הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך pct במקרה כזה?

trynewthings

מושעה
294
45
נק' מוניטין:
147
294
45
אז השאלה שלי היא ככה ..
אני רוצה להתחיל לקחת שקיות ג'ל של טסט,כל שקית מכילה 50 מג,ככה שבשבוע יוצא 350 מג,מספיק לסייקל.
אני לוקח את זה חודש (4 שקיות)
עם דבר כזה,צריך pct ?
כי אם כן כנראה אני אוותר על זה,אל תגידו לי עדיף לא להשתמש בג'ל,זו האפשרוץ היחידה שלי כרגע ...

• פותח/ת השרשור
בקצרה - צריך.
אוקי,תודה רבה על התשובה הברורה.
אז אתה אומר צריך פיסיטי גם אם זה סייקל של 4 שבועות?
איזה חומר לערב בפיסיטי? קראתי שיש כמה חומרים שכעיקרון עושים אותו פעולה,מה מומלץ לסייקל קל כזה? אין שום שוני בpct של סייקל 4 שבועות מאשר סייקל ממוצע של 8+?
בסייקל פחות מ6 שבועות קראתי שלא צריך לערב hcg,זאת אומרת שבועיים אחרי לקיחה אחרונה אני יתחיל עם הpct.

אוקי,תודה רבה על התשובה הברורה.
אז אתה אומר צריך פיסיטי גם אם זה סייקל של 4 שבועות?
איזה חומר לערב בפיסיטי? קראתי שיש כמה חומרים שכעיקרון עושים אותו פעולה,מה מומלץ לסייקל קל כזה? אין שום שוני בpct של סייקל 4 שבועות מאשר סייקל ממוצע של 8+?
בסייקל פחות מ6 שבועות קראתי שלא צריך לערב hcg,זאת אומרת שבועיים אחרי לקיחה אחרונה אני יתחיל עם הpct.
השאלה מה ייתן לך "סייקל" כזה... ללא המשכיות לא תרוויח כלום. מה הבעיה להזריק?....
אם תימרח בטסטוג'ל בכמות כזאת אתה תהיה "מר דביק" ותרגיש דוחה. זה יהיה גם מעין ניסוי חד-פעמי מאחר והיעילות בסייקל נוסף שכזה תיפגע מאוד.
אתה מציע משהו כ"כ מוזר ולא שיגרתי, שאין שום טעם להציע לך pct.

• פותח/ת השרשור
השאלה מה ייתן לך "סייקל" כזה... ללא המשכיות לא תרוויח כלום. מה הבעיה להזריק?....
אם תימרח בטסטוג'ל בכמות כזאת אתה תהיה "מר דביק" ותרגיש דוחה. זה יהיה גם מעין ניסוי חד-פעמי מאחר והיעילות בסייקל נוסף שכזה תיפגע מאוד.
אתה מציע משהו כ"כ מוזר ולא שיגרתי, שאין שום טעם להציע לך pct.
אני מבין אותך את האמת,באתי לך עם יציאה מפגרת אבל זו האפשרות היחידה שלי.
אני מעדיף לא להיכנס לעולם האפל של החומרים,לא מצפה בעתיד ללכת על עוד הרבה סייקלים.
רוצה לנסות איך זה,ולראות איך זה יילך,אם להגיד תאמת הרבה זמן רציתי ללכת על האפשרות הזו,אני חושב שאני יילך על זה
זה שדיברנאיתי אמר לי לדבר הזה בכלל לא צריך pct,אבל העדפתי לבוא ולשאול פה ולקבל תאמת ולא כל מה שאומרים לי.
עם כל זה שזה לא נשמע לך יעיל,או כל דבר אחר,אפשר עזרה בעניין ה-pct?
מעדיף pct אוראלי בכדורים ולא בזריקות(כמובן אם יש כזה)
אגב בסייקל של 4 שבועות באמת לא יראו בכלל שינוי? אני לא מצפה לגדול כלכך הרבה,אבל עדיין סוג של שינוי אני מאמין שיראו..

אני מעדיף לא להיכנס לעולם האפל של החומרים,לא מצפה בעתיד ללכת על עוד הרבה סייקלים.
רוצה לנסות איך זה,ולראות איך זה יילך,אם להגיד תאמת הרבה זמן רציתי ללכת על האפשרות הזו,אני חושב שאני יילך על זה
זה שדיברנאיתי אמר לי לדבר הזה בכלל לא צריך pct,אבל העדפתי לבוא ולשאול פה ולקבל תאמת ולא כל מה שאומרים לי.
אגב בסייקל של 4 שבועות באמת לא יראו בכלל שינוי? אני לא מצפה לגדול כלכך הרבה,אבל עדיין סוג של שינוי אני מאמין שיראו..
שינוי זה עניין של השקפה. זה שאתה מדבר עליו אני באופן אישי לא סופר.
אני אהיה ענייני. אתה מפחד מהזרקה ולכן hcg מחוץ לתחום. מדובר בתקופה קצרה ולכן אין לשימוש ב-hcg הרבה מעבר ל(אולי) תרומה קטנה.
החל מיום הסייקל האחרון כדאי לצרוך כלומיד ונולבדקס, כדור ביום, למשך שלושה שבועות.

• פותח/ת השרשור
שינוי זה עניין של השקפה. זה שאתה מדבר עליו אני באופן אישי לא סופר.
אני אהיה ענייני. אתה מפחד מהזרקה ולכן hcg מחוץ לתחום. מדובר בתקופה קצרה ולכן אין לשימוש ב-hcg הרבה מעבר ל(אולי) תרומה קטנה.
החל מיום הסייקל האחרון כדאי לצרוך כלומיד ונולבדקס, כדור ביום, למשך שלושה שבועות.
אוקי,תודה רבה טום!
נולבדקס וכלומיד,שתיהם לא עושים אותה הפעולה?
לא צריך להתחיל pct,שבועיים מיום האחרון לסייקל?
אם אחליט ולא לעשות pct(שאני יודע שזה דבילי,ולא אעשה זאת)
מה הסכנות שיכול לקרוא מסייקל קצר כזה?
רק להבין שהבנתי נכון,זה כדור משתיהם ביחד באותו יום נכון? משנה הפרשי זמן בין הכדורים?

נערך לאחרונה:

אני יגיד לך ככה, אם עשית סייקל אחד אתה תעשה עוד סייקל ועוד סייקל.
אתה מעדיף לא להיכנס "לעולם האפל הזה" אבל אתה תכנס בוודאות אחרי סייקל מוצלח אחד (לא הספציפי הזה אני לא חושב שהוא יביא לו תוצאות מרשימות)
זה כמו שבן אדם עושה קעקוע אחד ויעשה אחריו עוד אחד ועוד אחד ככה זה, אחרי שתהיה על סייקל על ההרגשה של הכוח ולהיות ON כל הזמן, התגובות של אנשים, הגדילה במסה והבטחון העצמי שלך שיעלה אתה "תתפתה" לעשות בעתיד עוד.
אם באמת אתה מתכוון להשתמש לפחות תעשה את זה כמו שצריך קח מזרק קח ויאל ותרוץ עם פרוטוקול של סייקל למתחילים, את הג'ל
תשאיר לנשים.
בהצלחה בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
אני יגיד לך ככה, אם עשית סייקל אחד אתה תעשה עוד סייקל ועוד סייקל.
אתה מעדיף לא להיכנס "לעולם האפל הזה" אבל אתה תכנס בוודאות אחרי סייקל מוצלח אחד (לא הספציפי הזה אני לא חושב שהוא יביא לו תוצאות מרשימות)
זה כמו שבן אדם עושה קעקוע אחד ויעשה אחריו עוד אחד ועוד אחד ככה זה, אחרי שתהיה על סייקל על ההרגשה של הכוח ולהיות ON כל הזמן, התגובות של אנשים, הגדילה במסה והבטחון העצמי שלך שיעלה אתה "תתפתה" לעשות בעתיד עוד.
אם באמת אתה מתכוון להשתמש לפחות תעשה את זה כמו שצריך קח מזרק קח ויאל ותרוץ עם פרוטוקול של סייקל למתחילים, את הג'ל
תשאיר לנשים.
בהצלחה בכל מקרה
כן,אני יודע שסייקלים אני אמשיך.
אבל? לא כרגע ... מאוחר יותר אני אתחיל
בכל מקרה,סייקל כזה צריך pct? מה הסכנות שיקרו אם אני לא יעשה pct כמו שצריך,או בכלל לא?
350 מג טסט בשבוע,זה יותר ממה שבדרך כלל נערים מייצרים בשבוע?

אני לא חושב שיש לזה 100 אחוז ספיגה ככה ש350 מ"ג בשבוע אתה קרוב לוודאי לא תקבל (תקנו אותי אם אני טועה)
נכון זה יהיה יותר מאשר בן אדם נורמלי שמייצר טסט אבל עדיין לא משהו שיביא לך שינוי קיצוני בטח שקשה לשמור על רמות יציבות בדם באמצעות הג'ל.
אתם סתם לדעתי מבזבז את הקטע הראשוני שהגוף מקבל בום מסייקל על דבר שטותי כמו ג'ל, יגידו לך כל מי שעלה על סייקל בפעם הראשונה איזה בום הוא קיבל מ500 מ"ג אנטט וכו.
PCT תצטרך אבל חלש מאד, לדעתי 20 טמוקסי 50 כלומיד ליום למשך שבועיים שלוש ואתה מסודר.
שום פעם יש לקחת את הדברים שלי בערבון מוגבל מאד אני לא רופא ולא מתיימר להיות ישנם חכמים ממני בתחום ובעל נסיון רב יותר.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שיש לזה 100 אחוז ספיגה ככה ש350 מ"ג בשבוע אתה קרוב לוודאי לא תקבל (תקנו אותי אם אני טועה)
נכון זה יהיה יותר מאשר בן אדם נורמלי שמייצר טסט אבל עדיין לא משהו שיביא לך שינוי קיצוני בטח שקשה לשמור על רמות יציבות בדם באמצעות הג'ל.
אתם סתם לדעתי מבזבז את הקטע הראשוני שהגוף מקבל בום מסייקל על דבר שטותי כמו ג'ל, יגידו לך כל מי שעלה על סייקל בפעם הראשונה איזה בום הוא קיבל מ500 מ"ג אנטט וכו.
PCT תצטרך אבל חלש מאד, לדעתי 20 טמוקסי 50 כלומיד ליום למשך שבועיים שלוש ואתה מסודר.
שום פעם יש לקחת את הדברים שלי בערבון מוגבל מאד אני לא רופא ולא מתיימר להיות ישנם חכמים ממני בתחום ובעל נסיון רב יותר.
אוקי,תודה רבה על התגובה.
אני אנסה את הpct שטום הציע.
קיבלתי את התשובה שרציתי אז אין לי בעיה להגיד את זה,אני רק בן 16,לא מחפש להיכנס למשו חזק במיוחד יותר מזה.
(נמנעתי מלהגיד את הגיל כי הם נעלו לי כמה אשכולות ששאלתי בגלל הגיל.)
בכמ,אני עדיין מאמין שאקבל בוסט ושינוי מזה,מחפש קצת לגדול ולהתחזק לא מצפה לתוצאות של סייקל אמיתי וטהור.
אגב אתה צודק,זה לא מאה אחוז ספיגה אבל אני בטוח שזה עדיין מהממוצע טסט שהגוף שלי מפריש לשבוע.
שנסיים צבא אני מאמין שעדיין ניהיה בראש של זה,אז כבר נתחיל סייקל אמיתי עם 500 מג לשבוע בזריקות ונארגן pct טוב..

אוקי,תודה רבה על התגובה.
אני אנסה את הpct שטום הציע.
קיבלתי את התשובה שרציתי אז אין לי בעיה להגיד את זה,אני רק בן 16,לא מחפש להיכנס למשו חזק במיוחד יותר מזה.
(נמנעתי מלהגיד את הגיל כי הם נעלו לי כמה אשכולות ששאלתי בגלל הגיל.)
בכמ,אני עדיין מאמין שאקבל בוסט ושינוי מזה,מחפש קצת לגדול ולהתחזק לא מצפה לתוצאות של סייקל אמיתי וטהור.
אגב אתה צודק,זה לא מאה אחוז ספיגה אבל אני בטוח שזה עדיין מהממוצע טסט שהגוף שלי מפריש לשבוע.
שנסיים צבא אני מאמין שעדיין ניהיה בראש של זה,אז כבר נתחיל סייקל אמיתי עם 500 מג לשבוע בזריקות ונארגן pct טוב..
אל תריץ שטויות בגיל שלך.
ואם אתה מחפש משהו חלש - טורינבול \ אפיסטיין
הם די חמודים 4.5 עד 5 שבועות לא תהיה השבתה

למרות שאני בעד סייקל נורמלי, זאת בהחלט אופציה

• פותח/ת השרשור
אל תריץ שטויות בגיל שלך.
ואם אתה מחפש משהו חלש - טורינבול \ אפיסטיין
הם די חמודים 4.5 עד 5 שבועות לא תהיה השבתה

למרות שאני בעד סייקל נורמלי, זאת בהחלט אופציה
בדיוק,לא רוצה להיכנס לזה כבר בגיל הזה.
אני אברר על החומרים שהבאת,אם במידה ולא מתאימים למה שאני רוצה,אריץ את הסייקל של השקיות ג'ל,נקווה שיהיה כמה שיותר מוצלח..

בדיוק,לא רוצה להיכנס לזה כבר בגיל הזה.
אני אברר על החומרים שהבאת,אם במידה ולא מתאימים למה שאני רוצה,אריץ את הסייקל של השקיות ג'ל,נקווה שיהיה כמה שיותר מוצלח..
למה ראש בקיר... עדיף במקום השקיות טסט זריקות
זה בריא יותר, מסריח פחות ודביק פחות
וזה בדיוק אותו דבר!!!

טסט זה טסט. אם זה בא ממקור חיצוני זה ישבית אותך נקודה. חבל מאוד שאתה גאון גדול להסתיר את גילך הצעיר למרות שהאינטרס היחיד של אנשי הפורום זה רק לגרום לכך שלא תפגע בעצמך.
אני הייתי כtrt על50 מג ביום של גל וזה לא נתן כלום חוץ מטסט ברמות נורמה.
אם עושים סייקל דוחפים מזרק ומתמודדים עם זה - אל תעשה חצאי דברים.

• פותח/ת השרשור
למה ראש בקיר... עדיף במקום השקיות טסט זריקות
זה בריא יותר, מסריח פחות ודביק פחות
וזה בדיוק אותו דבר!!!
זה במינון גדול יותר,זריקות.
אם זה כבר גולש לאפשרות ההזרקות,אחכה שאגדל.
טסט זה טסט. אם זה בא ממקור חיצוני זה ישבית אותך נקודה. חבל מאוד שאתה גאון גדול להסתיר את גילך הצעיר למרות שהאינטרס היחיד של אנשי הפורום זה רק לגרום לכך שלא תפגע בעצמך.
אני הייתי כtrt על50 מג ביום של גל וזה לא נתן כלום חוץ מטסט ברמות נורמה.
אם עושים סייקל דוחפים מזרק ומתמודדים עם זה - אל תעשה חצאי דברים.
אני יודע שאתם פה לעזור,ותודה על זה באמת.
אתה אומר שהיית עם זה,וזה לא נתן לך יותר טסט מהרגיל? לא שווה ללכת על זה?
בקצרה אתה תקבל בדיוק מה שהגוף שלך מייצר בכל מיקרה. סייקל טיפש
תעשה אורלי עדיף כבר
אוקי,יש טסט בכדורים? טסט זה לא רק זריקות? גם אם יש אורלי,זה לא רעיל יותר לכבד?

אוראלי = דיבול ושאר דומיו.
טסט בגל לא יתן לך כלום. דיברנו על זה בעבר וכדי לספוג רמה של סייקל תצטרך לשכב באמבטיה של ג'ל.
בנימה אישית אני מבין אותך כי אני קופץ מסייקל לסייקל אבל הכל נעשה בהשכלה ועם יד על הדופק בנושא בדיקות שוטפות תקופות מנוחה וכו'.
ותר על הסייקל תמשיך טבעי אם נתקעת קח ייעוץ טוב ששווה את הכסף ואחרי הצבא תעשה כמה סייקלים שרק תרצה.

• פותח/ת השרשור
אוראלי = דיבול ושאר דומיו.
טסט בגל לא יתן לך כלום. דיברנו על זה בעבר וכדי לספוג רמה של סייקל תצטרך לשכב באמבטיה של ג'ל.
בנימה אישית אני מבין אותך כי אני קופץ מסייקל לסייקל אבל הכל נעשה בהשכלה ועם יד על הדופק בנושא בדיקות שוטפות תקופות מנוחה וכו'.
ותר על הסייקל תמשיך טבעי אם נתקעת קח ייעוץ טוב ששווה את הכסף ואחרי הצבא תעשה כמה סייקלים שרק תרצה.
אוקי.. תודה רבה על התשובה!
לדעתי בגיל 18 כבר אתחיל שוב להתעניין בנושא הסייקלים ואתייעץ כבר עם מישו שמבין וכה..

הדעה שלי היא קודם כל שאתה מפחד, אתה חושש מהנזקים ותהיה בטוח שאף אחד לא יכול להבטיח לך איך יגיב הגוף שלך ככה שאם אתה מפחד - אל תכנס לזה, ולא נכנסתי לעניין שאתה מפחד מזריקות אפילו.

אתה סתם מבזבז את הזמן שלך ואת המחשבות שלך בשביל עוד 2 קילו שריר שגם ככה לא תוכל לתחזק אולי באופן טבעי, וזה רק יפתה אותך להכנס עמוק יותר לסייקלים ובגלל שאתה מפחד מעצם ההזרקה, יש מצב שתפגע בעצמך בסייקלים אורליים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית