הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך pct במקרה כזה?

trynewthings

מושעה
294
45
נק' מוניטין:
147
294
45
אז השאלה שלי היא ככה ..
אני רוצה להתחיל לקחת שקיות ג'ל של טסט,כל שקית מכילה 50 מג,ככה שבשבוע יוצא 350 מג,מספיק לסייקל.
אני לוקח את זה חודש (4 שקיות)
עם דבר כזה,צריך pct ?
כי אם כן כנראה אני אוותר על זה,אל תגידו לי עדיף לא להשתמש בג'ל,זו האפשרוץ היחידה שלי כרגע ...

חויה סבלנות תסיים לקרוא את המאמרים בספורט תלמד תרגילים חדשים בחדר כושר תתעדכן כל יום במחקרים על תזונה, אני בטוח שלא הגעת למקסימום שלך עדיין, סטרואידים זה לאנשים שיודעים מה הם עושים ואל תסמוך על דילרים.
אם הייתי עם שכל לא הייתי עושה אוראלי סולו בלי hcg כמו מפגר הדבר היחיד שאולי הציל אותי זה הגנים שלי והכלומיד שבלי הבנה לקחתי בתוך הסייקלים.
אבל אם לא הייתי עצלן הייתי לומד פה כמו שהיום אני עושה, ועוזר גם לאחרים.
למשל חבר מפגר שלי אמר לבן דוד שלו לקחת קלן עם שבוע וחצי או שבוע הפסקה והתעקש איתי, דאגתי לזה שלא יהיה לו קלן. מקרה קלאסי לאנשים שלא לומדים ומנחשים ומטעים

אז להביא לך DNP מגרמניה?
אני כבר הצטיידתי לאשתי 😃)))
כמובן וכמובן,מוזמן גם להביא לי מיטה נוחה על הדרך להימצא עליה מת,ומקום קבורה מסודר.
איזה מת , חח אתה יודע שאני מכיר מישהו לקח את הכפסולות אמר סבבה חזק אבל לא כמו שמתארים , יש את הגרסה הטהורה שבאה באבקה זה נראה לי צריך לרשום צוואה לפני שצורכים
אז להביא לך DNP מגרמניה?
שלי מגיע מבריטניה , זה אומר שזה לא אורגינל ?

איזה מת , חח אתה יודע שאני מכיר מישהו לקח את הכפסולות אמר סבבה חזק אבל לא כמו שמתארים , יש את הגרסה הטהורה שבאה באבקה זה נראה לי צריך לרשום צוואה לפני שצורכים

בריטניה שולטת בשוק צריכת הDNP - תהיה רגוע.

הייתה מת! חחחח

אל תדאג עם הDNP זה מאוד יכול לקרות

גם אני רוצה!!!! המלאך הצהוב שלי
אשתי מתחילה סייקל dnp אני
בריטניה שולטת בשוק צריכת הDNP - תהיה רגוע.

אל תדאג עם הDNP זה מאוד יכול לקרות
כן לא רק ב dnp הם שולטים גם בחומרי גלם לסטרואידים , הרי שם גדלים הצמחים לפני הסינטוז ל RAW

אשתי מתחילה סייקל dnp אני

כן לא רק ב dnp הם שולטים גם בחומרי גלם לסטרואידים , הרי שם גדלים הצמחים לפני הסינטוז ל RAW
כמה עוד ידע יש לכם?!?!?!?!?????? ליאור לחברת טבע יש קשר לשוק הזה ?!?!??חחח

כמה עוד ידע יש לכם?!?!?!?!?????? ליאור לחברת טבע יש קשר לשוק הזה ?!?!??חחח
עדיין לא הגענו לייצור dnp אני יעדכן אותך ברגע שייצא לשוק 😃 , הדבר היחיד קרוב שתמצא לעידוד שריפת שומן זה רטלין או קונצרטה

• פותח/ת השרשור

בדיוק כמו עם הקלן.
כולם פה אומרים זה חומר חזק עם תופעות לוואי,חוץ מכיווץ שרירים אחת ודופק גבוה שכבר התרגלתי לא היה משו מיוחד ..

חבר'ה עם כל הצחוק - מילה בצד.

לא כל אחד שמטורף צריך לקפוץ ל-DNP, תכבדו את החומר הזה וככה תשמור על החיים שלכם.
תקראו טוב טוב ותדעו מה אתם עושים לפני כל צעד, יש פה עניין של משקל גוף, של סוגים שונים של DNP שצריך לבדוק את החוזק.
ריקוני גליקוגן ועוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית