הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כמה שאלות על קלן

Rossoneri

משתמש מתחיל
102
0
נק' מוניטין:
2
102
0
שלום,
יש לי כדורים של 40 מק"ג
את הסייקל ראיתי באתר קראתי את המדריך ואני מתחיל מעכשיו לשבועיים בלי קטיטופן , אחרי השבועיים ובתחילת השימוש בקטיטופן כמה המינון של קטיטופן צריך להיות וכמה להיות על הקלן,להשאר על 120 מק"ג ליום ,או להעלות את זה ולכמה זמן.

משקל שלי : 85 , אחוז שומן 20 , גובה 178 גיל 21.6

תזונה :

200 גר' חלבון ביום,40-50 גר' פחמימה ביום,50 גר' שומן...קלוריות לא עוברות את ה 1600 ורובן מחלבון והעבודה שלי יחסית היא עבודה פיזית קשה ו "מאד".

אתה בטוח שאתה רוצה לקחת קלן כשהעבודה שלך פיזית?אתה יודע לאיזה מצב זה יביא אותך?
זה ידלל לך את כל הפחממות,לא יהיה לך כח לקום,לא עדיף אפדרין+קפאין?

• פותח/ת השרשור
השאלה כמה הסייקל צריך להימשך,אולי אני יוכל לשרוד , ת'אמת שהייתי לוקח רוקואטן לחצי שנה,וכל העבודה שלי הייתה בשמש ונראה לי לרוקואטן יש יותר תופעות לוואי ומורגש יותר מהקלן,לפי מה שקראתי,זה שהוא מעלה את הדופק ובימים הראושנים רעידות בידיים וזה זה שמעתי..אבל אני רגיל לעבודה הזאת כבר..אם זה סייקל של חודש חודש וחצי אני יעבור את זה..

לקחתי קלן שבועיים,יש לי מיגרנות כרוניות וזה עשה לי מיגרנה כל יום במשך השבועיים האלה.
לא היה כוח לכלום בגלל הדילול של הגליקוגן.
אם זה השורף שומן הראשון שאתה לוקח אני מציע לך לקחת במקום אפדרין+קפאין.
הרבה פחות תופעות לוואי וגם מעיף תתחת.

• פותח/ת השרשור
ת'אמת שורפי שומן רגילים ניסייתי ירדתי איתם 8% אחוז שומן ..ואני כבר חודש תקוע על ה 20%..יורד במשקל לא יורד באחוזי שומן עכשיו אני מתחיל להרגיש ירידת שריר..וזה מתחיל לעצבן אותי זה חיטוב ראשון שלי טעות שלא הייתי עושה כל שנה לפחות פעמיים חיטוב..עליתי הרבה באחוזי שומן,וכבר יש לי את הקלן אז אני יתחיל עם זה החלטה סופית..פעם הבאה אנסה להעלות במשקל בלי להעלות אחוזי שומן,חרא החיטוב הזה ממש חרא

אני שוקל 90 - קטוטיפן אני לקחתי בטבליות של פרופיטן (1מ״ג). אחרי שבועיים לוקחים קטוטיפן אחד בבוקר ואחד לפני השינה
אתה עלול להיות יותר עייף אבל לא השפיע עלי קשה.
לא משנים את המינון של הקלן, לא פירמידה ולא כלום

אני שוקל 90 - קטוטיפן אני לקחתי בטבליות של פרופיטן (1מ״ג). אחרי שבועיים לוקחים קטוטיפן אחד בבוקר ואחד לפני השינה
אתה עלול להיות יותר עייף אבל לא השפיע עלי קשה.
לא משנים את המינון של הקלן, לא פירמידה ולא כלום

למה לא פירמידה?
בן אדם שבחיים לא ניסה קלן ולא יודע איך זה ישפיע עליו צריך לעשות את זה בהדרגה-פירמידה עולה ואז יורדת.

בחיים לא ניסיתי קלן לפני הסייקל ההוא ואמרו לי מספיק אנשים מנוסים לא לעשות פירמידה אחי

- - - עידכון הודעה - - -

חוץ מזה שהוא מתחיל בפירמידה במינונים 40 80 120 אז זה בסדר גמור

בואו נעשה סדר מכל הבלאגן שיש פה.

קודם-כל קלן לא חייב לגרום לך להרגיש כמו פח זבל מהלך, זה לרוב משימוש לא נכון או קיצוני מדיי.
ניתן להשיג תוצאות יפות מקלן מבלי להרגיש תשישות כרונית.

לגבי כאבי ראש כרוניים - רוב הסיכויים הם שגם לא צרכת מספיק נוזלים, רוב האנשים לא רגישים לכך ובהחלט בשימושים ראשונים (יום יומיים) עלול להיות תחושה כללית של כאב ראש מציק. לוקחים אדוויל, מקפידים לשתות והכל עובר.

לגבי אפדרין+קפאין - טוב ככל שיהיה, אפדרין הוא עדיין אמפתמין ומסוכן בכמה רמות מעל קלן ושריפת השומן שלו פחותה למעשה, מלבד העובדה שהוא לא חוקי ואם מישהו גם עובד במקום בו עורכים בדיקות שתן או דם אקראיות לגילוי סמים, הייתי ממליץ שיימנע מצריכת אפדרין.

קטוטיפן, אם אתה עד 90 קילו, כדור אחד לפני השינה זה בסדר גמור. אם אתה מעל שניים ביום מפוצלים.

קלן יש לקחת רק בפירמידה עולה אין שום צורך ביורדת. במיוחד אם בחיים לא ניסית קלן על עצמך, אתה חייב לראות איך אתה מגיב לו במינונים נמוכים וגם לתת לגוף להתרגל לתכשיר.

• פותח/ת השרשור
לקחתי את הכדור הראשון היום בבוקר,כדור של 40,ואני כבר מרגיש את הרעידות , זה לא צריך להתחיל ביום השני-שלישי ?!
ומישהו יכול לענות לי כמה המינון צריך להיות בתחילת השימוש בקטוטיפן ?

כמו שאביעד אמר:
אם אתה שוקל מתחת ל90 ק״ג זה כדור אחד של פרוטיפן (1מ״ג) לפני השינה.
מעל 90 ק״ג? 1 בבוקר ו1 לפני השינה.

קודם כל, התופעות מתחילות דווקא בשימוש הראשון ופוחתות עם הזמן.

ודבר שני תקרא טוב, עניתי לך בדיוק איך להשתמש בקטוטיפן.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, התופעות מתחילות דווקא בשימוש הראשון ופוחתות עם הזמן.

ודבר שני תקרא טוב, עניתי לך בדיוק איך להשתמש בקטוטיפן.

תודה הקטוטיפן הבנתי איך,אבל אני צריך להעלות את המינון של הקלן או להשאר על 120 מיקרו ?,ולכמה זמן למשוך את כל הסייקל כולל השבועיים הראושנים ..

קראת את המאמר על קלן? לא, נכון?

לא מסובך יותר מדיי

יום 1-4 כדור אחד
יום 5-8 2 כדורים
9+ 3 כדורים

מיום 14 תתחיל לשלב קטוטיפן עד שהוא נגמר וזה הזמן לעצור גם את הקלן.

קראת את המאמר על קלן? לא, נכון?

לא מסובך יותר מדיי

יום 1-4 כדור אחד
יום 5-8 2 כדורים
9+ 3 כדורים

מיום 14 תתחיל לשלב קטוטיפן עד שהוא נגמר וזה הזמן לעצור גם את הקלן.

אביעד בהרבה מהתגובות שלך כתבת שעדיף לקחת קטוטיפן מהיום הראשון , זאת תיהיה אופציה יותר טובה מהסיבה שהרצפטורים יתואוששו מהר יותר ?

בנוסף אני שוקל 97 קילו היית ממליץ לי לקחת 2 מ"ג ביום ?

ועוד שאלה אחרונה כמה זמן בדרך כלל אתה עושה סייקל של קלן 4 שבועות רצוף (כמובן עם קטוטיפן)?

אביעד בהרבה מהתגובות שלך כתבת שעדיף לקחת קטוטיפן מהיום הראשון , זאת תיהיה אופציה יותר טובה מהסיבה שהרצפטורים יתואוששו מהר יותר ?

בנוסף אני שוקל 97 קילו היית ממליץ לי לקחת 2 מ"ג ביום ?

ועוד שאלה אחרונה כמה זמן בדרך כלל אתה עושה סייקל של קלן 4 שבועות רצוף (כמובן עם קטוטיפן)?

שני האופציות אפשריות.
האחת נותנת קצת יותר חסד עם הקלן לחיטוב ארוך יותר.
השניה מאפשרת יעילות טיפה יותר טובה. שניהם בסדר.

הייתי ממליץ לך 2 בהחלט.

לא הבנתי את השאלה האחרונה.

שלום לכם,
אני כבר 9 יום לוקח קלן, זה כבר יום שלישי שאני על 120 מק"ג..אני מתכנן מחר לעלות ל160.
יש סיבה לעבור את ה160 או שאין צורך בזה?

*שוקל נכון להיום 100ק"ג*

תודה!

שלום לכם,
אני כבר 9 יום לוקח קלן, זה כבר יום שלישי שאני על 120 מק"ג..אני מתכנן מחר לעלות ל160.
יש סיבה לעבור את ה160 או שאין צורך בזה?

*שוקל נכון להיום 100ק"ג*

תודה!

אם אתה עוצר ביום ה-14, אין סיבה לעבור את ה-160 מק״ג.

אם הינך ממשיך בתוספת קטוטיפן אתה יכול לגרד את ה-200 מק״ג אך לא מעבר.

שיהיה בהצלחה.

אם אתה עוצר ביום ה-14, אין סיבה לעבור את ה-160 מק״ג.

אם הינך ממשיך בתוספת קטוטיפן אתה יכול לגרד את ה-200 מק״ג אך לא מעבר.

שיהיה בהצלחה.

200 זה כבד אפילו לבן אד'ם ששקול 100 קילו....אבל זה תלוי נכון לא מכליל לא הייתי מציע לעבור את 160 !
הגעתי ל 180 עשה לי לא טוב בכלל.

שמע אני עכשיו על 160 מק"ג, היה לי שעה אחת בערך של תופעות לוואי ועכשיו אני כבר לא מרגיש ששתיתי את זה בכלל
אין לי אפשרות ל180 מכיוון שאני עם כדורים של 40 מק"ג..
אני פשוט חושש שאני מסתגל לזה מהר מדי וזה מאבד מהאפקטיביות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית