הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון חוות דעת וסיכום כללי

• פותח/ת השרשור סהר
  • פורסם בתאריך

סהר

משתמש פעיל
304
184
נק' מוניטין:
793
304
184
אהלן חבר'ה
אסכם את הניסיון שלי עם חומרים וחברות ואהיה כנה ללא אינטרסים אישים למען טובת הקהל הרחב.
מי שיודע אני מר ישראל לקטגוריית נוער,בן 18 היום לפני קצת זמן וכמובן התנסתי בכמה חברות שונות.
בתחילתי, מבלי להכנס לפרטים מכפישים וסוטים מענייננו, הייתי עם מאמן שהיה מקורב למספר חברות משוייכות אחת לשנייה
בינהן - וורמודג , אטלס ולקראת הסוף ראדגיי.
בחומרים אנדרגראונד יש חברות עם מוניטין כמו שאתם יודעים שיכולות להיות יציבות וכאלה שהן פלופ שעושה רעש ונהיה ויאל מלא בזבל לאחר מעט זמן.
עם ההתנסות שלי עם חברות אלו לקחתי פרימו,טסט אנתת,בולדנון מסטרון ודיבול בזריקה ובאוראלי- דיבול ווינסטרול וטורינבול.
רוב החומרים הם ממש באיכות נמוכה - הם רחוקים מלהיות באיכות שגובה את הכסף.
הטסט בקושי העלה לי את החשק המיני,שהיה נמוך עוד לפני כן בגלל הדרכה של בחור לא חכם במיוחד,הפרימו כמובן היה רחוק מלהיות פרימו,המסטרון לא הקנה את התכונות שהיה צריך להביא איתו,לשם שינוי מהבולדנון מאוד נהנתי,וסקולארי מאוד,הביא לי רעב טוב גם ומראה מאוד יפה וקשיח.
בהמשך הבנתי שהדרך שממילא אפלה לא נכונה,בחרתי לשנות כיוון ועזבתי את המאמן,רבים יודעים מיהו,פה אתן לך טיפ טוב לכל המפתחי גוף שרוצים להיות וכל מיני כאלה שפשוט בקטע - אל תהיו פתטים,אל תסמכו על אף אחד מלבד עצמכם כי כולם אותו אנשים עם יצר אנושי שרוצה כסף ואינטרס.
המראה מטעה,במקום למראה להיות מה שמעניין אותך תתן למוח,תבין טוב טוב את התשובות ומה שהמנטור\מאמן\דילר מה שלא יהיה נותן לך ותבין לבד מה הוא שווה ומה לא.
התחלתי סייקל שלישי עם טסט של באייר - עבד מעולה,זה טסט, טוב אין מה לעשות זה רפואי אז אין מה להתפלאות... בעצם שכן.. יש מספיק דילרים שמזייפים כבר אמפולות ומחרטטים שהמוצר הנל רפואי.
בהמשך סייקל אחרון שלי השתמשתי בחברה בשם ROID ,חברה מצויינת! האנדגראונד הפייבוריט שלי,אם הייתי חושב לשוב לסייקל וללא חומרים רפואים אז רוייד.
טרן ופניל שלהם לקחתי,פשוט פוצץ אותי,הייתי בגדילה נורא דומיננטית והתופעות לוואי של הטרן היו חזקות מדי! חשק מיני מוגבר עם הדגש,כוח,שיעולים,קשיחות חדשה ופאמפ אחר.
כרגע אני מעל חודשיים בלי כלום וכשאתה לא נמצא בסקלה שאתה אומר שטבעי לא שווה אז לא משקיע- ברור שתראה גרוע אחרי הסייקל
אני בחרתי להיות עוד יותר מוקשה ומשקיע ולמען האמת חוץ מקשיחות ומראה גס יותר לא איבדתי כלום.
יש לי עוד מה לסקור בהמשך אני ירחיב,עוד כמה דקות אני יוצא לאימון אבל אסיים בנקודה חשובה
כל מי שנכנס לעולם החומרים - ככל הנראה 99% ושאני אומר 99 - משמע 99% הם לא יגידו לכם את האמת בשטח וילכו לפי הרצון האישי שלהם
אל תתנו למראה להטעות אתכם,אל תתנו לטיפה כושר שכנוע להטעות אתכם,תקראו הרבה,תדעו איפה אתם נמצאים ותדעו שיש יותר מדי זיופים היום ונוכלים מסריחים שהייתי מעמיד אותם אחד אחד במקום שמגיע להם,אבל אין מה לעשות - נכנסתם לעסק אפל,אנשים אפלים .. כנות ואמינות לא תהיה.
בהצלחה חברה!

חבר'ה אני לא מהמבינים הגדולים אבל יש חברה ,אלפא פארמה שלפי האתר ,האריזות וכו רואים שהם רציניים ביותר.בנוסף לא ניתן לזייף אותם מיכוון שיש קוד שמגרדים כמו כרטיס גירוד ומאשרים באתר שלהם.אני רואה הרבה דיונים אבל שמם לא מוזכר וזה מוזר.ניראה לי עינין של גאוגרפיה...

אהלן חבר'ה
אסכם את הניסיון שלי עם חומרים וחברות ואהיה כנה ללא אינטרסים אישים למען טובת הקהל הרחב.
מי שיודע אני מר ישראל לקטגוריית נוער,בן 18 היום לפני קצת זמן וכמובן התנסתי בכמה חברות שונות.
בתחילתי, מבלי להכנס לפרטים מכפישים וסוטים מענייננו, הייתי עם מאמן שהיה מקורב למספר חברות משוייכות אחת לשנייה
בינהן - וורמודג , אטלס ולקראת הסוף ראדגיי.
בחומרים אנדרגראונד יש חברות עם מוניטין כמו שאתם יודעים שיכולות להיות יציבות וכאלה שהן פלופ שעושה רעש ונהיה ויאל מלא בזבל לאחר מעט זמן.
עם ההתנסות שלי עם חברות אלו לקחתי פרימו,טסט אנתת,בולדנון מסטרון ודיבול בזריקה ובאוראלי- דיבול ווינסטרול וטורינבול.
רוב החומרים הם ממש באיכות נמוכה - הם רחוקים מלהיות באיכות שגובה את הכסף.
הטסט בקושי העלה לי את החשק המיני,שהיה נמוך עוד לפני כן בגלל הדרכה של בחור לא חכם במיוחד,הפרימו כמובן היה רחוק מלהיות פרימו,המסטרון לא הקנה את התכונות שהיה צריך להביא איתו,לשם שינוי מהבולדנון מאוד נהנתי,וסקולארי מאוד,הביא לי רעב טוב גם ומראה מאוד יפה וקשיח.
בהמשך הבנתי שהדרך שממילא אפלה לא נכונה,בחרתי לשנות כיוון ועזבתי את המאמן,רבים יודעים מיהו,פה אתן לך טיפ טוב לכל המפתחי גוף שרוצים להיות וכל מיני כאלה שפשוט בקטע - אל תהיו פתטים,אל תסמכו על אף אחד מלבד עצמכם כי כולם אותו אנשים עם יצר אנושי שרוצה כסף ואינטרס.
המראה מטעה,במקום למראה להיות מה שמעניין אותך תתן למוח,תבין טוב טוב את התשובות ומה שהמנטור\מאמן\דילר מה שלא יהיה נותן לך ותבין לבד מה הוא שווה ומה לא.
התחלתי סייקל שלישי עם טסט של באייר - עבד מעולה,זה טסט, טוב אין מה לעשות זה רפואי אז אין מה להתפלאות... בעצם שכן.. יש מספיק דילרים שמזייפים כבר אמפולות ומחרטטים שהמוצר הנל רפואי.
בהמשך סייקל אחרון שלי השתמשתי בחברה בשם ROID ,חברה מצויינת! האנדגראונד הפייבוריט שלי,אם הייתי חושב לשוב לסייקל וללא חומרים רפואים אז רוייד.
טרן ופניל שלהם לקחתי,פשוט פוצץ אותי,הייתי בגדילה נורא דומיננטית והתופעות לוואי של הטרן היו חזקות מדי! חשק מיני מוגבר עם הדגש,כוח,שיעולים,קשיחות חדשה ופאמפ אחר.
כרגע אני מעל חודשיים בלי כלום וכשאתה לא נמצא בסקלה שאתה אומר שטבעי לא שווה אז לא משקיע- ברור שתראה גרוע אחרי הסייקל
אני בחרתי להיות עוד יותר מוקשה ומשקיע ולמען האמת חוץ מקשיחות ומראה גס יותר לא איבדתי כלום.
יש לי עוד מה לסקור בהמשך אני ירחיב,עוד כמה דקות אני יוצא לאימון אבל אסיים בנקודה חשובה
כל מי שנכנס לעולם החומרים - ככל הנראה 99% ושאני אומר 99 - משמע 99% הם לא יגידו לכם את האמת בשטח וילכו לפי הרצון האישי שלהם
אל תתנו למראה להטעות אתכם,אל תתנו לטיפה כושר שכנוע להטעות אתכם,תקראו הרבה,תדעו איפה אתם נמצאים ותדעו שיש יותר מדי זיופים היום ונוכלים מסריחים שהייתי מעמיד אותם אחד אחד במקום שמגיע להם,אבל אין מה לעשות - נכנסתם לעסק אפל,אנשים אפלים .. כנות ואמינות לא תהיה.
בהצלחה חברה!
נחמד לשמוע שהתפכחת... חבל לבזבז את הזמן וביחוד את הבריאות תחת "הדרכה" מפוקפקת.
לא את כולם מעניין רק כסף והפורום כאן בכדי להעניק סיוע בכל רמות השימוש (גם לאביוזר הממוצע).
להשיג חומרים שעובדים זאת לא בעייה לאלה שמצויים תקופה ארוכה בעולם החומרים. להשתמש בהם בצורה נכונה ואיכותית כבר אופרה אחרת. עולם החומרים מפוצץ ב"ברו סאיינס" ועל השטויות שמשתמשים עושים אי אפשר לפצות במינונים מפלצתיים, רק להרוס את הגוף.

אני רק רוצה להוסיף שיש מספיק אנשים שאני מכיר שהשתמשו בוורמודג'ה / ראדג'ה וגדלו יפה מאוד מאוד.
אני מניח שניתן להגיד שמי שקרוב לצלחת אוכל.

עוד דבר, ישנן לא מעט מלחמות מטופשות מתחת לפני השטח בין דילרים כאלה ואחרים כשכל אחד מנסה לדפוק את המוצר של האחר כדי שאנשים לא יקנו יותר ויגידו שהוא זבל.

עכשיו אני יודע שהביקורות פה ברובן הן אובייקטיביות, אך מישהו באופן מודע לעיתים כיוון אתכם לכתוב את הביקורת הזו ע"י דילול המוצר שלקחתם.

קחו גם את זה בחשבון בביקורות שלכם.

• פותח/ת השרשור
העברת המסר העיקרית שלי היא כזאת
מי שהגיע לשלב הבא,להוט ומתלהב לקראת הסייקל שלו,מוצא דילר,מתידד אותו והאינטרס של הדילר זה להפוך אותו ׳לחבר׳,שיהיה אמון בינהם,הקונה מאמין ואוהב את הדילר אבל לא מודע למטרה של הדילר שהיא רווחית נטו!
מי שמקורב לצלחת בהחלט יכול לקבל מנה טעימה ממנה,להבנתי כל החברות עליהן דיברתי יש גם אוסף איכותי ביותר שלהן שמכיל הרבה יותר חומר,הבעיה היא שהוא לא נעשה פה בארץ ככל הנראה ואותו חברות שהבחור התמים והמסכן לא מודע להן שהוא מקבל חומרהזול מהארץ .
תהיו חכמים ,בחרתם להתחיל. מאמין שחשבתם הרבה על זה אפ אתם אחראיים
כעת חשבו הרבה מאיפה המקור מגיע,האם הדילר לא נשמע לכם מפוקפק ואמין,בררו כל דבר אפשרי ואל תמהרו להזריק/לקנות/להחליט או מה לעזאזל שזה לא יהיה, בסופו של דבר - הבריאות שלך היא תהיה תוצאה של האחריות שלך,שזה הדבר העיקרי,את הידע שלכם תרחיבו ככל האפשר
אם תקבלו מוצר לא טוב זה ניחא,זה דבר חומרי שבא והולך
על הבריאות לא תמיד תוכלו לשמור!
שמרו על עצמכם,יותר מדי אנשים נהיו מסכנים ומושבתים קשה בגלל תמימות למכר שלהם...
לפני כמה זמן השתמשת בטסט של החברות האלה ?
עד לפני כחצי שנה
תהיה בטוח שדבר לא השתנה.

• פותח/ת השרשור
במיקרה הזה מוצר לא טוב זה לא דבר חומרי שבא והולך, זו הבריאות שלך שהולכת.
אתה לא הבנת נכון גבר
התכוונתי עדיף לקבל מוצר מזויף ולטעות פעם אחת במקור שלך
מאשר לקבל הדרכה שגוייה שתגרום להשבתה,וייתכן וקשה ולא יהיה בה pct
שיגרום לצרות חמורות יותר .

לא משנה מה תיכתבו ותגיבו כאן. עיניין החומרים , אם להוסיף לשם אוכל תזונה ואימונים הוא שאלה של ניסוי וטעייה. ניסיון. ללמוד איזה חומרים כמה חומרים מינונים למי להקשיב ולמי לא איך לקנות מתי החומר עובד מה צריך להרגיש איך להתאמן בשביל לגדול להתחטב איך לאכול....
כל זה מבחינתי מהווה הגדרת בודיבילדר.
גם ברמות הגבוהות בהם כבר המתאמן הביא תוצאות יפות אחרי 15-20 בתחום הוא ממשיך ללמוד לטעות להשכיל ולהמשיך קדימה.

סהר אני כל כך מבין אותך
יש אנשים בארץ שמבינים מאוד במה שהם עושים חלקם אפילו מבקרים בפורום הזה.
אתה מתחרה ואתה חייב להתחבר לאחד כזה , וכן כולם בסוף מחפשים להתפרנס אבל זה לא בא על חשבון הבריאות שלך אחי.

התרבות זיופים בארץ לא רק בחומרים , בכל דבר השרלטנות חוגגת.
אז אני אגלה לך שזה ממש לא משנה מה כתוב על האמפולה משנה מי נתן לך אותה
אחרי הרבה שנים והרבה סייקלים לי ולחברים סביבי יצא לנו לקחת מאותו הדילר אותה אמפולה ואחת תעבוד והשנייה רק שמן.
אז תעצור שנייה תעשה שיעורי בית ותחקור באותה ההתלהבות שאתה מתאמן כי לפעמים החומרים הם ההבדל בין אליפות לכישלון.

בהצלחה אחי תעדכן .

ומילה אחת לדילרים , ואני יודע שיש פה הרבה.
תבדקו את החומרים שאתם מקבלים ומוכרים ואת הפידבקים ותיהיו גלויים עם הלקוחות שלכם
ראיתי כמה מקרים של דילרים (אתם לא בדיוק עובדים תחת החוק הישראלי ) שקמו בבוקר וגילו שכל מס הכנסה או משרד הבריאות מחפש אותם רק כי התעסקו עם הלקוח הלא נכון ועבדו עליו.

ועד שתהיה לנו קסטה לבדיקת רמת החומר הפעיל באמפולה ... אנחנו נמשיך לבקר פה כל חברה שתקום כי פה ה-כוח שלנו
מקווה שהמנהלים ידעו לתת הכוונה ולחסום דעות של דילרים מוכרים פה בפורום.

• פותח/ת השרשור
סהר אני כל כך מבין אותך
יש אנשים בארץ שמבינים מאוד במה שהם עושים חלקם אפילו מבקרים בפורום הזה.
אתה מתחרה ואתה חייב להתחבר לאחד כזה , וכן כולם בסוף מחפשים להתפרנס אבל זה לא בא על חשבון הבריאות שלך אחי.

התרבות זיופים בארץ לא רק בחומרים , בכל דבר השרלטנות חוגגת.
אז אני אגלה לך שזה ממש לא משנה מה כתוב על האמפולה משנה מי נתן לך אותה
אחרי הרבה שנים והרבה סייקלים לי ולחברים סביבי יצא לנו לקחת מאותו הדילר אותה אמפולה ואחת תעבוד והשנייה רק שמן.
אז תעצור שנייה תעשה שיעורי בית ותחקור באותה ההתלהבות שאתה מתאמן כי לפעמים החומרים הם ההבדל בין אליפות לכישלון.

בהצלחה אחי תעדכן .

ומילה אחת לדילרים , ואני יודע שיש פה הרבה.
תבדקו את החומרים שאתם מקבלים ומוכרים ואת הפידבקים ותיהיו גלויים עם הלקוחות שלכם
ראיתי כמה מקרים של דילרים (אתם לא בדיוק עובדים תחת החוק הישראלי ) שקמו בבוקר וגילו שכל מס הכנסה או משרד הבריאות מחפש אותם רק כי התעסקו עם הלקוח הלא נכון ועבדו עליו.

ועד שתהיה לנו קסטה לבדיקת רמת החומר הפעיל באמפולה ... אנחנו נמשיך לבקר פה כל חברה שתקום כי פה ה-כוח שלנו
מקווה שהמנהלים ידעו לתת הכוונה ולחסום דעות של דילרים מוכרים פה בפורום.
אהבתי את התגובה .
בנוגע לשורה :וכן כולם בסוף מחפשים להתפרנס אבל זה לא בא על חשבון הבריאות שלך אחי.
כנראה שאתה לא מודע למצב 😃
פה בפורום יש מספר חברה שנדפקו בעקבות מקרים כאלה.
חוקי הפורום אוסרים על תגובה שאני יהפוך למורחבת ומפורטת,סמוך עליי שקרו דברים.
משפט שמסכם הכל בקיצור זה מי שמקושר ומקורב - מרוויח

אהבתי את התגובה .
בנוגע לשורה :וכן כולם בסוף מחפשים להתפרנס אבל זה לא בא על חשבון הבריאות שלך אחי.
כנראה שאתה לא מודע למצב 😃
פה בפורום יש מספר חברה שנדפקו בעקבות מקרים כאלה.
חוקי הפורום אוסרים על תגובה שאני יהפוך למורחבת ומפורטת,סמוך עליי שקרו דברים.
משפט שמסכם הכל בקיצור זה מי שמקושר ומקורב - מרוויח

כמו בכל תחום אחי ...יש ויש.
אתה יכול לכתוב ולספר את הסיפור בלי שמות או קישורים , שנדע.
הרי שזו מטרת הפורום 😃

כמו בכל תחום אחי ...יש ויש.
אתה יכול לכתוב ולספר את הסיפור בלי שמות או קישורים , שנדע.
הרי שזו מטרת הפורום 😃
לא נראה לי שיש מישהו בעניינים שלא מכיר את השמות.
אפשר רק להמליץ לצעירים יותר וגם לכמה צעירים פחות (לצערי) שמחפשים הדרכה להתייעץ בפורום לפני שהם מגיעים להחלטה.
מעבר לעניין היושרה הבסיסית לחלק מה"מתפרנסים" אין מושג ירוק בתחום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית