הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא קשור לסטרואידים אבל עדיין אשמח לעזרה

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
שלום.
לחברה שלי בזמן האחרון יש כאבי בטן שאף רופא לא הצליח להסביר ובסופו של דבר אחרי ניסיון של שימוש בכל מיני כדורים נרשם לה אלטרולט.
לפי מה שקראתי הכדור כלל לא קשור לקיבה ומיועד לטיפול בדיכאון.
מישהו יכול לעזור לי עם הסבר לגבי הנושא?

הכדור הזה מרפה את כל השרירים בגוף. אני מניח שהחשד פה הוא בהתכווציות של שרירי הבטן ומפה בה ההפניה לשימוש בכדור הזה.

שלום.
לחברה שלי בזמן האחרון יש כאבי בטן שאף רופא לא הצליח להסביר ובסופו של דבר אחרי ניסיון של שימוש בכל מיני כדורים נרשם לה אלטרולט.
לפי מה שקראתי הכדור כלל לא קשור לקיבה ומיועד לטיפול בדיכאון.
מישהו יכול לעזור לי עם הסבר לגבי הנושא?

האם לחברה שלך הייתה נטיה להקיא עקב כאבי הבטן?

התרופה הזו ישנה אמנם ממשפחת הטריצקלינים (אני מקווה שאתם לא מנסים להרות או משהו), היא בגדול מיועד למקרים חמורים ומיידים של דכאון מג'ורי. אבל יש לה עוד כמה התוויות חלקם אף להרעלות עצביות מסויימות.

נדיר שתרופה זו נרשמת להתוויות אחרות, אך לא מן הנמנע - האם היא לקחה? האם חל שיפור בתסמינים?

• פותח/ת השרשור
היא בצבא ועניין הבטן צץ משום מקום - הקאות וכאבי בטן מטורפים שהיו משביתים אותה למיטה ימים שלמים.
היא לוקחת את התרופה כבר כארבעה חודשים ויש שיפור רק הבעיה שהיא הפכה לעייפה 24/7 מאז תחילת הטיפול למרות שהיא לוקחת אותו כחצי שעה לפני השינה וישנה בין 8 ל12 שעות כל לילה.
ההקאות נעלמו עם הזמן ובתחילת הטיפול שהיה שימוש באומפרדקס.
בנוסף זה הוריד לה באופן כללי את המצב רוח מה שמאוד נוגד את ההיפר-אקטיביות שיש לי כרגע בסייקל.

היא בצבא ועניין הבטן צץ משום מקום - הקאות וכאבי בטן מטורפים שהיו משביתים אותה למיטה ימים שלמים.
היא לוקחת את התרופה כבר כארבעה חודשים ויש שיפור רק הבעיה שהיא הפכה לעייפה 24/7 מאז תחילת הטיפול למרות שהיא לוקחת אותו כחצי שעה לפני השינה וישנה בין 8 ל12 שעות כל לילה.
ההקאות נעלמו עם הזמן ובתחילת הטיפול שהיה שימוש באומפרדקס.
בנוסף זה הוריד לה באופן כללי את המצב רוח מה שמאוד נוגד את ההיפר-אקטיביות שיש לי כרגע בסייקל.

זו הסיבה שרשמו לה את זה אז. זה תקין. CVS

http://en.wikipedia.org/wiki/Cyclic_vomiting_syndrome

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית