הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סמרטוט ריצפה בזמן הPCT

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
היום אני סוגר שבועיים ראשונים לPCT אחרי הסייקל הראשון שלי.
כל התקופה הזאת של הPCT אני מרגיש סמרטוט ריצפה.. ההפך הגמור מאיך שהרגשתי בתקופת הסייקל (כל היום שמח אנרגטי וחרמן) עכשיו מרגיש כאילו בוםם נפלתי בחזרה לארץ.. חחח והמשקלי עבודה שיורדים לא מוסיפים לזה...

בכל מקרה, אני מתאר לעצמי שזה דיי טבעי כי יש ירידה בטסט' וכ'.. השאלה, מתי זה אמור להתייצב ואיך לשרוד את התקופה הזאת? (אני לא מרגיש חלש פיזית.. כמו אין לי כוח ללכת לאימון.. יותר בהרגשה של down כל היום.... ללא סיבה...)

שהתחלתי את הPCT הפסקתי לקחת ריסטל (שאני לוקח באופן קבוע).. אבל אני לא יודע אם לשייך את ההרגשה לזה או לתרופות שאני לוקח בPCT..

הPCT שלי מורכב מכלומיד וטמוקסיפן, שבועיים ראשונים 100\100 mg חילקתי ל2 מנות בוקר\ערב (בהמלצת החבר'ה פה בפורום)..
בשבועיים הנוספים יורד ל50\50mg

תודה!

אהלן חבר ,
קודם כל איך הייתה החוויה של הסייקל הראשון ?
דבר שני - בעיקרון זה מה שאתה תרגיש לאחר כל סיום סייקל -
שפתאום אתה חלשלוש ופחות דרוך באימון - לעומת זה שבסייקל אתה רק מחכה לאימון כדי להרים .
וזה למה אומרים : Welcome to the dark side , אנשים מתמכרים להרגשה ולתוצאות המהירות כשמשתמשים בחומרים כי אין יותר טוב מזה .
חרמנות בשמיים, מצב רוח בעננים , לפעמים גם עצבים בעננים , אבל בסה"כ הרגשה טובה מרגיש בריא וחזק .

לקראת סוף ה-PCT אתה תרגיש שחזרת לנורמל שלך - אך המשקלים יהיו יותר גבוההים מלפני הסייקל שלך ( ברוב המקרים )
תשתדל לאכול כמה שיותר נקי - תמשיך להתאמן בעצימות בינונית ( לעומת סייקל שצריך גבוהה ) ואז תראה לאחר סיום ה- PCT
כמה הצלחת לשמר מהסייקל .

לא לשכוח לעשות בדיקות דם שבועיים לאחר ה- PCT לראות שהכל חזר לגדר הנורמה .
מה שבטוח ? לפי התיאור שלך פה : בקרוב אתה תתחיל עוד סייקל ..
בהצלחה ! 🙌

נראה שהציר ההורמונאלי שלך מושבת לחלוטין \חלקית
אחרת אין סיבה אחרת ...
שלשום היה כאן דיון על סוגי HCG ועל מיתאמנים אשר נקלעו למצוקה הורמונאלית בסיום סייקל

האים אתה מרגיש את היצרים המינים שלך בבוקר \בכלל ...????

זאת האינדקציה האמיתית למצב האשכים בנוגע ליצור טסט

מרגישים דיכדוך וחוסר אנרגיה כאילו לאחר שפעת

קח לעצמיך פרק זמן מוגדר מראש שלאחריוו ...

במידה ולא תראה שיפור

כדאי לפנות לקבלת עזרה מיקצועית מאינדוקרינולוג

כל התקופה הזאת של הPCT אני מרגיש סמרטוט ריצפה.. ההפך הגמור מאיך שהרגשתי בתקופת הסייקל (כל היום שמח אנרגטי וחרמן) עכשיו מרגיש כאילו בוםם נפלתי בחזרה לארץ.. חחח והמשקלי עבודה שיורדים לא מוסיפים לזה...

בכל מקרה, אני מתאר לעצמי שזה דיי טבעי כי יש ירידה בטסט' וכ'.. השאלה, מתי זה אמור להתייצב ואיך לשרוד את התקופה הזאת? (אני לא מרגיש חלש פיזית.. כמו אין לי כוח ללכת לאימון.. יותר בהרגשה של down כל היום.... ללא סיבה...)

שהתחלתי את הPCT הפסקתי לקחת ריסטל (שאני לוקח באופן קבוע).. אבל אני לא יודע אם לשייך את ההרגשה לזה או לתרופות שאני לוקח בPCT..

הPCT שלי מורכב מכלומיד וטמוקסיפן, שבועיים ראשונים 100\100 mg חילקתי ל2 מנות בוקר\ערב (בהמלצת החבר'ה פה בפורום)..

תודה!
אסור להפסיק רסיטל באופן מידי!!!

CYP2D6

תודה!
מה הסיבה שהפסקת לקחת את הרסיטל? לרסיטל מכל תרופות ה-SSRI אינטראקציה מינימלית עם טמוקסיפן ולכן כמעט שלא מפחיתה מיעילות הטמוקסיפן כ-SERM (בניגוד לפרוזאק למשל שהוא משתק בולט של האנזים CYP2D6 החשוב לפעולת הטמוקסיפן).
מצד שני, לרסיטל זמן מחצית חיים קצר מאוד (שוב, בניגוד לפרוזאק למשל) ולכן הפסקה שלה קשורה בסימפטומים די דומים לאלה שאתה מתאר. בד"כ לא מפסיקים אותה בפתאומיות אלא בירידה הדרגתית במינון לאורך תקופה או ע"י מעבר ל-SSRI עם זמן מחצית חיים ארוך.

• פותח/ת השרשור
CYP2D6
מה הסיבה שהפסקת לקחת את הרסיטל? לרסיטל מכל תרופות ה-SSRI אינטראקציה מינימלית עם טמוקסיפן ולכן כמעט שלא מפחיתה מיעילות הטמוקסיפן כ-SERM (בניגוד לפרוזאק למשל שהוא משתק בולט של האנזים CYP2D6 החשוב לפעולת הטמוקסיפן).
מצד שני, לרסיטל זמן מחצית חיים קצר מאוד (שוב, בניגוד לפרוזאק למשל) ולכן הפסקה שלה קשורה בסימפטומים די דומים לאלה שאתה מתאר. בד"כ לא מפסיקים אותה בפתאומיות אלא בירידה הדרגתית במינון לאורך תקופה או ע"י מעבר ל-SSRI עם זמן מחצית חיים ארוך.
לא הייתה סיבה האמת. פשוט לא רציתי לערבב תרופות שהתחלתי את הPCT אבל הבנתי שכן שזו הייתה הבעיה. ..

וAsi כן תיארת בדיוק את ההרגשה בסייקל. אש.. עושה חשק לחזור :(

תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית