הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כיצד אתם יודעים לגביי איכות החומר

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
כל אחד מעלה פה תמונה של ויאל הוא אומר מקורי. 4 אומרים זיוף. עוד 1 אומר מקורי ושוב 4 זיוף. במידה ומחליטים ללכת על זה איך אפשר לדעת.
מה הכל בסימן שאלה
אשמח לתשובות

כל אחד מעלה פה תמונה של ויאל הוא אומר מקורי. 4 אומרים זיוף. עוד 1 אומר מקורי ושוב 4 זיוף. במידה ומחליטים ללכת על זה איך אפשר לדעת.
מה הכל בסימן שאלה
אשמח לתשובות
זה די פשוט. תשאל אותי. רק אני אמין ולא מדבר שטויות.

• פותח/ת השרשור
אורי תום. תודה
אני פשוט עוד בלמידה המון סימני שאלה
מאמין שעוד חצי שנה אולי אנסה. צריך לרדת באחוז שומן. לתכנן תפריט והכל

שמע לגבי טסט אני עכשיו שבוע שביעי.... התחלתי עם טסט אנדרואנד לא מוכר ועברתי לרפואי לקראת שבוע חמישי שישי והעולם שונה המשקל שלי עולה יותר מהר וכנל הכוח..

לגבי טסט עדיף שתוסיף 100 200 שקל ואל תתפשר על רפואי.. לגבי טסט פרופ זה כבר שונה אני לא כל כך מבין הבנתי שמקספרו מאוד טובים וכנל אופקס רק הם קצת יקרים האופקס

אם אין לך ספק טוב אז תמיד תהיה בבעיה. גם אם תקנה את המוצר הכי טוב בשוק. אמרת MAXPRO. אז וואלה מקס פרו נחשב לחומר אליפות. אבל יש איזה מזדיין שמדלל אותו ומוכר. למה ? לא בשביל הכסף. כי הוא רוצה שאנשים ישתמשו ויגידו שהחומר לא טוב.
מצד שני אתה נכנס פה לפורום ושומע מכולם שהם מרוצים ? מה המסקנה ? לא משנה מה תיקנה תמיד תתקל בבעיה הזאת.
ללכת על רפואי זה בטוח. אבל זה גם מצומצם. יש לך טסט , וויני , דקה , פרימו. כל השאר פחות או יותר זה אנדרגראונד.
אז קודם כל תקרא ביקורות פה בפורום. אחר כך תקנה מדילר. אם משהו לא בסדר אחרי שקנית אז תסיק מסקנות.

* לכל אלו שמדללים לנו תחומרים. אתה חארות. אין לכם כבוד לספורט הזה , לפרנסה שלכם ובכלל לבני אדם. זיכרו שבסופו של יום אתם עובדים עם בני אדם דוחפים את זה לגוף שלהם, משקיעים כסף שעבדו קשה בישבילו. שלא לדבר על מי שלא ממש מבין ויקח יחד עם החומר המדולל באופן אוטומטי טמוקסי וארמידקס על פארש.

תשמע, לא יודע לגבי איזה חומר אמין ומה ומי ולא מתכוון להכנס לנושא תחת הזה - אבל אני אלמד אותך טריקון קטן בלוגיקה.

אם מישהו מנדב לך מיוזמתו מידע על חומר - גם אם זה נכון, ותר.

עכשיו אני גם אגיד עוד משהו לגבי כל הקטע של דילולים וחברות טובות וכו' -
נחש מה? גם ברפואי תמצא מאוכזבים אלא שפשוט פסיכולוגית כשמישהו קונה רפואי ולא מצליח הוא נוטה להאשים את עצמו כי ברפואי אין ספק כביכול.

חלק לא מבוטל מכל אותם אלו "שניסו חומרים" ואמרו שחומר אחד יותר טוב מהשני - זה פשוט כי הם לא הקפידו תזונה או אימונים ברוב המקרים. זה לא שאין חומרים גרועים - יש! אבל הרבה פעמים ישר קופצים להאשים את החומרים כי זה הכי קל.

לגבי מינונים - בוא תשמע עוד סוד - הרבה מהיצרנים בארץ הקודש לא הכי מבינים משהו קטן... למרות שהם יגידו שכן.
הם מכינים את החומר בצורה מעאפנה בלי לדעת מה הטמפ' המתאימה לכל קריסטל, לא ממיסים את כל החומר הפעיל למרות שהם בעין רואים חלק - וחלק מזה מתגבש ושוקע בתחתית ואז הם מוזגים את זה לויאלים.

נחש מה? זה יוצר מצב של ויאלים חזקים מאוד וויאלים בינוניים.

סימון זה הפחד עם המקספרו מפחיד ליפול על משהו חרא התייעצתי המון חלק היו מרוצים חלק אמרו כלום שמן בלי חומר פעיל
בחרתי לא לקחת סיכון ובחרתי בחברה אחרת שחבר טוב רץ עליה ובוא מבסוט
בנתיים עשיתי זריקה אחת לא כואב נכנס טוב
לגבי תוצאות נראה מה יהיה

תקרא מה שאביעד כתב
לגבי מינונים - בוא תשמע עוד סוד - הרבה מהיצרנים בארץ הקודש לא הכי מבינים משהו קטן... למרות שהם יגידו שכן.
הם מכינים את החומר בצורה מעאפנה בלי לדעת מה הטמפ' המתאימה לכל קריסטל, לא ממיסים את כל החומר הפעיל למרות שהם בעין רואים חלק - וחלק מזה מתגבש ושוקע בתחתית ואז הם מוזגים את זה לויאלים.

נחש מה? זה יוצר מצב של ויאלים חזקים מאוד וויאלים בינוניים

רוצה לא לקחת סיכון? תבחר בבאייר או באורגנון.

איזה דקה ניתן כיום להשיג רפואי?
Deca durablin - organon
סימון זה הפחד עם המקספרו מפחיד ליפול על משהו חרא התייעצתי המון חלק היו מרוצים חלק אמרו כלום שמן בלי חומר פעיל
בנתיים עשיתי זריקה אחת לא כואב נכנס טוב
לגבי תוצאות נראה מה יהיה

אני מנסה להימנע משיחה שכזאת אבל אתה גורר אותי. גם לא ממש הבנת מה רשמתי מיקודם. מי שמכר לך את ה maxpro מכר לך משהו מקומבן. אני כבר שתי סייקלים על מקספרו ואני מרוצה ולא הולך להחליף. ויש לי גישה לכל חומר בשוק כולל רפואי. לא בא לשווק פה כלום. זה עובדתי. יכול להיות שאני לא מבין .... לא יודע.
השוותי בנתיים ל expo ול opiox. נשארתי עם מקס פרו בעיקר כי לא כאב לי ולא היו אלרגיות או נפיחיות. זה חשוב לי כי אני מזריק כל יום 3 סיסי אז אין מקום לטעויות. בשבילי חשוב שקודם החומר לא יגיב רע ואחר כך מסתכל על החוזק. מבחינת חוזק עושה את העבודה יפה מאוד בדיוק כמו ה אופיוקס. ואופיוקס זה מותג על.
בקיצור תחליף ספק.

שורה תחתונה אתה לא יכול לדעת. גם לרפואי כמו באייר יש זיופים. טיפ קטן- תדע ממי אתה קונה ומאיפה מגיע החומר

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם.
דבר אחד אני לא מבין. ראיתי שכמה פה קנו חומרים כביכול לא הכי מוצלחים
מה אתם עושים ? הדילר מחליף?
וואלה אישית אחד כזה שעובד עליי אני נותן לו לשתות את החומר. ולוקח את כספי בחזרה

תודה רבה לכולם.
דבר אחד אני לא מבין. ראיתי שכמה פה קנו חומרים כביכול לא הכי מוצלחים
מה אתם עושים ? הדילר מחליף?
וואלה אישית אחד כזה שעובד עליי אני נותן לו לשתות את החומר. ולוקח את כספי בחזרה

למה אתה חושב אבל שהדילר שלך יודע מה יש בחומר?

הם עדיין מייצרים אמפולה 2 מל עם פקק צהוב?
האמת שלא הבאתי. יכולתי... אבל זה לא שימושי. נראה לי שהיה מדובר באמפולות של 1 סיסי . 100 מג. הבעיה שלי זה המינון. אני מכניס מינימום 800 מג. אז 8 סיסי כבד עלי.

נראה לי שהיה מדובר באמפולות של 1 סיסי . 100 מג
אכן 100 מ"ג למ"ל, אבל אמפולה של 2 מ"ל. אמנם 8 מ"ל, אבל אתה יודע בוודאות שהזרקת 800 מ"ג.

deca-durabolin-organon-holland-200-mg-amp.jpg

אכן 100 מ"ג למ"ל, אבל אמפולה של 2 מ"ל. אמנם 8 מ"ל, אבל אתה יודע בוודאות שהזרקת 800 מ"ג.

deca-durabolin-organon-holland-200-mg-amp.jpg
לפי מה שאני יודע אורגנון כבר לא מייצרים דוראבולין אלא זה זיוף , מה שמצחיק שזה UG בויאל של רפואי חהחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית