הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית למסה

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
רציתי לשאול על איזה תוכנית אימונים הייתם ממליצים לי למטרה של מסת שריר, תוכנית AB או איזה תוכנית כוח עם התקדמות שבועים?
(עשיתי כבר AB, SS(שלא הייתי כל כך רציני במהלכו) ואיזה עיוות של הליניארית 5X5 שעשיתי בגלל איזה פציעה)
הייתם ממליצים על תוכנית AB שיותר "קלאסית" לבילדינג שמבוססת על עצימות גבוה במרוכבים ונפח יותר גבוה במבודדים או תוכנית כוח כמו איזה טקסס ואולי להוסיף קצת תרגילי עזר?
אני גם מרגיש שהחזה שלי קצת בפיגור...
מה אתם ממליצים לעשות עם זה?

משהו כמו:
סקוואט 100
בנץ' 72.5
דדליפט 120
הבעיה שטיפה קשה לי להתקדם בסקוואט בגלל הגב התחתון וכאבים בו, זה מה שטיפה מוריד לי את הרצון לתוכנית כוח.

הכל תלוי במטרה שלך.
לא חסרים אנשים שהקריבו את המשקלים הכבדים ועברו לטווחים של 8-10 ועדיין גדלו עם תזונה ושינה נכונים.
לדעתי יש לך עוד לתת ולהתקדם..אם בסקוואט בעייתי לך בגלל הגב אתה יכול לשמר את המשקל שאתה עובד עליו.

AB עם עצימות גבוהה במורכבים ונפח גבוה יותר בתרגילים המבודדים\עזר יכול להיות טוב לך.

• פותח/ת השרשור
הכל תלוי במטרה שלך.
לא חסרים אנשים שהקריבו את המשקלים הכבדים ועברו לטווחים של 8-10 ועדיין גדלו עם תזונה ושינה נכונים.
לדעתי יש לך עוד לתת ולהתקדם..אם בסקוואט בעייתי לך בגלל הגב אתה יכול לשמר את המשקל שאתה עובד עליו.

AB עם עצימות גבוהה במורכבים ונפח גבוה יותר בתרגילים המבודדים\עזר יכול להיות טוב לך.
הסקוואט פשוט כל הזמן עושה לי בעיות, זאת לא פעם ראשונה, וזה התרגיל העיקרי בתוכניות הכוח בגלל זה אני לא בטוח אם כדאי לבצע אחת.

אבל באופן כללי, מה יותר יעזור לי להיפרטרופיה?

הסקוואט פשוט כל הזמן עושה לי בעיות, זאת לא פעם ראשונה, וזה התרגיל העיקרי בתוכניות הכוח בגלל זה אני לא בטוח אם כדאי לבצע אחת.

אבל באופן כללי, מה יותר יעזור לי להיפרטרופיה?

הוא העיקרי בתוכניות של ריפטו,
אם שריר אחר הוא עיקרי עבורך אתה יכול לתת יותר דגש עליו.

תוכנית PPL לפי דעתי תתן לך את מירב הפוטנציאל להיפרטרופיה.
היא תוכנית מעולה ומסודרת טוב

• פותח/ת השרשור
הוא העיקרי בתוכניות של ריפטו,
אם שריר אחר הוא עיקרי עבורך אתה יכול לתת יותר דגש עליו.

תוכנית PPL לפי דעתי תתן לך את מירב הפוטנציאל להיפרטרופיה.
היא תוכנית מעולה ומסודרת טוב
חיפשתי את התוכנית אבל לא מצאתי? אפשר אולי קישור?
לדעתך היא תהיה עדיפה מפיצול?
בכל אופן, כרגע אני רוצה לשים דגש על החזה ואולי גם על הארבע ראשי והגב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית