הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הבנתי שהכלומיד שיש בשוק זיוף

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
יש לי כלומיד ירוק הבנתי שהוא זיוף
ovalclomin
מיוצר בברזיל..

עכשיו הלך לי על זה 4,000,000 שקל והבנתי שהוא זויף הוא חשש גדול לזויוף?
מה אתה אומרים? מה אפשר לעשות האם הטמוקסי יוכל להחזיר לי את הציר? ביחד עם התאוששות של הגוף סה"כ סייקל ראשון מה אומרים
@Tom
@Aviad Barak

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחח... תיאוריית קונסיפרציה...
עד היום היו יופי של מוצרים מבית הייצור של בית-ג'אלה...

כנראה בצוק איתן החרימו את החומר הפעיל....🤣🤣🤣

חח צריך להאשים מישהו לא?? זה כמו עם הויאלים.

אין לי שמץ האמת מה קורה שם - יכול להיות שזה תלוי בPCT דפוק שאנשים עשו או התחלה שלא בזמן הנכון.
אתמול חזרו תוצאות של מתאמן שהשתמש באובקלומין ודווקא טסט גבוה מהרגיל אפילו 33.

למי ש"נתקע" אפשר להציע PCT על טמוקסי.
כן,זה לא יעיל כמו כלומיד, אבל זה מצליח בסיכוי די גבוה.

במיוחד אצל אלו שכבר "בזבזו" חודש על כלמיד מזוייף, כלומר נתנו חודש לרמות ההורמנליות לרדת (טכנית אם לא עושים PCT הציר יחזור לבד, תוך כמה חודשים, אך עם 3%-7% נזקים לצמיתות).

שוב, רק למי שידיו אינו משיגות כלומיד,אחרי שניסה הכל, ניתן לעבור לשבועים טמוקסי 20 בבוקר 20 בערב. ואח"כ שבועים טמוקסי 20 בבוקר.

למי ש"נתקע" אפשר להציע PCT על טמוקסי.
כן,זה לא יעיל כמו כלומיד, אבל זה מצליח בסיכוי די גבוה.

במיוחד אצל אלו שכבר "בזבזו" חודש על כלמיד מזוייף, כלומר נתנו חודש לרמות ההורמנליות לרדת (טכנית אם לא עושים PCT הציר יחזור לבד, תוך כמה חודשים, אך עם 3%-7% נזקים לצמיתות).

שוב, רק למי שידיו אינו משיגות כלומיד,אחרי שניסה הכל, ניתן לעבור לשבועים טמוקסי 20 בבוקר 20 בערב. ואח"כ שבועים טמוקסי 20 בבוקר.
טסט טוטאל יורד לצמיתות? בגלל PCT גרוע? אני עשיתי את הפסט כמעט אך ורק על טמוסקי(רק שבוע אחד כלומיד), והרגשתי די גרוע במשך חודש אחרי הPCT אבל זה זה הפסיק..

לאון, פיסיטי על טמוקסי צריך להיות במינון נכון. כלומר מינון של 40 ביום לשבועים ויורד ל-20 ביום לעוד שבועים.

נזקים של PCT לא טוב, או חוסר PCT, נעים לפי סדר עולה בחשיבות רפואית:

1-ירידה במסת שריר.
2-עליה בשומן.
3-ירידה זמנית ברמות הטסטוסטרון.
4-ירידה זמנית (לכחצי שנה בערך) בפורוית.
5-פגיעה צמיתה בפוריות (תתכן פוריות אך תחת משטר זריקות או הפריה חוץ גופית).
6- פגיעה צמיתה ביצור הטסט, והצורך בטיפולי TRT לכל החיים, אחרת יש סכנת: דכאון,הזדקנות מוקדמת של העור,איבוד חשק מיני,פגיעה בפוריות,עליה בתחלאות מחלות לב וכלי דם וכו'...

לא סתם כולם פה מזכירים כמה חשוב לעשות PCT, ולא סתם קיבלנו אישורים במרפאה להעניק טיפולי PCT במרשם רופא, מה שלא היה נהוג עד היום, ועד היום כל מי שסייקל נאלץ לחפש בשוק שחור טיפול רפואי.

לאון, פיסיטי על טמוקסי צריך להיות במינון נכון. כלומר מינון של 40 ביום לשבועים ויורד ל-20 ביום לעוד שבועים.

1-ירידה במסת שריר.
2-עליה בשומן.
6- פגיעה צמיתה ביצור הטסט, והצורך בטיפולי TRT לכל החיים, אחרת יש סכנת: דכאון,הזדקנות מוקדמת של העור,איבוד חשק מיני,פגיעה בפוריות,עליה בתחלאות מחלות לב וכלי דם וכו'...

לא סתם כולם פה מזכירים כמה חשוב לעשות PCT, ולא סתם קיבלנו אישורים במרפאה להעניק טיפולי PCT במרשם רופא, מה שלא היה נהוג עד היום, ועד היום כל מי שסייקל נאלץ לחפש בשוק שחור טיפול רפואי.

יניב - אולי כמה מילים על עניין הבלאסט אנד קרוז ? אני כבר משייט שנה...

איך אני בודק איתו? איך משתמשים בזה
אתה מקבל 2 אמפולות
A וb
שם דגימה אחת בa ואחת בb
בA תקבל צבע חום
בB חום שחור ובצדדים עקבות של ירוק צהוב
כמו בשיעורי ביולוגיה
(אני לא ניסיתי)

קבצים מצורפים

• steroidslist-2.pdf
    KB 757.9 · צפיות: 8,627
מוטיבטור הפוך, על PCT כל סייקל, אתה ממזער את הסיכויים הללו לכמעט 0%.
על בלאסט אנד קרוז, בגלל שאין PCT כדי להעריך כל פעם מחדש את המצב הטבעי, הרבה יותר קל להביא לנזקים.
בבלאסט אנד קרוז, גם הסיכונים של פגיעה בלבד ובכבד גבהות יותר, בשל חשיפה ממושכת יותר לטסט, אבל בבדיקות שגרתיות למי שמעז לעשות בלאסט אנד קורז, אפשר לעלות על הנזקים הללו ברוב המקרים מבעוד מועד.

יוצא דופן זה סרטן הערמונית, שמחייב בדיקות חודשיות של PSA, לגברים מעל גיל 40 שמסייקלים, בגיל נמוך מזה לרוב הסיכוי אפסי (טסט לא גורם לסרטן ערמונית, אך אם יש סרטן כזה, הוא מוץ לשלבים סופניים ושולח גרורות תחת משטר זריקות טסט).

הכי חשוב, לא ברור לי האם מדובר בזיוף...ואין לי או למישהו אחר כרגע שום הוכחה לכך. יתכן ואולי, וממש אולי, שאיקקלומין מתאריך ייצור לאחר 5/14 פגום. לא בטוח שאפילו יש זיוף,יתכן במקרה הרע שיש טעות ביצור, וגם לא בהכרח ברור בכמה ואם בכלל.

אני ער לתופעה רק מהחודש וחצי האחרונים,על תאריכים מעל 5/14 בייצור. וגם יתכן וזה סתם אקראי, שכן עדין 48% כן החזירו ציר עליו... אז באמת שלא הייתי ממהר להסיק מסקנה.

יניב אני לא יודע מה הניסיון שלך בסייקלים אבל בפיסיטי אתה כן תשמין ואתה כן תאבד קצת שריר- מה שנובע מיצור טסט לא סדיר לא משנה כמה הפיסיטי שלך נכון. ברור שהנזק יכול להיות יותר גדול בהשווה לאורך הסייקל- יש יותר מקום לטעויות. אם כמו שאתה כותב זה היה ממזער את הסיכוי ל0 אף אחד לא היה עושה בלאסטאנדקרוז

1-ירידה במסת שריר.
2-עליה בשומן.

קודם כל תודה על התשובה. את הטמקוסיפן לקחתי כמו שרשמת אבל פרגניל עשיתי רק פעם אחת וכלומיד שבוע אחד. לא עשיתי בדיקות דם אבל עכשיו אחרי חודש וחצי מPCT חזרה לי המסה,החשק והכח. האם אתה חושב שצריך לעשות בדיקות דם גם כשאדם מרגיש טוב? או רק כשיש בעיה?

זה לא זיוף! חשוב להבין. אני חושב שהפלסטינים שמייצרים את זה דופקים אותנו בכוונה.
לפני צוק איתן היה לי קופסאות כאלה והם היו 100% - לא יודע בזמן האחרון מלא שהיו על זה פשוט לא מתאוששים בכלל.
זה נראה לי ללא חומר פעיל.

צריך לשלוח למעבדה לבדוק.
כי לפני צוק איתן לא היה עדין בעיה אם החומר גלם של כלומיד להרבה חברות בחו'ל כמו בלקן/וורמוגע גם היה ואז נגמר ועד עכשיו אין חומר גלם לייצור כלומיד. אז סביר להניח שגם לפלאסטינים אין. כי זה מחסור כלל עולמי. ומין הסתם הם מוכרים עכשיו כדורים רייקים ועושים קופה על חשבון מי שקונה את זה.

אתה מקבל 2 אמפולות
A וb
שם דגימה אחת בa ואחת בb
בA תקבל צבע חום
בB חום שחור ובצדדים עקבות של ירוק צהוב
כמו בשיעורי ביולוגיה
(אני לא ניסיתי)
אתה יודע שזה בדיקה לגילוי חומר בלבד ולא כמה מינון מופיע בכדור או בויאל , אז זה לא רלוונטי לנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית