדוללים.נו... אפשר לענות פשוט, לא איכפת לך מהסיכונים.
אגב, עם מינונים גבוהים יותר גודלים יותר אבל לא ביחס ישר. כלומר ככל שהמינון עולה גרדיאנט העלייה ברווחים קטן.
המינונים שלך גבוהים מדי, חבל להבין את זה רק כשזה מתנגש בך כמו משאית באוטוסטרדה.
מה הקטע עם עניין ה"חומרים מדוללים"?!על איזה מינון של טרן ארוך היית ממליץ בנוסף לטסט? קח בחשבון שזה חומרים מדוללים.
מה לגבי המינון של הטסט? הוא בסדר? אפשר תשובה לגבי הארימידקס?
של expoמה הקטע עם עניין ה"חומרים מדוללים"?!
איזה חומרים אלה? למה אתה קונה חומרים דאתה יודע מראש שהם מדוללים?
אתה שואל אותו איזה מינון ומבקש ממנו לקחת בחשבון שהם מדוללים. האפשרות היחידה שלו לענות לך, זה אם הוא בעצמו מכין את החומרים .על איזה מינון של טרן ארוך היית ממליץ בנוסף לטסט? קח בחשבון שזה חומרים מדוללים
אם אתה חושב שקנית זבל, ההמלצה הכי טובה היא להזריק כאילו מדובר במינון הנקוב ולכל היותר להעביר סייקל חרא.של expo
אתם אומרים שזה מדולל
תכלס מאיפה אני יודע אם זה מדולל או לא ועד כמה...
זאת לא האפשרות היחידה, אבל כן, בעיקרון מסתובב הרבה זבל.אתה שואל אותו איזה מינון ומבקש ממנו לקחת בחשבון שהם מדוללים. האפשרות היחידה שלו לענות לך, זה אם הוא בעצמו מכין את החומרים .
הוא אומר שיש לו טרן של אקספו. אתה יכול על פי זה לדעת כמה mg/ml?זאת לא האפשרות היחידה,
טוב. מה לגבי המינון של הטסט הוא בסדר? איך לקחת את הארימידקס?אם אתה חושב שקנית זבל, ההמלצה הכי טובה היא להזריק כאילו מדובר במינון הנקוב ולכל היותר להעביר סייקל חרא.
לא...הוא אומר שיש לו טרן של אקספו. אתה יכול על פי זה לדעת כמה mg/ml?
אין לי מספיק מידע בכדי לייעץ לך על מינונים ו/או חומרים. פתחת פוסט על אקספו ואיגל...טוב. מה לגבי המינון של הטסט הוא בסדר? איך לקחת את הארימידקס?
תשמע לא יודע מה הנסיון שלך אבל בדכ זה עובד אחרת... מתחילים במינון נורמלי ואז אם לא מרגישים מעלים קצתתודה על העזרה. אגב אני לוקח מינונים כאלה בגלל שאני יוצא מנקודת הנחה שהחומרים מדוללים ואין לי מושג איזה מינון אני מקבל.
אם ארגיש רע במידה כזאת שזה מפריע לי פשוט אוריד את המינון.
אגב במהלך הסייקל איך לקחת את הארימידקס? יש לי כדורים של 1מג? איך לחלק את זה?