עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה די פשוט. תשאל אותי. רק אני אמין ולא מדבר שטויות.כל אחד מעלה פה תמונה של ויאל הוא אומר מקורי. 4 אומרים זיוף. עוד 1 אומר מקורי ושוב 4 זיוף. במידה ומחליטים ללכת על זה איך אפשר לדעת.
מה הכל בסימן שאלה
אשמח לתשובות
איזה דקה ניתן כיום להשיג רפואי?ללכת על רפואי זה בטוח. אבל זה גם מצומצם. יש לך טסט , וויני , דקה , פרימו. כל השאר פחות או יותר זה אנדרגראונד
תקרא מה שאביעד כתבבחרתי לא לקחת סיכון ובחרתי בחברה אחרת שחבר טוב רץ עליה ובוא מבסוט
לגבי מינונים - בוא תשמע עוד סוד - הרבה מהיצרנים בארץ הקודש לא הכי מבינים משהו קטן... למרות שהם יגידו שכן.
הם מכינים את החומר בצורה מעאפנה בלי לדעת מה הטמפ' המתאימה לכל קריסטל, לא ממיסים את כל החומר הפעיל למרות שהם בעין רואים חלק - וחלק מזה מתגבש ושוקע בתחתית ואז הם מוזגים את זה לויאלים.
נחש מה? זה יוצר מצב של ויאלים חזקים מאוד וויאלים בינוניים
Deca durablin - organonאיזה דקה ניתן כיום להשיג רפואי?
סימון זה הפחד עם המקספרו מפחיד ליפול על משהו חרא התייעצתי המון חלק היו מרוצים חלק אמרו כלום שמן בלי חומר פעיל
בחרתי לא לקחת סיכון ובחרתי בחברה אחרת שחבר טוב רץ עליה ובוא מבסוט
בנתיים עשיתי זריקה אחת לא כואב נכנס טוב
לגבי תוצאות נראה מה יהיה
הם עדיין מייצרים אמפולה 2 מל עם פקק צהוב?Deca durablin - organon
תודה רבה לכולם.
דבר אחד אני לא מבין. ראיתי שכמה פה קנו חומרים כביכול לא הכי מוצלחים
מה אתם עושים ? הדילר מחליף?
וואלה אישית אחד כזה שעובד עליי אני נותן לו לשתות את החומר. ולוקח את כספי בחזרה
האמת שלא הבאתי. יכולתי... אבל זה לא שימושי. נראה לי שהיה מדובר באמפולות של 1 סיסי . 100 מג. הבעיה שלי זה המינון. אני מכניס מינימום 800 מג. אז 8 סיסי כבד עלי.הם עדיין מייצרים אמפולה 2 מל עם פקק צהוב?
אכן 100 מ"ג למ"ל, אבל אמפולה של 2 מ"ל. אמנם 8 מ"ל, אבל אתה יודע בוודאות שהזרקת 800 מ"ג.נראה לי שהיה מדובר באמפולות של 1 סיסי . 100 מג
גדול עלי.... יש לי עוד 2 גרם טסט להוריד עם זהאכן 100 מ"ג למ"ל, אבל אמפולה של 2 מ"ל. אמנם 8 מ"ל, אבל אתה יודע בוודאות שהזרקת 800 מ"ג.
![]()
לפי מה שאני יודע אורגנון כבר לא מייצרים דוראבולין אלא זה זיוף , מה שמצחיק שזה UG בויאל של רפואי חהחהאכן 100 מ"ג למ"ל, אבל אמפולה של 2 מ"ל. אמנם 8 מ"ל, אבל אתה יודע בוודאות שהזרקת 800 מ"ג.
![]()
זה בדיוק גם מה שאני חשבתי, לכן שאלתי את @Simon357 . הוא אומר שעדיין מייצרים.לפי מה שאני יודע אורגנון כבר לא מייצרים דוראבולין אלא זה זיוף , מה שמצחיק שזה UG בויאל של רפואי חהחה